Resultaten voor wat serveren bij kaaskroketten

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Salade met Kaaskroketten

http://www.receptjes.be/recept_salade_kaaskroketten.html

... en zwier droog. Frituur de peterselieroosjes in vers frituurvet op 120 graden tot ze krokant gebakken zijn. Laat ze uitlekken op wat keukenpapier en bestrooi met een beetje zout. Bak de kaaskroketten op 175 graden gedurende 5 minuutjes tot ze goudbruin en warm zijn. Schik per persoon 2 kaaskroketjes op de sla, bestrooi met wat gemalen parmezaanse kaas en werk af met de gefrituurde peterselie. ...

Kaaskroketten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten

... kaaskroketten - Warm 1 liter melk op samen met 1 dl room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Breng aan de kook. Bedek een ovenschaal met plastiekfolie. Doe 6 eitjes in een kom en klop lichtjes los. Smelt 200 gram boter en voeg de bloem toe aan de gesmolten boter. ...

Kaaskroketten van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten-van-sofie-dumont

... Bereiding Warm 1 liter melk op samen met 1 dl room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Breng aan de kook. Bedek een ovenschaal met plastiekfolie. Doe 6 eitjes in een kom en klop lichtjes los. Smelt 200 gram boter en voeg de bloem toe aan de gesmolten boter. Roer ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Kaaskroketten

http://www.receptjes.be/recept_kaaskroketten.html

... lk - 350 gram geraspte kaas - 2 eidooiers - peterselie - peper,zout nootmuskaat - paneermeel - 2 eiwitten losgeklopt met 2 lepels water of melkBereidingswijze Smelt de boter en voeg de bloem toe tot je een balletje roux krijgt. Voeg beetje bij beetje de koude melk toe en verwarm tot je een dikke gladde massa bekomt. Voeg de kaas toe en laat alles doors ...

Jeroen Meus - Champignon-kaaskroketten met witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/champignon-kaaskroketten-met-witloofsalade

... Champignon-kaaskroketten met witloofsalade - Smeuïge kaas met een krokant korstje, dat is wat een klassieke kaaskroket zo onweerstaanbaar maakt. Deze versie met stukjes champignon zijn mogelijks nóg lekkerder als we Jeroen mogen geloven. Maak ineens een flinke portie ...

Kaaskroketten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaaskroketten

... d roeren. Doe er de geweekte gelatine bij. Doe room en dooiers in een potje en klop los. Voeg deze bij het mengsel (eventueel nog wat citroensap). Vet de schotel in en stort de kaasmassa erin (niet te dik!). Zet een nacht in de koelkast. Snij de kaasmassa in gelijke vierkanten. Zet 3 schalen klaar: bloem, losgeklopte eigelen en paneermeel. Haal de kroketjes eerst door de bloem, dan eigeel en vervolgens paneermeel. Daarna dubbel paneren, opnieuw door het eigeel en het paneermeel. Zet de friteuse op 180° en leg voorzichtig 4 kroketten in het mandje. Niet meer dan 4, want anders ...

Griekse kaaskroketten en salade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/griekse-kaaskroketten-en-salade

... 180 graden.  Frituur de kroketten goudbruin. Haal voorzichtig uit. Laat uitlekken op keukenpapier. Leg op de schotel. Strooi er wat honing over en serveer. Ingrediënten voor de kroketjes 500 g haloumi kaas zwarte peper een scheutje Griekse olijfolie om te paneren 250 g sesamzaad bloem eiwit voor de salade 1 komkommer 2 coeur de boeuf tomaten 200 g gele kersttomaten 1 rode ui 2 rode jalapeno ¼ bot dille ¼ bot munt 2 el kalamata olijven (zwarte) zeezout opgelegde groene pepers 2 el sherry-azijn 1 el verse oregano ...

Moederdagrecept Kaaskroketten Zonder Kip | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1400563/Kaaskroketten-zonder-kip

... Heerlijk kroketten om lekker op te smullen Bereidingstijd: Langer dan 2 uur Keuken: Bulgaarse keuken Smaak: Hartig Techniek: Braiseren Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediënten voor 2 personen Kaas, paneermeel en ei. Geen kip wel vla. Hulpmiddelen Knalplotter vlokpetter ...

Jeroen Meus - Kaaskroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kaaskroketten

... een smeuïg mengsel krijgt. 9. Proef en kruid de basis voor de kaaskroketten met een beetje zout en peper. Voeg (naar smaak) ook wat versgeraspte nootmuskaat toe. Roer een laatste keer. 10. Neem een ruime rechthoekige ovenschaal en wrijf de binnenkant in met een scheut olijfolie. Zo haal je het afgekoelde krokettenbeslag achteraf makkelijk uit de vorm. 11. Stort de dikke saus in de vorm en strijk de bovenzijde glad. Snijd een vel bakpapier ter grootte van de ovenschaal (of ietsje groter) en leg het bovenop het beslag. Strijk met je handen over het papier, zodat er geen lucht onder zit. Nu zal er geen droog korstje gevormd worden tijdens het afkoelen. 12. Zet de schaal in de koelkast en laat het beslag voor de kroketten gedurende enkele uren volledig afkoelen en opstijven. 13. Wanneer het beslag opgesteven is kan je de kroketten afwerken. Alles begint met het paneren. Voorzie drie schoteltjes met daarin een royale hoeveelheid bloem, losgeklopte eieren en het paneermeel. 14. Voorzie een potje met warm water om het mes telkens in onder te dompelen terwijl je vierkantjes uit het beslag snijdt. 15. Draai de schotel met het afgekoelde beslag om en stort het voorzichtig uit op je werkplank. 16. Snij het krokettenbeslag in vierkantjes van ongeveer 5 X 5 cm. Let op: hoe groter je de kroketten snijdt, hoe langer ze moeten bakken. Ook de kans op barsten vergroot. Verwarm regelmatig je mes even in het warme water, zodat het als door boter glijdt tijdens het snijden van de vierkantjes. 17. Haal elke zijde van de kroket eerst door de bloem en klop de overtollige bloem er voorzichtig af. 18. Haal ze vervolgens door het ...

Recepten - Gefrituurd krokantje van Brugge kazen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gefrituurd_krokantje_van_Brugge_kazen

... an door het paneermeel. Rol tot een kroket. Frituur de kaaskroketten enkele minuutjes. Serveer met een fris kruidig slaatje. Voeg wat pesto en schilfers Brugge kazen toe ter versiering. Recept : Deelnemer 'Mijn Restaurant!' - Pieter ...