Resultaten voor brunoise

Oesters met Granny Smith en rode biet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-granny-smith

... Breng op smaak en voeg er het geweekte gelatineblaadje bij. Laat afkoelen en voeg er de yoghurt aan toe. Snij de biet en appel in brunoise. Leg een bodempje brunoise van rode biet en appels in de oesterschelpen. Schik de oesters boven op de brunoise. Overgiet met het ...

Kort gebakken langoustines met krokante groentjes, broodcroûtons en specerijenolie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kort-gebakken-langoustines-met-krokante-groentjes-broodcroutons-en

... krokante groentjes, broodcroûtons en specerijenolie - Pel de langoustines. Snij de sjalot, paprika, look, courgette en gember in brunoise. Stoof de groentjes krokant aan en kruid met grof zout. Doe de curry bij de olie en roer. Bak de langoustine kort aan in vetstof en kruid met grof zout. Presentee ...

Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/slaatje-koolrabi-en-granaatappel-van-tjops

... Bereiding Snij koolrabi in julienne. Snij Granny Smith in brunoise. Snij 1 sjalotje in brunoise. Serveer de koolrabi met Granny Smith, granaatappel, de vinaigrette, gepofte quinoa en roosjes koolrabi. Lekker bij gerookte gerechten. voor meer recepten ga naar VTMKoken. ...

Feestelijke toast champignon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/feestelijke-toast-champignon

... Bereiding Hak peterselie en kervel fijn. Pers een halve citroen. Snij de sjalotten in brunoise. Reinig de paddenstoelen en snij in gelijkmatige stukken. Ontvel de tomaten en snij in brunoise. Mix 1 teentje look met olijfolie. Snij een dikke toast en bestrijk met de look ...

Aardappelespuma met garnalen & krokante brunoise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/aardappelespuma-met-garnalen-krokante-brunoise

... Aardappelespuma met garnalen & krokante brunoise - Meng alle ingrediënten voor de espuma (gekookte aardappelen, kookvocht, karnemelk, melk, boter). Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat. Mix deze mengeling heel fijn en wrijf nog even door een zeef. Doe de bereiding ...

Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zonnevis-op-een-artisjok-gevuld-met-kleine-groenten

... Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten - Maak een brunoise van groenten naar keuze, stoof ze mooi aan. Vul het hart van de artisjok met gebakken brunoise van groenten en daarop een stukje mozzarella. Zet dit gedurende 2 minuten in de stoomoven. Snij ...

Kalfstartaar met peertje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/kalfstartaar-met-peertje

... leine cilindertjes op het bord. Snijd 1 peer overlangs in fijne plakjes die je kan oprollen. Schil de andere peren en snijd ze in brunoise (fijne blokjes). Maak ze aan met 1 eetlepel limoensap en de sushi-azijn. Vul de opgerolde plakjes peer met de brunoise en leg de rest van brunoise naast de rolletjes. Voor de dressing: maak de rest van de olijfolie aan met de sojasaus, de oestersaus, de rest van het limoensap. Breng verder op smaak met ...

Scampi diabolique van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/scampi-diabolique-van-sofie-dumont

... n snuifje suiker en breng op smaak met peper en zout. Emondeer de tomaten, hou het binnenste bij voor in de saus. Snij de rest in brunoise voor de afwerking. Snij de prei en wortel in brunoise, voeg op het einde toe aan de saus. Kook de papardelle al dente, giet af en serveer er bij. Bak de scampi’s en voeg gehakte peterselie toe. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Gebakken rijst met ei en prei | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gebakken-rijst-met-ei-en-prei

... en uiteraard ook meer aroma en parfum. Omdat ik gezouten sojasaus gebruik, voeg ik geen extra zout toe. Snijd de prei en de ui in brunoise. Rijst is klein, dus snijden we de groenten ook in fijne brunoise. Straks gaan we ze met elkaar mengen en dan is een brunoise aangenamer in de mond. Smelt de Fama en zodra ze begint te ‘zingen’ mag je de groenten toevoegen. Zodra ze wat vochtig worden, als ze beginnen te ‘zweten’, is het tijd om de ...

Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/brunoise-van-zoete-aardappel-met-frisse-dipsaus

... brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus - Verhit de oven tot 180°C. Schil de aardappelen met een dunschiller. Snij in brunoise (blokjes van 1 x 1 cm).  Leg in een braadslee met bakpapier en overgiet met de olijfolie.  Bestrooi met koriander en zout. Rooster ...