Resultaten voor peterselie vinaigrette saus maken

Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette

... n Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: 1. Schil en kook (of stoom) de asperges gaar. Mix alles voor de vinaigrette tot een gebonden geheel, als ze wat te dik is voeg er dan nog wat water bij! Voeg de peterselie bij de vinaigrette. Serveer de lauwe of koude asper ...

Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette

... de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten 4 el witte wijnazijn kappertjes 1 gebraad 1 ei 1 dl water 2 el mosterd 3 dl slaolie 1 sjalot 2 el kappertjes 1 gekookt ei 2 el gehakte peterseli ...

Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cote-los-met-kappertjes-ansjovisvinaigrette

... kappertjes en anjovis en een halve tomaat.Meng met look, sjalot, olijfolie, balsamico, limoensap en sojasaus.Werk af met gehakte peterselie. Voor de aardappelsalade: Meng alles voor de aardappel(ratjes)salade.Vermeng de versneden ratjes met de avocado, tomaat, sjalot, look, kappertjes en peterselie.Overgiet met PH classic vinaigrette. Dresseer het bord met de ratjessalade, het versneden vlees en de vinaigrette Ingrediënten 2 côte à l'os (van 1,4 kg) 2 dl olijfolie 10 ansjovisjes uit blik ½ dl PH balsamico azijn 4 el sojas ...

Roodbaarsfilet met lentepuree en vinaigrette 'vierge' | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roodbaarsfilet-met-lentepuree-en-vinaigrette-vierge

... el zongedroogde tomaten, peper, zout en nootmuskaat. Span een plasticfolie over een bord en smeer dit in met olijfolie, schik de peterselieblaadjes erbovenop. Plaats dit gedurende 2 minuten in de microgolfoven. Ontgraat de filets, smeer ze in met olijfolie, kruid ze met peper en zout en grill ze in de grillpan. Voor de vinaigrette: Snijd de sjalot, 1 el zongedroogde tomaten, de peterselie, de geroosterde pijnboompitte ...

Jeroen Meus - Klassieke vinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/klassieke-vinaigrette

... Klassieke vinaigrette - Heb je de volgende ingrediënten in huis: olie, (cider)azijn, mosterd, peper en zout? Dan kan je makkelijk van start met je eigen dressing! - Klassieke vinaigrette Meng de mosterd en de azijn in een kom.Schenk de olie erbij en roer met de garde tot ...

Recept voor carpaccio van zalm met eekhoorntjesbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-zalm-met-eekhoorntjesbrood

... ijd ze in fijne plakjes. Bak de paddenstoelen kort aan op een hoog vuur in de olijfolie. Voeg er het citroensap en de fijngehakte peterselie aan toe. Kruid met peper en zout en houd warm. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Schik de warme paddenstoelen in het midden van 4 voorverwarmde bordjes en leg er een pl ...

Aan tafel met Tanja: Prei in vinaigrette

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/03/prei-in-vinaigrette.html

... d. Ondertussen heb ik een vinaigrette gemaakt op basis van appelazijn, mosterd en olijfolie en daar peper, zout en gehakte platte peterselie aan toegevoegd. Overgiet de nog warme prei met de vinaigrette zodat de smaken goed intrekken. Zowel warm, lauw als koud erg lekker! op 28.3.10 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Bijgerechten, Groenten, Tanja Kookt ...

Asperges met peterselievinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-peterselievinaigrette

... Asperges met peterselievinaigrette - Schil de asperges en kook ze gaar. Was de peterselie en frituur de helft. Meng de rest van de peterselie met de azijn, de olie, Alpro soya Cuisine, het eigeel en de mosterd. Serveer de lauwe asperges met de vinaigrette en de gefrituurde ...

Mosselen met vinaigrette

https://www.prinsessenboontjes.be/post/mosselen-met-vinaigrette

... Mosselen met vinaigrette Een hapje om je vingers bij af te likken. Dat zijn deze mosselen met een zoete vinaigrette van rode wijnazijn met look en Provençaalse kruiden. Naar nog meer hapjes Ingrediënten: hapje voor 4 personen.Bereidingswijze:Maak de vinaigrette van 1 zeer ...

Roquefortwafeltje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roquefortwafeltje

... ten. Leg de sla in het bord, giet de vinaigrette eroverheen, schik het wafeltje hier bovenop en versier met de gefrituurde platte peterselie. Werk af met de rest van de vinaigrette en de nootjes. Ingrediënten zout peper 2 dl olijfolie 2 el frambozenazijn 1 el acaciahoning 1 peer 4 stukjes roquefort 8 vierkanten (8x8 cm) vellen bladerdeeg 4 el fijngehakte gemengde noten 4 handjesvol gemengde sla gefrituurde platte peterselie ...