Resultaten voor wat is eetbaar in een krab
Romige vissoep met krab (cheat's versie!) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/romige-vissoep/
... Romige vissoep met krab (cheat’s versie!) Deze soep is zo lekker dat je gasten nooit zullen geloven dat je wat 'shortcuts' hebt gebruikt. Door een kant-en-klare visfond te gebruiken bespaar je veel tijd en wie vindt dat nou niet fijn :-)? De fond zorgt voor een ...
Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/limburgse-aspergesoep-krab-witte-wijn
... Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn 6 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep ½ bekertje zure room 1 eetlepel melk 100 g krab ...
Kerstomaatje met krab | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kerstomaatje-met-krab
... met een emporte pièce. Besprenkel met olijfolie en verse tijm, bak af op 170°C. Haal de kerstomaatjes leeg en besprenkel ze met wat olijfolie, peper en zout. Werk intussen de mayonaise op met de sushiazijn. Breng hiermee de krab op smaak, samen met de fijngesneden bieslook, fijngesneden oester, wakame en het fijngesneden sjalotje. Vul het tomaatje op en werk op het laatst ...
Taartje van krab met saffraan | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/taartje-van-krab-met-saffraan
... aartje van krab met saffraan - Cutter de vis met het eitje en de room, kruid met peper en zout. Voeg er nu de krab aan toe en ook wat saffraan. Doe het mengsel in een klein potje en stoom 6 minuten op 100 graden of 10 minuten au bain marie op 180 graden. Kook de witte ...
Wrap rolletjes met krab en tomaat - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/wraps/wrap-rolletjes-krab-tomaat
... Wrap rolletjes met krab en tomaat 4 personen 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVisOverige keukens Ingrediënten 4 tortillavellen 100 ml tomatenketchup 5 g komijnpoeder 320 g uitgelekt kingkrabvlees 2 romatomaten, ...
Stoemp van krab en wasabi met fruitig slaatje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-van-krab-en-wasabi-met-fruitig-slaatje
... kleine blokjes. Hak de koriander en doe hem erbij. Doe een theelepel witte wijnazijn en 1 theelepel suiker door het slaatje. Leg wat puree op het bord, schik er de salade rond en schep er nog 1 theelepel rouille op. Ingrediënten 1 rijpe ananas krab (een blikje van goede kwaliteit) 1 rode, gele en groene paprika enkele aardappelen voor puree boter wasabi witte wijnazijn koriander 1 klein potje rouille ...
Open tortellini van komkommer met krab | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/open-tortellini-van-komkommer-met-krab
... Open tortellini van komkommer met krab - Snij met behulp van een dunschiller of mandoline fijne reepjes van de komkommer. Vermeng de yoghurt met de krab, selder, versnipperde komkommer, een mespunt geraspte citroenschilletjes en enkele druppels citroen. Kruid met ...
Recept voor gevulde noordzeekrab | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gevulde-noordzeekrab
... bereiden: kook de krab: Maak een court-bouillon met het kruidentuiltje, selder, wortel, ui, peper en zeezout. Laat een 15 min. trekken. Leg de krabben in de kokende bouillon. Laat ca. 8 min. koken, neem de kookpot van het vuur en laat krab samen met de bouillon afkoelen. ...
Flan van krab | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-van-krab
... de gehakte look en peterselie toe. Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel erin. Zet de potjes in een ovenschaal met water (au bain-marie). Bak in een oven van 160°C, gedurende 35 minuten. TIP: Leg een opgevouwen strookje zilverpapier in de flanpotjes om de flan er makkelijk uit te krijgen na het bakken. Ingrediënten 300 gr krabvlees uit blik (uitgelekt) 1 dl volle room 1 dl volle melk 2 eieren 3 eigelen zout peper 1 snuifj ...
Ravioli van krab en oester met salieboter | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/ravioli-van-krab-en-oester-met-salieboter
... e met de krab en de fijngesneden sjalot. Dit moet allemaal zo droog mogelijk zijn! Steek de pasta uit, doe de vulling erop. Breng wat losgeklopt ei aan om te lijmen. Leg een ander pastavelletje erop en sluit. Zorg dat er geen luchtbellen inzitten. Snijd indien nodig nog overtollige pasta weg. Kook de ravioli in gezouten water. Laat de boter smelten en voeg de fijngesneden salie toe. Serveer ...