Resultaten voor perentaart met bladerdeeg

Perentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/perentaart

... perentaart - Verwarm de oven voor op 200° C. Leg het bladerdeeg in vorm, doorprik eventjes de bodem. Halveer de peren, schil ze en verwijder het klokhuis. Laat gedurende een halve minuut kort zacht worden in kokend water. Laat uitlekken. Schik de peren in de vorm. Doe alle ...

Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/perentaart-met-gebrande-nootjes-en-lichte-sorbet

... velletjes bladerdeeg. Bak af in de oven gedurende 20’ op 180°. Hak de nootjes. Rooster ze in een antikleefpan. Overstrooi het perentaartje met de nootjes en stevia. Meng de yoghurt met de rijstsiroop, het sap van de peren, citroensap en cacaopoeder. Draai in de ijsmachine tot een sorbet. Serveer het taartje met een bolletje sorbet. Ingrediënten 4 el nootjes 2 Conference peren wat stevia verse rozemarijn 2 cm gember 4 velletjes bladerdeeg 2 dl Griekse magere yoghurt 1 ...

Jeroen Meus - Perentaart van bladerdeeg en cakebeslag - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/perentaart-van-bladerdeeg-en-cakebeslag

... oppervlak. 13. Verdeel enkele kleine klontjes boter over de taart. Strooi er ook een dun laagje bruine suiker over. 14. Schuif de perentaart in de hete oven van 170°C en bak ze gedurende zo’n 40 minuten. Controleer de gaarheid met een prikvork. Aan het vork mogen geen restjes deeg vastkleven. 15. Verwijder de taartring (of neem de springvorm weg). Leg de taart voorzichtig op een schaal of taartrooster. 16. Lepel wat abrikozenconfituur in een kleine pan en verwarm ze op een zacht vuur. Vermijd dat je stukjes fruit mee verwarmt. 17. Gebruik een keukenpenseel of –borsteltje om de taart in te smeren met een dun laagje warme confituur. 18. Laat de taart afkoelen en tegelijkertijd zal de confituur weer stollen. (Tenzij je het gebak graag lauw serveert.) 19. Lekker met koffie, thee, vanilleijs, … ...

Appel-perentaart met suiker en kaneel | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/appel-perentaart/

... Appel-perentaart Appeltaart wie is er nou niet gek op? Wij hebben een lekkere variatie gemaakt op dit recept, namelijk een appel-perentaart. Doe alle ingrediënten voor het deeg in een grote kom. Meng met een keukenmachine of met de hand goed door elkaar. Als je boter niet ...

Amandel perentaart - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/amandel-perentaart/

... Amandel perentaart Laatst kreeg ik een appje met een foto van Donna Hays perentaart. Die zag er verrukkelijk uit, dus maakte ik er een variant op. Het fijne is, dat het eigenlijk een hele makkelijke taart is. Ik maakte hem op een doordeweekse avond als dessert en serveerde ...

Perentaart

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/perentaart

... perentaart - Dat taart maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst dit recept voor een perentaartje. Laat het smaken! - Maak het kruimeldeeg Wrijf de boter zacht in een kom meng er de kristalsuiker onder. Meng er het ei en de zelfrijzende bloem onder en kneed tot ...

Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel

... Varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe alsook de ...

Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg

... Ossenhaas in bladerdeeg - Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij koud ...

Romige vis met knapperig bladerdeeg recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R577390/romige-vis-met-knapperig-bladerdeeg

... Romige vis met knapperig bladerdeeg - 275 g wilde en witte rijst, 4 plakjes bladerdeeg, 1 bloemkool, 3 tl gemalen kurkuma (koenjit), 1 beker slagroom, 400 g kabeljauwfilet, 2 el dille ...

Hartige strudel met ham, feta en courgette | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/hartige-strudel-met-ham/

... Hartige strudel met ham Maak met bladerdeeg, courgette, feta en ham deze overheerlijke hartige strudel! Lekker en makkelijk te maken. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit over een bakplaat (met bakpapier). Snipper de ui en rasp de courgette. Giet een ...