Resultaten voor rundsbouillon

Varkensneuzen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensneuzen

... ersnipper de look en sjalot en stoof aan. Stoof de fijngesneden neuzen mee aan. Zeef 2 pollepels van de bouillon hierbij. Voeg de rundsbouillon toe. Hak de peterselie en kappertjes fijn en voeg toe. Leg de sla op een bord, en schik de zilveruitjes en augurkjes erop. Schep de neuzen met saus rond de sla. Hak het ei fijn en strooi over het gerecht. Ingrediënten boter 1 teentje look 1 el Maggi PH rundsbouillon bouillon water 1 el Maggie PH rundsbouillon 1 selder 1 prei 1 ajuin 1 wortel ...

Gefrituurde gehaktballetjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gefrituurde-gehaktballetjes

... Gefrituurde gehaktballetjes - Neem het gehakt en voeg hier ei, sjalot, ajuin, look, peterselie en 1 eetlepel rundsbouillon aan toe. Kruid eventueel bij met peper en zout. Meng alles goed door elkaar en maak er balletjes van. Rol de balletjes door de bloem. Breng water aan de ...

Groentensoep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Groentensoep.html

... class="recipe">Groentensoep Ingrediënten :900 ml rundsbouillon peper en zout5 stengels preien3 stengels selder60 g ajuinen1 lepel vermicelli bouillonextract wortel Bereiding : De groenten reinigen en zeer goed wassen. De groenten zeer fijn snijden. De groenten wassen. De groenten ...

Pompoensoep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Pompoensoep.html

... class="recipe">Pompoensoep Ingrediënten :1 kleine pompoen1 stuk prei1 grote ajuin1 l rundsbouillon peper en zout Bereiding : De schillen van de pompoenen verwijderen. De pitten verwijderen en het vlees in stukken snijden. De groenten éminceren en ze goed wassen. De groenten ...

Kotelet met blackwellsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kotelet-met-blackwellsaus

... en blus je het aanbaksel met water. Roer het aanbaksel in de pan goed los met een garde. Doe de pickles erbij en voeg een beetje rundsbouillon toe. Giet er de room bij en laat 3 à 4 minuten inkoken. Serveer de saus over de koteletten. Werk af met de peterselie. Ingrediënten 2 koteletten 1 el rundsbouillon 3 el pickles gehakte peterselie 1 dl room 1½ dl water ...

Varkensniertjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensniertjes

... erst in de bloem en klop de overtollige bloem af en bak dan in schuimende boter. Blus met balsamico, porto en water en voeg de PH rundsbouillon toe. Doe de tijm erbij en laat inkoken. Om te binden gebruik je maïszetmeel dat je oplost in water. Werk af met peterselie. Ingrediënten 1 el PH rundsbouillon tijm 1 el maïszetmeel 2 dl water 2 dl porto 4 el balsamico bloem 8 nieren 1 klontj ...

Lamsschouder met eierdooier | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder-met-eierdooier

... ze vooraf gekruid hebt met PH pepermix. Voeg er de versneden groenten bij. Bevochtig met de wijn, het zuiver water en de maggi PH rundsbouillon. Voeg er de verse kruiden bij. Laat 4 uur braiseren op een zacht vuurtje of in de stoomoven 160° gedurende 2h. Haal het vlees van het been. Serveer met de saus, puree, een eierdooier, parmezaan en een takje t ...

Blinde vinken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/blinde-vinken

... leg ze op de lege plaatsen tussen de blinde vinken. Doe er de gepelde tomaten bij. Voeg tijm en laurier toe en een koffielepel PH rundsbouillon. Laat 10 minuten op een laag vuurtje sudderen onder deksel. Ingrediënten 4 gepelde tomaten met jus laurier tijm 1 wortel 1 ui klontje boter 4 blinde vinken rundsbouillon vleeskruiden ...

Hamburger met sla | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hamburger-met-sla

... vuurtje. Prik niet in het vlees. Haal de hamburgers uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Doe het water in de pan samen met de rundsbouillon roer goed met een klopper tot alle aanbaksel loskomt. Blijf 1 minuut goed roeren en de saus is klaar. Serveer de hamburgers met de sla en saus. Ingrediënten sla 4 hamburger boter mayonaise 1 dl water ½ th lepel rundsbouillon ...

Gehaktballetjes met koolzalfje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gehaktballetjes-met-koolzalfje

... oenten met de groentebouillon en wat water in de blender tot een zalfje. Blus de pan van de balletjes met het water en voeg er de rundsbouillon aan toe. Laat voor de helft inkoken. Werk op met boter. Serveer de balletjes met het zalfje. Ingrediënten 800 gr gehakt ½ savooikool 1 ui 2 aardappelen 1 el groentebouillon 1 teentje look 1 sjalot 2 el gehakte peterselie 8 el broodkruim 1 ei bloem boter 2 dl water 1 el rundsbouillon 100 gr boter ...