Resultaten voor darmkanaal verwijderen bij ongepelde langoustines
Langoustines met worteltjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/langoustines-met-worteltjes
... oegen : saffraan, komijn, kardemom en Seshuan peper. Gaarkoken, fijnmixen en passeren door een fijne zeef. langoustines opkuisen, darmkanaal verwijderen en insnijden om krullen te voorkomen. Bakken in de boter. Dresseren: Met een borsteltje de wortelcrème op het bord a ...
Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-langoustines-met-kwartelei-kaviaar-en-vanille
... Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille - Ontdoe de langoustines van hun schaal en darmkanaal. Hak de langoustines fijn en kruid ze met peper. Meng ze met de zure room en een beetje vanillemerg (hou een beetje over). Pocheer de kwarteleitjes. Meng het ...
Recept voor pasta met gebakken langoustines | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pasta-met-gebakken-langoustines
... bereiden: Pel de rauwe langoustines, verwijder het darmkanaal en hak de koppen fijn. Bak de koppen aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Doe de groenten erbij en laat enkele minuten meestoven. Blus af met visbouillon, zeef de saus en laat kort inkoken. Roer een klontje ...
Papillot van langoustines en prei
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-langoustines-en-prei
... het staartstuk van het pantser aan de langoustinestaart. Maak een ondiepe insnijding in elke langoustine en verwijder het zwarte darmkanaal.Snijd een halve citroen in 4 schijfjes en pers de andere helft uit.Maak de papillot Strijk 4 stukken aluminiumfolie in met wat olijfolie. Verdeel de prei over de 4 papillotten. Leg op elke portie 5 langoustines en een schijfje citroen. Bestrooi met fijngehakte verse munt. Overgiet elke portie met wat citroensap en een streepje olijfolie over de langoustines. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.Plooi de papillotten dicht en plaats in een voorverwarmde oven 5 minuten. ...
http://www.solo.be/nl/recepten/geroosterde-langoustines-met-eekhoorntjesbrood-en-primeurasperges-uit-de-provence/
... e Solo aan toe en laat inkoken tot je een nog net vloeibare saus hebt. Snij de langoustines in de lengte in twee en verwijder het darmkanaal , kruid ze. Verhit Solo in een pan met antikleeflaag en bak daarin de langoustines, 30 seconden aan de kant met het pantser, 10 seconden aan de andere kant. Schik de langoustines op een bord, schep er de groenten bovenop en lepel er wat saus rond. Tip: Dit gerecht kan ook met groene asperges van eigen bodem, maar kies dan vooral voor fijne exemplaren. Geniet van Geroosterde langoustines, eekhoorntjesbrood en primeurasperges uit de Provence ...
Linguine met schaaldieren | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/linguine-met-schaaldieren
... extra olijfolie toe en laat op een zacht vuurtje trekken. Voor de tartaar van langoustines: Neem 2 langoustines en verwijder het darmkanaal. Snij ze fijn tot tartaar. Maak de langoustines aan met een beetje olie van de langoustines, peper, zout en limoensap. Voor de gebakken langoustines: Neem 2 langoustines en verwijder het darmkanaal, kruid met peper en zout. Bak de langoustine kort aan in olijfolie. Voeg op het einde een klontje boter toe en verfris met beetje limoensap. Voor de scheermesjes met zoetzure sjalotjes: Marineer eerst de sjalotjes. Snij de sjalot in ultra-fijne ringen en laat marineren in olijfolie, een beetje water, zout, su ...
Duo van langoustines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/duo-van-langoustines
... Duo van langoustines - Pel de langoustines en verwijder de darmkanalen. Hou vier langoustines aan de kant. Snij van de rest een fijne tartaar, kruid af met peper en zout en voeg olijfolie en sap en schil van een halve limoen toe. Snij de komkommer in fijne blokjes en doe ...
Langoustines met aardpeer | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustines-met-aardpeer
... langoustines met aardpeer - Snijd de aardpeer in blokjes en stoof ze in een beetje bakboter tot ze gaar zijn. Schraap de vanille uit de stok en voeg het eraan toe. Blus met 2 eetlepels frambozenazijn en voeg er de frambozenconfituur en de fijngehakte peterselie aan toe. ...
Langoustine in aardappeljulienne | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustine-in-aardappeljulienne
... Langoustine in aardappeljulienne - Pel de langoustines. Snijd de aardappelen in lange en fijne julienne. Kruid de langoustines en wikkel ze in de julienne. Meng de mayonaise met de peterselie, kappers, sjalot en de look. Frituur de langoustines en serveer ze met de saus ...
Langoustines met waterkers en pasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/langoustines-met-waterkers-en-pasta
... druppelen. Druk er niet op. Maak het tomatenwater lauw voor het serveren. Pel de langoustines en houd de staartjes. Verwijder het darmkanaal. Kook de pasta gaar. Pluk en spoel de waterkers. Snijd de ui fijn en fruit in wat boter. Kruid met peper, zout en suiker. Doe de waterkers in ongezouten water, maar houd wat plukjes apart. Kook de waterkers kort en mix in een blender zonder af te koelen. Doe er de uien bij en maal tot een mooie crème. Doe er eventueel wat kippenbouillon bij als de crème te dik is. Doe de pasta in een pot met drievierde van de waterkerspuree. Doe er ...