Resultaten voor bloedworst appel hapje

Spiesje van bloedworst met appel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spiesje-van-bloedworst-met-appel

... Spiesje van bloedworst met appel - Je gasten verrassen met een origineel spiesje van de barbecue? Dan moet je zeker deze minisaté met bloedworst, appel en spek eens proberen.  Om duimen en vingers bij af te likken. Snijd de bloedworst in schijfjes. Dip de schijfjes in ...

Taartje van appel met zwarte pens | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/taartje-van-appel-met-zwarte-pens

... op het werkblad en prik in het midden met een vork. Snijd de appel in brunoise en verdeel die over het deeg. Leg er een schijfje bloedworst op. Bestrooi met pijnboompitten, suiker en een blokje boter. Laat gedurende 10 minuten bakken op 180°C. Ingrediënten 1 appel 1 ...

Rode koolsla met appel en bloedworst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-koolsla-met-appel-en-bloedworst

... Rode koolsla met appel en bloedworst - Snijd de kool superfijn. Meng de honing met azijn, sojasaus en olie. Voeg er wat citroensap bij. Snijd de appel in julienne (fijne reepjes). Meng de kool met de versneden appel. Prik rondjes uit het bladerdeegvel. Schik er de appel ...

Torentje van bloedworst, appel en puree | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/torentje-van-bloedworst-appel-en-puree

... Torentje van bloedworst, appel en puree - Bloedworst, puree en appelmoes, het is een klassieker. Sofie maakt niet alleen haar eigen lekkere versie, ze tovert het ook om tot een mooi bordje. Eenvoudig en lekker, zo hebben we het graag. Smakelijk. Haal het vel van de bloe ...

Bloedworst met appelmoes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloedworst-met-appelmoes

... n snijd ze in fijne stukjes. Laat de appeltjes zachtjes garen onder deksel. Kruid ze op het laatst met het kaneelmolentje. Bak de bloedworst zachtjes aan in licht schuimende boter zodat hij niet breekt. Ingrediënten 8 appels (jonagold) 4 bloedworsten boter kaneel 6 el suike ...

Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-hopscheut-scheermes-en-bloedworst

... Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst - Kook de quinoa gaar. Hak de dragon fijn. Verwijder het vlees van de scheermesjes en versnij dit fijn. Bak ze aan in een weinig boter. Voeg de quinoa en gehakte dragon toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Vul het lege ...

Gemarineerde zalm met rode kool | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zalm-met-rode-kool

... ineerde zalm met rode kool - Snijd de zalm in reepjes. Snijd de kool in fijne reepjes. Snijd de appel in kleine blokjes. Snijd de bloedworst in blokjes. Maak een vinaigrette van het limoensap met honing, grenadine, sesamolie en olijfolie. Schik de zalm op het bord en sc ...

Slaatje van rode kool met krokante scampi | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-rode-kool-met-krokante-scampi

... Snijd de appel in blokjes. Snijd de kool zeer fijn. Meng de olie met azijn, citroensap, honing en de room. Rol de scampi met wat bloedworst in de gandaham en daarna in brikdeeg. Kleef dicht met eigeel. Frituur de scampi. Meng de rode kool met de appeltjes, wat Italiaan ...

Recept Piet Huysentruyt - bloedworst met appelmoes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BLOEDWORST-MET-APPELMOES/156

... truyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 8 jonagold appels8 jonagold appels • 4 bloedworsten4 bloedworsten • kaneelmolentjekaneelmolentje • eetlepel bakbotereetlepel bakboter • 6 el suiker6 el suiker Werkwijze Schi ...

Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/mijn-pop-uprestaurant-coquilles-met-bloedworst-en-appel

... Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel - Dit gerecht lijkt moeilijk, maar is het helemaal niet. Geef het een kans en probeer het eens! Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesnede ...