Resultaten voor piet huysentruyt appeltaart met bladerdeeg en pudding

Appeltaart met crumble | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appeltaart-met-crumble

... appeltaart met crumble - Meng de boter, bloem en suiker met de handen tot een crumble. Rol het bladerdeeg op het boterpapier uit op een bakplaat. Snij de appelen in schijfjes. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Schik de appelschijfjes in waaiervorm op het deeg, ...

Pudding zonder velletje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pudding-zonder-velletje

... pudding zonder velletje - Neem een kopje melk uit de 3/4 liter melk en verwarm de rest van de melk op een zacht vuurtje tot aan het kookpunt. Om aanbranden te vermijden moet je heel de tijd roeren met de garde. Vlak voor het kookpunt neem je de melk van het vuur. Klop ...

Jeroen Meus - Appeltaart met kaneelpudding en speculaasijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/appeltaart-met-kaneelpudding-en-speculaasijs

... appeltaart met kaneelpudding en speculaasijs - Met dit recept maak je een lekkere winterse appeltaart, met kaneelpudding en gebakken appeltjes. En voor de liefhebbers: met een bolletje speculaasijs. - Scheid de eieren en doe de dooiers in de mengkom van de keukenmachine. ...

Schuimtaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimtaart

... Schuimtaart - Bak de voorverpakte bladerdeeg blind in een bakvorm. Klop de eiwitten stijf met 1/3 van de suiker. Op het einde spatel je de rest van de suiker erdoor. Bestrijk de gebakken bladerdeeg met banketbakkersroom en daarboven de opgeklopte eiwitten. Bak in een ...

Appeltaart met amandel door Bram Bonamie | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/taart-bonamie-appel-amandeltaart

... appeltaart met amandel door Bram Bonamie - Rol het bladerdeeg uit en leg het samen met het bakpapier in de ronde taartvorm met diameter 20-25cm. Prik met een vork heel wat gaatjes in het bladerdeeg. Meng alle overige ingrediënten en stort dit uit op het bladerdeeg. ...

Worstenbrood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/worstenbrood

... Worstenbrood - Rol het bladerdeeg open en snijd het in 4. Neem ¼ van het bladerdeeg. Neem een varkensworst en knijp de inhoud van de worst uit de darm. Rol het deeg zeer los rond de worst. Plooi de uiteinden om en kleef dicht met eigeel. Bak op een ovenplaat in een ...

Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg

... Ossenhaas in bladerdeeg - Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij ...

Diplomat pudding | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/diplomat-pudding

... Diplomat pudding - Neem 2,5 dl melk en verwarm ze. Breng de melk op smaak met een vanillestokje. Neem 2 eidooiers en doe ze in een mengkom. Voeg er 100 gr suiker aan toe. Roer nu tot het eigeel en de suiker één worden. Giet de kokende melk op het eigeel en begin ...

Bladerdeegkoekje met ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeegkoekje-met-ham

... Bladerdeegkoekje met ham - Leg het bladerdeeg voor je en beleg met de ham. Laat boven en onder wat plaats over. Plooi ze dicht zoals voor een palmierkoekje of rol op. Laat opstijven in de koelkast. Snijd schijfjes van 0.5 cm en bak of op 180 graden gedurende 10 à ...

Appeltaart met laagje eiwit | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appeltaart-met-laagje-eiwit

... appeltaart met laagje eiwit - Doe de bloem en de suiker in een kom en voeg de eigelen erbij (hou de eiwitten apart bij). Giet de melk en olie erbij en roer goed met een garde. Giet het deeg in een bakvorm. Snij de appelen in schijfjes en leg deze in waaiervorm op het ...