Resultaten voor custard

Custard - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/custard

... en bleke en dikke massa. Klop de slagroom erdoor, zeef dit boven een schone pan en zet die op een laag vuur. Roer constant tot de custard dik wordt. Opmerking'Ik heb niets tegen kant-en-klare custard en toch is het leuk om zelf custard te maken en zelfgemaakte custard smaakt nog lekkerder. Zorg dat het mengsel niet te heet wordt, anders krijg je roerei. Zodra je denkt dat het mengsel dik genoeg is, moet je het van het vuur halen en zeven. Deze custard smaakt heerlijk met cake of met gestoofde vruchten.' - Gizzi Erskine KookboekHet recept 'Custard' is afkomstig uit het kookboek... Gizzi's keukenmagieGizzi ErskineGizzi Erskine biedt je niet alleen maar recepten, maar ze geeft jou - de kok - vertrouwen in de keuken. Alles komt aan bod, van het maken van eenvoudig pastadeeg en... lees verder© Terra Lannoo ...

In gember gepocheerde rabarber met custard - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/rabarber/gember-gepocheerde-rabarber-custard

... In gember gepocheerde rabarber met custard 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 4 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 200 g fijne kristalsuiker, plus 2 eetlepels extra stukje verse gemberwortel van 4 ...

Custardcake recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/custardcake/

... te maken. Een perfect verwenmomentje voor bij de koffie of thee wanneer je visite krijgt. Voor dit recept gebruiken wij gemaakte custard/ banketbakkersroom en niet alleen de custardpoeder. Wij maken onze custard wel het liefste zelf, want dat vinden wij gewoon stukken lekkerder. Zelf custard maken is helemaal niet moeilijk. Ons recept hier voor je hier. Bereiding van de Custardcake Bereid als eerste de custard volgens ons recept of de verpakking. Verwarm de oven alvast op 180 graden. Meng de droge ingrediënten (bloem en bakpoeder) met elkaar in een grote beslagkom. Mix de suiker met boter tot een romig mengsel ...

Aardbeienschelpen met Custard recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/aardbeienschelpen-met-custard/

... alsuiker 6 stuk Aardbeien Metalen muffinvorm Dit recept is geschreven voor 4 porties. Hmmm… Zien deze aardbeienschelpen met custard er niet heerlijk uit? Naast de tompouce, is dit echt een van Shanna’s favoriete gebakjes. Dit komt mede door de romige custard en de heerlijke zoete aardbeien. Deze klassieker hadden we tot op heden nog niet online staan en daarom delen wij nu het recept met jullie. De gebakjes zijn ...

Gekarameliseerde banaan, custard en speculaas | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gekarameliseerde-banaan-custard-en-speculaas

... Gekarameliseerde banaan, custard en speculaas - Pel en snij de bananen. Bak ze in een klontje boter. Laat ze karamelliseren met bruine suiker en 2 el Sweet Mix op een zacht vuurtje. Voeg wat water toe, zodat ze niet verbranden. Maak de custard. Doe 40 gram bloem en ...

Appel crumble met warme custard - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/appel-crumble-met-warme-custard/

... Appel crumble met warme custard De appel crumble is helemaal hot! Wij gingen ook aan de slag met deze hippe klassieker die terug is van nooit weggeweest. Extra lekker wordt de crumble met een bol ijs, of zoals wij deden, met verse warme vanille custard. Is de custard ...

Yoghurtijs - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/yoghurtijs/yoghurtijs

... een garde bij het ei-suikermengsel. Giet het mengsel terug in de pan en zet op een heel laag vuur als voor een crème anglaise (custard). Laat zachtjes sudderen (niet laten koken) tot het mengsel dik genoeg is om aan de achterkant van een lepel te blijven hangen.Giet de custard in een kom en laat hem afkoelen, waarbij je af en toe roert. Dek de kom af en zet hem dan minstens 4 uur in de koelkast.Schep de yoghurt door de koude custard. Giet de custard in de kom van de ijsmachine (die van tevoren al 12 uur in de diepvries heeft gestaan). Zet de kom in de ijsmachine. Zet de machine aan en laat 20 tot 25 minuten draaien tot het ijs romig en ...

Portugese custardtaartjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/portugese-custardtaartjes

... Portugese custardtaartjes - Klop de eierdooiers met de suiker en het maismeel in een steelpan. Klop de room en de melk er geleidelijk aan onder tot het mengsel glad is. Zet de pan op een middelmatig vuur en breng al roerend aan de kook tot het mengsel dikker wordt en ...

Crumble met custard van Marcus Wareing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/crumble/crumble-custard-marcus-wareing

... Crumble met custard van Marcus Wareing 6 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 165 g enigszins zachte ongezouten boter 165 g rietsuiker 270 g bloem, gezeefd 100-150 ...

Mokkaroomijs - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/ijs/mokkaroomijs

... -melkmengsel bij het dooiermengsel. Giet het mengsel terug in de pan en zet op een heel laag vuur als voor een crème anglaise (custard). Laat zachtjes sudderen (niet laten koken) tot het mengsel dik genoeg is om aan de achterkant van een lepel te blijven hangen. Giet de custard in een kom en laat hem afkoelen, waarbij je af en toe roert. Dek de kom af en zet hem minstens 5 uur in de koelkast.Giet de custard door een fijne zeef. Giet de gezeefde custard in de kom van de ijsmachine (die van tevoren al 12 uur in de diepvries heeft gestaan). Zet de kom in de ijsmachine. Zet de machine aan en laat 30 tot 35 minuten draaien tot het roomijs mooi romig en glad is. Extra benodigd IJsmachine TipDraai in een blender 2 schepjes koffieroomijs met 50 ml whisky. Schik 1 bolletje roomijs onderin een glas en giet er het roomijs-whiskymengsel over. Garneer met geklopte s ...