Resultaten voor moes recepten

Nini Bellini | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-food-escapes/recept/nini-bellini

... or je hem opdient en waar je vrienden bij zijn. Halveer je perziken, haal de pitten eruit en gooi ze dan in een blender om ze tot moes te vermalen. Doe er nog wat water bij indien nodig en giet het verkregen moes in een kan. Als je geen blender hebt, kun je je handen gebruiken. Knijp, stamp en duw de perziken werke ...

Appel recepten - Appelkwark met krokante sesamzaadjes - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/kwark/appelkwark-krokante-sesamzaadjes

... etlepels suiker 2 eetlepels sesamzaadjes 225 g magere kwark Bereiden Kook de geraspte appel met het appelsap in ca. 3 minuten tot moes. Laat de moes afkoelen. Smelt de suiker zachtjes in een kleine pan tot een goudbruine karamel omstaat. Roer de sesamzaadjes erdoor. Laat de sesamzaadjes op een ingevet bordje afkoelen. Roer de kwark door de appelmoes. Schep de appelkwark in twee schaaltjes of coupes en verdeel de sesamzaadjes erover. Het recept 'Appelkwark met krokante sesamzaadjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...

Sas Kookt!: Gehaktballetjes met rabarbermoes

http://saskookt.blogspot.be/2010/05/gehaktballetjes-met-rabarbermoes.html

... Gehaktballetjes met rabarbermoes Mei is niet alleen de maand van de asperges, maar ook rabarber is nu op z'n best. Heerlijk om zo'n zure stengel in een beetje suiker te duwen en zo op te knabbelen, maar je kan er ook lekkere moes van maken. Heel eenvoudig en heerlijk ...

Appeltaart van Gordon Ramsay - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/appeltaart/gordon-ramsay-gekruide-appeltaart

... onen 0 min voorbereiden 1:45 uur bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 19 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 1 kg moesappels (5 à 6) 50 g fijne kristalsuiker 30 g boter, plus extra voor het invetten 2 rijpe handappels (Braeburn of Cox) sap van 1 citroen 225 g volkorenmeel 1½ theelepe ...

Pangasius met rabarbercurry - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/pangasius/pangasius-rabarbercurry

... el 2-3 minuten. Voeg 2-3 eetlepels water toe en smoor de rabarber in nog 4-6 minuten zachtjes net gaar, de stukjes mogen niet tot moes koken. Breng de curry op smaak met suiker, zout en peper. Wentel de pangasiusfilets door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de vis in 6-8 minuten knapperig bruin en gaar. Serveer de pangasiusfilets op warme borden en schep de rabarbercurry erover. Lekker met basmatirijst en broccoli. Variatietip De curry wordt wat zachter van smaak als je het water vervangt door kokosmelk. Vervang de rabarber buiten het seizoen door 2-3 stevige appels. Laat de stukjes appel niet tot moes koken. Vervangende visTilapia, meerval, nijlbaars KookboekHet recept 'Pangasius met rabarbercurry' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visbureau'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder© Nederlands Visbureau. Receptfotograf ...

Witlof met appelsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/witlof/witlof-appelsaus

... inuten gaar koken. Bak ondertussen de reepjes spek in een droge koekenpan zachtjes uit. Kook de stukjes appel met 50 ml water tot moes. Zeef de appelmoes en roer de reepjes spek, zout, peper, de yoghurt en het bieslook erdoor. Houd de saus warm, zorg ervoor dat hij niet meer kookt! Giet het witlof af en schep de saus erover. Het recept 'Witlof met appelsaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...

Aan tafel met Tanja: Handig apparaatje?

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/06/handig-apparaatje.html

... ken knoflookpers definitief een einde komt. Knoflook in doosje stoppen, draaien maar en in twee slagen de knoflook verpulverd tot moes. moes eruit halen, doosje omspoelen en schoon. Meteen geprobeerd en verrrek: het werkte. Daarna een rode peper er in gestopt en jawel: dat ging ook goed. Is het een verrrijking? Ach, liever zo’n doosje voor een klein prijsje in huis dan hysterisch middenin de nacht een Paint Wizard Pro, Garden Groom, Shape N Tone of een Halogen Oven bestellen. op 28.6.09 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Winkelkar ...

Jam van zomervruchten zonder suiker - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/jam-chutney/jam/jam-zomervruchten-zonder-suiker

... voedingswinkel Bereiden Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Kook de blauwe bessen, aardbeien en frambozen en 50 ml water tot moes in een pan met dikke bodem. Meng de geleerhulp met de vloeibare zoetstof en voeg dit mengsel toe aan de vruchtenmoes. Kook de massa, al roerend, 1 minuut door.Zet de schone potten op een doek of plank. Vul de potten tot iets onder de rand met de hete jam en sluit ze af met de deksels. Zet ze 10 minuten omgekeerd weg waardoor het restje lucht in de pot door de hete jam wordt verdeeld en de deksel aan de binnenkant extra verhit wordt zod ...

Appelmoes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/appelmoes

... Appelmoes - Appelmoes maken is heel makkelijk, en het smaakt lekker bij heel wat gerechten. Denk maar aan een klassieker zoals kip met appelmoes. Breng op smaak met suiker en / of kaneel. - Schil de appelen en verwijder de klokhuizen. Snijd de appelen in stukjes of ...

Recepten - Gesmoord rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gesmoord_rundvlees_met_pastinaak_pompoen_en_rammenas

... en snijd je de groenten in deze bereiding groot. Ten eerste is de gaartijd vrij lang en te klein gesneden groenten dreigen tot moes te koken.  Ten tweede zorgen grote stukken voor een heldere jus. Recept : Geert Van Der Bruggen ...