Resultaten voor vleesbouillon

Linguini à la Rocco | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/linguini-la-rocco

... ok in laten zweten voor de smaak en ze vervolgens eruit verwijderen. De gesnipperde ui aanfruiten in de olie en hierbij een lepel vleesbouillon voegen. Dit even losroeren in de pan. Vervolgens een flinke eetlepel tomatenpuree en een scheut water aan het geheel toevoegen en laten opkoken. 1 glas Rocco's geheime smaakmaker toevoegen en dit alles serveren met linguini en geraspte parmezaan ...

Gevulde paprika’s met gemalen biefstuk, spinazie en bruine rijst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gevulde-paprikas-met-gemalen-biefstuk-spinazie-en-bruine-rijst

... ika's, verwijder de zaadjes en vul de paprika’s met het vleesmengsel. Leg de paprika's in een ovenschaal en giet er de rest van vleesbouillon over. Plaats het geheel in een voorverwarmde oven op 220°C en laat gedurende 30 tot 45 minuten verder garen. Af en toe overgieten met de bouillon. Serveertip: Strooi bieslook over het gerecht voor de afwerking. Ingrediënten 100 gr gemalen biefstuk 80 gr volwaardige rijst 1 paprika 150 gr verse spinazie ½ ui (of 1 sjalot) 150 ml vleesbouillon 2 el fijngehakte bieslook 1 el vetstof ...

Lamsrolletjes met pistachenootjes recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R431346/lamsrolletjes-met-pistachenootjes

... 1 teentje knoflook, 0.5 theelepel gemalen komijn, 1 zakje ...

Osso bucco | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/osso-bucco

... n grote stukken en voeg ze toe aan het vlees. Voeg de tomatencoulis eveneens toe aan het vlees, evenals de laurier, de tijm en de vleesbouillon. Het vlees moet volledig onder staan, anders zullen de kalfsschenkels aan de kookpot kleven. Kruid af met pepeper en zout Doe het deksel op de kookpot en laat alles anderhalf uur stoven op een klein vuurtje. Til om de 20 minuten het vlees even op om te vermijden dat het aanbakt. Na anderhalf uur is de osso buco klaar. Voeg er nog een beetje fijngehakte peterselie aan toe en serveer met de gekookte tagliatelle. Ingrediënten 2 teentjes look 2 uien 2 ...

Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese

... het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in de bakboter. Voeg de vleesbouillon toe. Laat 25 minuten op een zacht vuur sudderen met het deksel op de pan. Knoflook en kruiden toevoegen. Als alles is afgekoeld de stukjes Mortadella, het paneermeel, het ei en de kaas toevoegen. Alles goed mengen. Maak een bechamelsaus door de boter te smelten. Voeg de bloem toe en ...

Gevulde paprika’s met quinoa

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-paprikas-met-quinoa

... tlepels warme bouillon toe.Snijd een hoedje van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Blancheer de paprika's in zacht kokende vleesbouillon. Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en schik ze in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en houd ze warm in de oven.Meng een beetje bloem met enkele lepels koud kookvocht. Kook de vleesbouillon in met de tomatenpuree. Voeg de opgeloste bloem al roerend toe en laat verder koken. Breng op smaak met peper zout en vooral paprikapoeder. Voeg op het einde nog wat fijngehakte peterselie toe.Gaar de quinoa in groentebouillon. Giet de quinoa af en roer hierdoor een klontje boter. Meng hieronder nog wat tuinkruiden naar keuze. Kruid met peper en zout.Schik de warme gevulde paprika's op een ...

Malse lamsfilet met knoflookcrème - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsvlees/malse-lamsfilet-knoflookcreme

... ngrediënten 1 bol knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 takjes rozemarijn 600 g lamsrugfilet, in 4 gelijke stukken 100 ml wildfond of vleesbouillon Bereiden Verwarm de oven voor op 180 ºC.Snijd met een klein mesje het vliesje van 8 teentjes knoflook in, zodat je ze nadat ze in de oven zijn geweest makkelijker kunt pellen. Schenk er een beetje olijfolie over en wikkel de bol knoflook in aluminiumfolie.Zet de bol 45 minuten in de ove ...

Bitterballetjes zelf maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bitterballetjes-zelf-maken

... vervolgens door het eiwit, 2 x door paneermeel. Frituren op 175°C Ingrediënten 500 g bouillivlees 200 g bloem 200 g boter ½ l vleesbouillon peper en zout 3 el mosterd 2 tl muskaatnoot 2 eiwitten 100 g paneermeel ...

Recept voor spaanse soep met kikkererwten en chorizo | njam!

http://www.njam.tv/recepten/spaanse-soep-met-kikkererwten-en-chorizo

... jne plakjes 250 gkikkererwten uit blik 3 teentjes fijngesneden look 1 ui, in schijfjes 2 elfijngesneden koriander 800 mlkrachtige vleesbouillon versgemalen zwarte peper - zout ...

Hertensteak met oesterzwammen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hertensteak-met-oesterzwammen

... de saus, gedurende een of twee minuten. Ingrediënten 4 hertensteaks 400 gr oesterzwammen 1 glas Banyuls of Porto 2 sjalotjes 1 l vleesbouillon 4 el olijfolie 1 el maïzena 1 teentje look peper en zout ...