Resultaten voor barbeque sausen.be

Sangria met gegrilde appelsien | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/sangria-met-gegrilde-appelsien

... sien - Doe de appels, de meloen en de aardbeien in een grote kom. Snij de sinaasappels overlangs door en grill ze 3 minuten op de barbeque. Knijp het sap uit in de kom en voeg ook de schil van de appelsien toe. Doe er de cointreau, de suiker en de kaneel bij. Overgiet met de wijn en laat alles ...

Aubergines op de barbeque | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/aubergines-op-de-barbeque/

... Natuurlijk kun je aubergines marineren in van alles en nog wat voor je ze op de BBQ knalt. Weet ik ook wel. Maar toch zet ik de marinade van De Man hier. Ik wil het gewoon niet vergeten voor de volgende keer. Voor één grote aubergine meng je 6 eetlepels olijfolie, 2 ...

Jeroen Meus - Visfumet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/visfumet-0

... Visfumet - Een lekkere visfumet is ideaal voor vissoepen, -sausen en consommé. Maak sowieso een ruime hoeveelheid. Net als andere bouillons en fonds kan je visfumet invriezen per portie. - Visfumet Stoof stukken grofgesneden ui en bleekselder in een beetje bruisende ...

Gegrilde hamburger met aardappelen op de barbecue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-hamburger-met-aardappelen-op-de-barbecue

... de sjalot fijn te snipperen. Meng met de dressing, ketchup, pesto en peterselie. Plaats de aardappelen 20 minuten in de gesloten barbeque. Grill de hamburgers 10 minuten naast de aardappelen op een grillplaat. Serveer met de saus en de aardappelen. Je kan er ook een slaatje bij serveren. Ingrediënten 100 gr salami 4 aardappelen 350 gr varkensgehakt 350 gr rundsgehakt 2 teentjes look 801 gr Oud Brugge kaas 2 el gehakte basilicum 1 gehakte ui 30 gr tacochips 2 el mascarpone 2 th lepel verse oregano 2 el gemarineerde tomaten 200 gr sladressing 2 sjalotten 2 el ketchup 2 el pesto 2 el peterselie ...

Salade met eendenborst, avocado en tomaat | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/salade-met-eendenborst-avocado-en-tomaat

... Salade met eendenborst, avocado en tomaat - Een gezonde en frisse salade. Ideaal als snel avondmaal of gezonde lunch! Ontkorst acht sneden brood en toast. Pel de tomaten en ontdoe deze van alle pitten.  Blend  de tomaten samen met de pijnboompitten tot een smeuïge sausen ...

Frosé recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/frose/

... r drinken we Frosé, frozen rosé. Dit drankje is een slush met alcohol. Heerlijk om te delen met vrienden of familie tijdens een barbeque. Begin met het maken van deze slush minimaal een avond van te voren. Voorbereiding Kies een rosé uit die jij het lekkerste vindt en een donkere kleur heeft en vries het in! De kleur van de frosé wordt wel minder roze, dus het mag best wel een donkere kleur zijn. Schenk de rosé in een vriezerproof schaal en vries het in, minimaal 6 uur. Het zal niet helemaal bevriezen, omdat er alcohol in zit. Plaats het water in een ijsblokjesvorm en zet dit ook in de vriezer. Doe dit een avond van te voren. Bereiding Maa ...

Uit de keuken van Levine: Nieuwe kookwinkel in Den Haag: DOK Cookware

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/04/nieuwe-kookwinkel-in-den-haag-dok.html

... alles op kookgebied is aanwezig, van 6-pitsfornuis tot dunschiller, van maatbeker tot Cuisinart Grill, van koperen pan tot Weber barbeque enz. enz. De winkel is opgedeeld in verschillende 'hoeken' en iedere hoek heeft z'n eigen thema. Heel makkelijk dus als je iets speciaals zoekt, je hoeft niet de hele winkel af te speuren. Ik heb mijn ogen uitgekeken en heb er eerlijk gezegd een beetje verdwaasd en overdonderd rondgelopen. Natuurlijk heb ik de 'bakhoek' van onder tot boven en van links naar rechts geïnspecteerd. Ook de broodbakblikken die ik bij Oldenhof in Hilversum heb gekocht (die met gaatjes in de bodem) staan er. Aanrader voor als je een broodbakblik zoekt. Ik had gehoopt dat ze net als bij Oldenhof chocoladedruppels en enkele producten van Soezie zouden verkopen, maar nee, die hadden ze niet. Bij dezen een oproep dus: gaan jullie die producten en dan met name de chocol ...

Griekse couscoussalade

https://www.prinsessenboontjes.be/post/grieks-slaatje

... Griekse couscoussalade Weer een salade die lekker is bij de lunch en als snel gerecht. Het is ook heerlijk bij de barbeque. Er zijn veel variaties mogelijk. Altijd lekker!Nog 10 andere salades Ingrediënten Bereidingswijze: voor 4 personen Kook 300 g parelcouscous beetgaar ...

Jeroen Meus - Dürüm met kip en pittige dip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/durum-met-kip-en-pittige-dip

... Dürüm met kip en pittige dip - Deze goedgevulde rol is perfect als snelle lunch of als een stevige snack. Het is een soort fast food met gebakken kip, veel groenten en een smakelijk sausje. Als je zelf een bescheiden salad bar op de tafel zet, dan kan iedereen z’n ...

Mijn top 5 meest gebruikte kruiden » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/mijn-top-5-meest-gebruikte-kruiden/

... Kruiden, je kan er nooit genoeg hebben! Maar toch zijn niet alle kruiden of kruidenmengsels even populair of worden ze bij mij niet allemaal even vaak gebruikt. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn 5 meest essentiële kruiden (& specerijen, ik begrijp het verschil ...