Resultaten voor njam vis barbeque

Sangria met gegrilde appelsien | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/sangria-met-gegrilde-appelsien

... Sangria met gegrilde appelsien - Doe de appels, de meloen en de aardbeien in een grote kom. Snij de sinaasappels overlangs door en grill ze 3 minuten op de barbeque. Knijp het sap uit in de kom en voeg ook de schil van de appelsien toe. Doe er de cointreau, de suiker ...

Aubergines op de barbeque | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/aubergines-op-de-barbeque/

... Natuurlijk kun je aubergines marineren in van alles en nog wat voor je ze op de BBQ knalt. Weet ik ook wel. Maar toch zet ik de marinade van De Man hier. Ik wil het gewoon niet vergeten voor de volgende keer. Voor één grote aubergine meng je 6 eetlepels olijfolie, ...

Gegrilde hamburger met aardappelen op de barbecue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-hamburger-met-aardappelen-op-de-barbecue

... Gegrilde hamburger met aardappelen op de barbecue - Snij de kaas en salami in kleine stukjes. Doe de taco's en de ui erbij. Meng alles samen met het vlees. Maak twee ballen en druk die plat als een hamburger. Kruid die met vleeskruiden. Kook de aardappelen gaar (of ...

Recept voor vijgen met suikerjasje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vijgen-met-suikerjasje

... prikker (want de stroop is heet!). Plaats de vijgen op bakpapier en laat afkoelen. serveren: Serveer met nougatijs. /> (Bron: njam!-magazine november - december 2011) Ingrediënten voor 4 personen 380 gfijne suiker 200 mlwater 1 kaneelstokje 1,5 limoen, het sap 4 vijgen 4 bolletjes nougatijs ...

Frosé recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/frose/

... Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 360 minuten Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten750 milliliter Rosé 250 gram Frambozen (bevroren)120 milliliter Water 100 gram Fijne Kristalsuiker 1  Citroen 150 gram IJsblokjes  Dit recept ...

Recept voor praline van foie gras | njam!

http://www.njam.tv/recepten/praline-van-foie-gras

... ling en houd koel tot gebruik. serveren: Teken een streep chocoladecoulis op een bord en leg er enkele pralines op. /> (Bron: njam!-magazine november - december 2011) Ingrediënten voor 4 personen 200 gfoie gras 100 gnotenmengeling voor de coulis: 20 ...

Recept voor violetsiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/violetsiroop

... bereiden: Verwarm het water met de snoepjes op een zacht vuur en roer tot een siroop. Laat afkoelen en bewaar in een fles met dop op kamertemperatuur. Ingrediënten 1 kgvioletsnoepjes 500 mlwater ...

Uit de keuken van Levine: Nieuwe kookwinkel in Den Haag: DOK Cookware

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/04/nieuwe-kookwinkel-in-den-haag-dok.html

... Nieuwe kookwinkel in Den Haag: DOK Cookware Cool Slideshows Hoera! Eindelijk is het zover: op 2 april heeft DOK Cookware in de mooie Passage in de binnenstad haar deuren geopend. DOK staat voor Duikelman, Oldenhof en Kookpunt, de 'kenners' herkennen de namen wel. In ...

Recept voor black russian | njam!

http://www.njam.tv/recepten/black-russian

... Bereiden: Vul het glas met ijsblokjes. Doe de Kahlua en wodka erbij en roer goed door. Ingrediënten 4 clKahlua 4 clwodka ijsblokjes soort glas: tumbler ...

Recept voor straffe koffie: white russian | njam!

http://www.njam.tv/recepten/straffe-koffie-white-russian

... bereiden: Vul het glas met enkele ijsblokjes. Doe de vodka en koffielikeur erbij en roer om. werk af: Top de cocktail af met room. Ingrediënten 4 clvodka 3 clkoffiuelikeur (Kahlua) ijsblokjes extra: tumbler, cocktaillepel ...