Resultaten voor kippen maagjes

Aan tafel met Tanja: Salade met gekonfijte eendenmaagjes

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/08/salade-met-gekonfijte-eendenmaagjes.html

... Salade met gekonfijte eendenmaagjes Ik had notabene op de Albert Cuypmarkt blikken gésiers de canard op de kop getikt en die lachten me al een weekje vrolijk toe. Zondagmorgen wist ik nog niet dat ik die avond mee-eter vriend Bart aan tafel zou hebben, die ik die dag ...

Sticky kippen drumsticks

https://www.prinsessenboontjes.be/post/sticky-kippen-drumsticks

... Sticky kippen drumsticks Een sappig kippen kluifje om duimen en vingers bij af te likken. Deze bekoort iedereen! Van aperitiefhapje tot bij de nasi, het is echt genieten. Opgelet, echt sticky lekker.Ingrediënten:Bereidingswijze:Doe 150 ml water, 50 ml appelcider azijn, ...

Recept voor gentse waterzooi | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gentse-waterzooi

... bereiden: Kook de kippen gaar in een bouillon gemaakt met het groen van de prei, 1 tak selder, de ui, tijm en laurier. Kruid de bouillon goed met peper van de molen en zout. Laat de kippen na 30 minuten koken even afkoelen in de bouillon. Verwijder het vel van de kip ...

Portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/portosaus

... de velkant (de gladde kant) en schroei ze dan dicht. Leg de pan vol, anders loop je kans dan dat het braadvet aanbrandt. Laat de kippenborsten ongeveer 6 minuten rustig bakken. Op die manier kan de kip zachtjes garen en toch een korstje krijgen. Zet je vuur half. Als je vuur te hoog staat, gaat het vel aanbakken. Als het te laag staat, begint de kip te koken in plaats van te bakken. Bak de kippenborsten nog 2 à 3 minuten op de andere kant. Haal de kip uit de pan. Is het vet te aangebrand (als er zwarte stippen in het vet zichtbaar zijn), moet je al het vet wegg ...

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/salade-van-eendenmaagjes-spekjes-en-frambozenazijn

... Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn - Sofie probeert haar gast ook altijd te overtuigen met iets dat hij of zij niet lust. Stany houdt niet van orgaanvlees. Kan Sofie hem toch overtuigen met een heerlijk frisse salade met gebakken eendenmaagjes, krieltjes ...

Coq au vin van John Torode - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/coq-au-vin/coq-au-vin-john-torode

... in voorbereiden 1:40 uur bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 10 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 2 grote kippen, in achten (dus 16 stukken in totaal) ca. 100 g boter 24 kleine sjalotjes, geschild 10 plakjes ontbijtspek of 200 g pancetta, in blokjes 3 teentjes knoflook, fijngewreven 1 fles ...

Jeroen Meus - Eggs Benedict - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/eggs-benedict

... Eggs Benedict - Eieren zijn niet duur en kun je bij heel veel bereidingen gebruiken. Scharreleieren komen van kippen die los lopen in een stal. Eieren van vrije uitloop komen van kippen die buiten mogen rondlopen. Je mag een ei tot vier weken nadat het gelegd is geb ...

Hutsepot

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hutsepot

... er de harde middennerf.Snij het sjalotje fijn en stoof aan.Voeg alle stukken aardappelen en groenten toe.Voeg 100 ml melk toe, 1 (kippen) bouillonblokje, peper, zout en nootmuskaat.Laat 15 minuten koken en roer af en toe.Bak intussen gerookte spekblokjes en / of een lekker worstje gaar. Ik leg daar nog extra spruitjes bij voor de liefhebbers.Voeg mosterd en / of pickles toe als je wil, en plet de groentenpuree naar believen. Met of zonder de spekblokjes..Serveer met het spek, de worstjes en extra spruitjes Smakelijk Stap voor stap recept Voor de Thermomix Snij het sjalotje fijn 4 seconden op stand 4.S ...

Gordon Ramsay: kip met morieljevelouté - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/gordon-ramsay/gordon-ramsay-kip-morieljeveloute

... min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 19 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 2 scharrelkippen à 900 g - 1 kg 1 bolletje knoflook, ongepeld en horizontaal gehalveerd 2 eetlepels kippenbouillonpoeder 1 eetlepel zwarte peperkorrels, licht gekneusd 1 eetlepel korianderzaad, licht gekneusd ...

De beste gebraden kip ter wereld van John Torode - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/gebraden-kip/beste-gebraden-kip-ter-wereld-john-torode

... erechtGevogelteFrans Ingrediënten hand salieblaadjes hand majoraantakjes 2 takjes tijm (alleen de blaadjes) 100 g zachte boter 2 kippen van ca. 1½ kg per stuk eventueel: vulling naar keuze 50 ml olijfolie 6 grote aardappelen, geschild en in stukken Bereiden Verhit de oven tot 180 °C (gasovenstand 4).Hak alle kruiden grof en meng ze met de boter, wat peper en wat zout. Vul de kippen indien gewenst naar keuze en ...