Resultaten voor zeste
Recept voor lucien gaudin | njam!
http://www.njam.tv/recepten/lucien-gaudin
... ënten met de ijsblokje in het mixglas en roer met de cocktaillepel goed door elkaar. Strain de cocktail in het glas en snijd een zeste van sinaasappel boven het glas. Knijp de zeste uit, wrijf ermee langs de rand en leg bij in het glas. Ingrediënten 3 clLondon Dry Gin 1,5 clCampari 1,5 clCointreau 1,5 clNoilly Prat 1 handj ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/limoncello
... Limoncello - Was de citroenen en schil ze met een dunschiller. Doe de zeste in een kom en giet de alcohol erbij. Laat dit een week trekken op een donkere plaats. Giet het water en de suiker in een kookpot. Laat even opkoken op een hoog vuur. Giet de alcohol met zeste ...
Recept voor quartier latin | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quartier-latin-0
... ingrediënten in het mixglas van de shaker, vul met ijsblokjes en roer goed door. Strain de cocktail in het glas en snijd een zeste van citroen boven het glas. Knijp de zeste uit, wrijf ermee langs de rand en leg de zeste bij in het cocktailglas. Ingrediënten 2 clDubonnet rouge 3 clCointreau 2 clPicon 1 hand cru ...
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gluhwein
... nuten trekken. Ingrediënten ½ dl Cognac 200 gr bruine suiker 2 kaneels ...
Recept voor blue paradise | njam!
http://www.njam.tv/recepten/blue-paradise
... n cocktaillepel. Verwijder het crushed ijs uit het voorgekoelde glas en strain de cocktail erin. Snijd boven het cocktailglas een zeste van citroen, knijp uit en wrijf de zeste langs de rand van het glas. Doe de zeste bij in het glas en serveer de cocktail. Ingrediënten 6 clcognac 3 clDubonnet rouge 1 cocktaillepel Parfait d'amour 1 citroenzeste 1 hand crushed ijs 5 ijsblokjes soort glas: del monico glas ...
Gestoomde asperges met Maltaise saus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-asperges-met-maltaise-saus
... Gestoomde asperges met Maltaise saus - Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. Haal wat zeste van de appelsienschil. Doe de eigelen in een pannetje, doe er het sap bij van de sinaasappel en klop in een 8 tot schuim. Doe er de zeste bij en werk op ...
Recept voor seelbach cocktail | njam!
http://www.njam.tv/recepten/seelbach-cocktail
... as. Plaats een cocktaillepel in het glas, giet de champagne langs de steel in het glas en roer zachtjes. Snijd boven het glas een zeste van de schil van een sinaasappel en knijp uit boven de cocktail. Wrijf met de zeste langs de rand van het glas en leg bij in de cocktail. Ingrediënten 3 clBourbon Whiskey 1,5 clCointreau Champagne 2 cocktaillepels Peychaud's Bitters 2 cocktai ...
Recept voor marlene dietrich | njam!
http://www.njam.tv/recepten/marlene-dietrich
... e ingrediënten in het mixglas van de shaker, vul met ijsblokjes en roer goed door. Strain de cocktail in het glas en snijd een zeste van de sinaasappel en de citroen boven het glas, knijp uit en wrijf ermee langs de rand van het glas. Doe de zestes bij in het glas en serveer de cocktail. Ingrediënten 6 clr ...
Crêpes comedie Française | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/crepes-comedie-francaise
... ix. Doe er nog een lepel olie bij. Doe er de eieren bij. Klop of mix alles tot een homogene massa. Doe er het bier bij. Haal de zeste van de sinaasappels. Snij de zeste fijn. Blancheer in kokend water. Schil één sinaasappel volledig en snij de partjes uit. Pers ook 250 ml sinaasappel. Giet de zeste af. Hou het vocht bij. Smelt een hoekje van de boter en bak de zeste van de ...
Recept voor filliers 1880 | njam!
http://www.njam.tv/recepten/filliers-1880
... midden van het glas en giet de champagne langzaam via de steel van de lepel in het glas. Roer even door. werk af: Snijd een lange zeste van de sinaasappel en wikkel die rond een roerstaafje. Druk de zeste goed aan, trek het staafje eruit en leg de spiraal van zeste in de cocktail. Ingrediënten 3 cljonge Filliers 1 clsinaasappellikeur 1 clvloeibare suiker 2 clversgeperst citroensap ijsgekoelde champagne ijsblokjes voor de afwerking: zeste van sinaasappel extra: chamapgnecoupe - mixglas - Boston shaker - cocktailzeef - cocktaillepel ...