Resultaten voor vlees carameliseren

Recept voor Biefstuk met gecarameliseerde uien | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/biefstuk-met-gecarameliseerde-uien/

... seren.Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.Schep de uien bij het vlees.Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord. Geniet van Biefstuk met gecarameliseerde uien ...

Uit de keuken van Levine: Goulash

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/01/goulash.html

... reepjes1 gele paprika, in reepjes2 grote aardappels, in blokjes3 tomaten, ontveld en in blokjes1 bakje zure room (125 ml)Laat het vlees een half uurtje op temperatuur komen.Verhit een grote (gietijzeren) braadpan, laat de olie en boter heet worden en bak het vlees - in gedeelten - bruin. Haal het vlees uit de pan, bestrooi met zout en peper en zet apart.Bak de ui in het achtergebleven vet een minuutje of twee. Doe de deksel op de pan, zet het vuur heel laag en laat de uien in 15 - 20 minuten licht carameliseren. Strooi het paprikapoeder over de uien, voeg de knoflook, kummel, een halve liter heet water en het vlees toe. Goed doorroeren. Laat aan de kook komen en laag dan op laag vuur 1,5 - 2 uur zachtjes sudderen.Voeg de paprika, aardappels en tomaten toe en laat nog ± 1 uur zachtjes sudderen. Zonodig op smaak brengen met zout en peper. Roer er van het vuur af de zure room door. Lekker met rijst en/of brood.Eet smakelijk! Geplaatst door Levine op 21:51 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Rundvlees ...

Recept voor crème brûlée van geitenkaas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/creme-brulee-van-geitenkaas

... bereiden: Breng de room aan de kook, roer de verse geitenkaas erdoor tot zich een smeuïge massa vormt. Voeg de eierdooiers, het vanillemerg en de peper in een diepe kom samen met de melk en roer dit goed dooreen. Giet het eimengsel bij de room met de geitenkaas en ...

Croque monsieur met witloof, cheddar en gerookte ham | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/croque-monsieur-met-witloof-cheddar-en-gerookte-ham

... Croque monsieur met witloof, cheddar en gerookte ham - Snij de witloof in julienne en bak hem in een beetje boter. Bestrooi met een beetje suiker en laat zo een beetje carameliseren. Blus af met een scheutje balsamico. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Laat de ...

ABRIKOZENTAART MET EEN GLANZEND LAAGJE VAN ABRIKOZENCONFITUUR - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/abrikozentaart-met-een-glanzend-laagje-van-abrikozenconfituur/

... ABRIKOZENTAART MET EEN GLANZEND LAAGJE VAN ABRIKOZENCONFITUUR Haal de bakker in jezelf naar boven met dit super simpele en ongelofelijk lekkere receptje Ingrediënten:– 200g zelfrijzende bloem– 100g suiker– 2 eieren– 3 abrikozen– 1 tl vanille essence– 80g ...

Crème Catalane met appeltjes en kaneel | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/creme-catalane-met-appeltjes-en-kaneel

... Crème Catalane met appeltjes en kaneel - Kook de melk op met vanillesuiker, vanillestok en kaneelstok. Verwijder de kaneelstok en schraap de zaadjes uit de vanillestok. Klop eierdooiers en suiker wit en voeg maïzena toe. Kook de citroenschillen gaar in suiker en water. ...

Kookvideo - Cote à l'os

http://www.lekkervanbijons.be/recipe/show/page/2/id/1002

... l’os op de snijplank en geef het kleine insnedes. Hierin stop stop je vervolgens wat rozemarijn. Zo dringt de smaak goed in het vlees. Strijk het vlees in met de walnotenolie. Je kan een bosje tijm op voorhand laten trekken in wat walnotenolie en daarmee het vlees instrijken langs beide kanten. ...

Kookvideo - Cote à l'os

http://www.lekkervanbijons.be/recipe/show/page/7/id/1002

... l’os op de snijplank en geef het kleine insnedes. Hierin stop stop je vervolgens wat rozemarijn. Zo dringt de smaak goed in het vlees. Strijk het vlees in met de walnotenolie. Je kan een bosje tijm op voorhand laten trekken in wat walnotenolie en daarmee het vlees instrijken langs beide kanten. ...

Kookvideo - Cote à l'os

http://www.lekkervanbijons.be/recipe/show/page/8/id/1002

... l’os op de snijplank en geef het kleine insnedes. Hierin stop stop je vervolgens wat rozemarijn. Zo dringt de smaak goed in het vlees. Strijk het vlees in met de walnotenolie. Je kan een bosje tijm op voorhand laten trekken in wat walnotenolie en daarmee het vlees instrijken langs beide kanten. ...

Kookvideo - Cote à l'os

http://www.lekkervanbijons.be/recipe/show/page/9/id/1002

... l’os op de snijplank en geef het kleine insnedes. Hierin stop stop je vervolgens wat rozemarijn. Zo dringt de smaak goed in het vlees. Strijk het vlees in met de walnotenolie. Je kan een bosje tijm op voorhand laten trekken in wat walnotenolie en daarmee het vlees instrijken langs beide kanten. ...