Resultaten voor wasabi espuma van zalm
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sushiverrine-met-avocado-zalm-en-wasabi
... Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi - Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pitten en lepel het vruchtvlees eruit. Pureer het avocadovruchtvlees met de room en de helft van het citroensap. Breng op smaak met een mespuntje piment d'Espelette en zout. Zeef ...
Spread van gerookte zalm met wasabi - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/gerookte-zalm/spread-gerookte-zalm-wasabi
... Spread van gerookte zalm met wasabi 450 g spread 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 3 waarderingen HapjeVisOverige keukens Ingrediënten 250 g gerookte zalm 200 g fromage frais of Franse kwark 1 eetlepel wasabi, spread of poeder 4 eetlepels ...
Espuma van aardappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-aardappel
... espuma van aardappel - Rook de eierdooiers door ze op een bordje te leggen en daarna in het rookoventje te plaatsen gedurende 5’. Meng de aardappelpuree met de room en de boter. Giet het aardappelmengsel in de blender zodat het goed gemengd is. Kruid en giet in de ...
Recept voor Sushi van komkommer en verse zalm | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/sushi-van-komkommer-en-verse-zalm/
... ijs Ingrediënten - voor 6 personen 100 g verse zalmcarpaccio Toevoegen 1/2 komkommer Toevoegen 1 mespuntje wasabi Toevoegen zout en peper Toevoegen 1 schoteltje scheuten Toevoegen Bereidingswijze Snij de zalmcarpaccio in plakjes van ongeveer 2 cm breed en 5 cm lang. Snij ook de komkommer in dezelfde grootte als de zalm. Het is belangrijk dat j ...
Maki sushi met zalm en ei | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/maki-sushi-met-zalm-en-ei
... koelkast om op te stijven. Snij de rol in hapklare stukken met een scherp en lang mes. Serveer met ingelegde gember, sojasaus en wasabi Ingrediënten ½ komkommer 2 eieren 4 noriblaadjes 100 gr verse zalm 1 el rijstazijn 1 tas kleefrijst 2½ tas water wasabi ingelegde gember sojasaus ...
Gemarineerde zalm met courgette en dille | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zalm-met-courgette-en-dille
... sprenkel met een beetje citroensap en olijfolie. Rol ze op en leg ze een paar uur in de koelkast. Vinaigrette: Meng de honing, de wasabi, de sojasaus, de azijn en de olijfolie. Courgette-frietjes: Snijd de andere courgette in julienne. Haal dit door de bloem en frituur. Zalm-wafeltjes: Snijd het bladerdeeg in vierkantjes, leg er de gerookte zalm tussen en bak dit in de paninigrill of wafelijzer. Snij de wafeltjes in driehoekjes en serveer samen met de courgettefrietjes en de vinaigrette. Wer ...
Recept voor espuma met amaretto | njam!
http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto
... bereiden: Meng alle ingrediënten, behalve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet ...
Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookt-zalmhaasje-met-erwten-wasabipuree
... Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree - Maak puree van de aardappelen en voeg er 2 eetlepels wasabi aan toe. Blancheer de erwtjes eventjes en meng ze onder de puree en werk af met een beetje room. Snijd de gerookte zalm in plakjes van 1 cm. Bak ze heel kort aan (maximum ...
Tomaat garnaal met mozzarella espuma | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tomaat-garnaal-met-mozzarella-espuma
... Tomaat garnaal met mozzarella espuma - Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine en een snuif zout in een beker en mix met een staafmixer alles zeer fijn. Giet het mengsel in een espumafles en laad ...
Sushi salade met warmgerookte zalm en edamame boontjes - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/sushi-salade-zalm/
... e met een aantal lekkere toppings zoals warmgerookte zalm, edamame boontjes, radijs en zeewier. Voor de liefhebbers nog een dotje wasabi to spice it up. En zwarte sesamzaadjes. Fluitje van een cent dus! Instructies Kook de sushirijst volgens de instructies op de verpakking. Laat enkele minuten afkoelen en breng dan op smaak met sojasaus en limoensap. Snijd de radijsjes in dunne plakken. Verdeel de rijst over 2 kommen. Top de rijst met stukjes warmgerookte zalm, edamame boontjes, radijs en zeewiersalade. Maak eventueel af met een paar dotjes wasabi en zwarte sesamzaadjes. ...