Resultaten voor wat doe ik met de bouillon van rundstong

Rundstong in Madeirasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rundstong-in-madeirasaus-0

... rundstong in Madeirasaus - Laat de tong gedurende 3 uur in zout water trekken. Hierdoor verdwijnen alle bloedresten. Vernieuw daarna het water, voeg de rundstong toe en laat 3 à 4 minuten koken. Giet hierna het water opnieuw weg en laat de rundstong opnieuw koken ...

Rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundstong-in-madeirasaus-met-duchesseaardappelen

... en. En eens het gerecht op tafel staat, zal je alleen maar genieten! - Laat de tong een nachtje pekelen in 20 g zout en een liter water.Schil de aardappelen en kook ze gaar in ruim gezouten water. Giet af en laat kort drogen. Haal de aardappelen door een roerzeef en maak aan met de ¾ van de boter en eidooier. Breng op smaak met nootmuskaat peper en zout.Laat afkoelen. doe in een spuitzak en spuit er mooie gelijke torentjes mee.Spoel de tong en zet op in koud water met e ...

Kalfstong in Madeirasaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-in-madeirasaus

... met de wortel, de prei, de ajuin, de look en selder in ongeveer 3 uur. Was de champignons en snijd ze in schijfjes. Bak ze aan in wat boter. Maak ondertussen een roux en bevochtig met de bouillon. Roer tot een saus, voeg eventueel wat meer bouillon toe om de gewenste dikte te bekomen. doe er het citroensap bij. ...

Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus

... maak de tong: Zet de tong op in koud water met een snuifje zout en breng aan de kook, tot de onzuiverheden komen bovendrijven. Kuis ondertussen 1 ui en 2 wortelen en snijd ze in grove stukken. Haal de tong uit het water en spoel ze zorgvuldig af onder koud stromend ...

Cambridge recepten: Bouillon...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/bouillon.html

... Bouillon... * Maak bouillon met iets minder poeder klaar. * Week ondertussen wat bruchetta (ongeveer 2 theelepels) met heet water tot het helemaal opgelost is. * doe dat bij de bouillon. je moet even kijken hoeveel je wilt. * Dan heb je een soort van heldere toma ...

Cambridge recepten: Bouillon...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/bouillon_11.html

... Bouillon... Een mespuntje sambal oelek of iets meer als je dat lekker vindt, door je bouillon of soep. 02:14 | Labels: Bouillon, Tip | You can leave a response   ...

Kookvideo - Bouillon

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bouillon

... Bereidingswijze Snijd de groenten grof. Spoel ze met water.  Leg de soepkip in een grote kookpot met water, samen met het groentemengsel en alle kruiden.  Prik enkele kruidnagels in de uien. Zet de pot op een zacht vuurtje en laat ongeveer 3 uur trekken.  Giet ...

Bouillon van langoustinekoppen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bouillon-van-langoustinekoppen

... inekoppen - Pel de langoustines en laat de koppen 1 nacht drogen. Hierdoor wordt de smaak veel intenser. doe de koppen in een pot water totdat ze net onderstaan. Van zodra het water kookt haal je de pot van het vuur en giet je de bouillon door een fijne zeef. Zo blijft alle smaak van de langoustinekoppen in de bouillon.Po ...

Tomatensoep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Tomatensoep.html

... : Kook de fijngesneden groenten in de bouillon. Was de tomaten en snijd ze dan in vier. Kook ze afsonderlijk gaar in zeer wei ...

Jeroen Meus - Tom Yum Goong - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tom-yum-goong

... Tom Yum Goong - Wie ooit al eens naar Thailand reisde, hield er misschien wel een pittig vakantielief met de naam Tom aan over. Deze Tom Yum Goong is een klassieke Thaise soep van garnalen en andere verse ingrediënten, zoals citroengras, laoswortel en limoen. Jeroen ...