Resultaten voor jeroen meus chateaubriand in de oven
Chateaubriand - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/chateaubriand
... chateaubriand 1 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 200 g chateaubriand (ossenhaas) 20 g licht gezouten rauwe boter (St. Mere) scheutje (truffel)olie scheutje medium sherry paar ...
Chateaubriand met millefeuille van aardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chateaubriand-met-millefeuille-van-aardappelen
... chateaubriand met millefeuille van aardappelen - Plan je een etentje onder vrienden of wil je eens lekker uitgebreid eten? Dan mag een klassieke chateaubriand zeker niet ontbreken. Met dit lekker stukje vlees wordt jouw menu zeker en vast een succes. - Verwarm de oven ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chateaubriand-boven-een-bad-met-oude-geuze
... chateaubriand boven een bad met Oude Geuze - chateaubriand boven een bad met Oude Geuze - Voor de vleesmarinade meng je alle ingrediënten en laat minstens enkele dagen op voorhand trekken.Snipper de sjalotjes fijn en doe ze in een pannetje voeg de rode wijn en de ...
Chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chateaubriand-met-aardappeltaartjes-en-groentenkrans
... chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans - Christoff gaat graag op reis, maar verkiest toch onze Belgische keuken. Samen met zijn zus Lindsay en Sofie maken ze een heerlijke kerstschotel. Voor de aardappeltaartjes. Schil de aardappelen. Snij ze met een mandoline ...
Jeroen Meus - Preirolletjes in de oven - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preirolletjes-in-de-oven
... Preirolletjes in de oven - Witloof met ham en kaas is een Belgische klassieker, maar deze rolletjes met prei zijn minstens even lekker. Door twee soorten kaas te gebruiken, geef ik er een extra twist aan. Eigenlijk is dit een gerecht waar weinig werk aan is en dat relatief ...
Jeroen Meus - Kabeljauw in de oven met peterseliepuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-in-de-oven-met-peterseliepuree
... Kabeljauw in de oven met peterseliepuree - de kabeljauw gaart samen met de groenten in de oven. Zo geeft de jus van de vis nog meer smaak aan het gerecht dat een tikkeltje zoetzuur smaakt door de azijn en de honing. - Verwarm de oven voor tot 200 °C. Schil de aardappelen ...
Jeroen Meus - Lamsbout in de oven met gratin dauphinois - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsbout-in-de-oven-met-gratin-dauphinois
... Lamsbout in de oven met gratin dauphinois - Of je nu het paasfeest viert of niet, elke Vlaming schuift graag aan bij een rijkelijke schotel op een familiefeest. Zo wordt het meteen ook een culinaire hoogdag. En dit lamsgerecht mag dan wel niet strikt dagelijkse kost ...
Jeroen Meus - Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-uit-de-oven-en-geplette-aardappel-met-zongedroogde-tomaten
... Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - jeroen pocheert de rog in de oven met wat witte wijn. Daarbij maakt hij eenvoudige geplette aardappelen met veldsla en zongedroogde tomaten. Aan het einde krijgt de rog een lekkere kruidenkorst. Het ...
Jeroen Meus - Rog met prei uit de oven - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-prei-uit-de-oven
... Rog met prei uit de oven - Rog is één van de vissen die jeroen het liefst eet. de vleugels van het beestje smaken het best wanneer ze zonder poeha gebakken werden in boter. Hou er wel rekening mee om enkel kraakverse rog te bereiden. jeroen serveert er een ovenschaal ...
Jeroen Meus - Witloof in de oven - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witloof-in-de-oven
... Witloof in de oven - Witloof in de oven is een Vlaamse klassieker. Kies voor smaakvol grondwitloof, een degelijke hesp en kaas van een goede kwaliteit. Daarmee zet je een schotel op de tafel die veel bijval zal oogsten. Smakelijk! - 0. Met het puntje van een aardappelmesje ...