Resultaten voor tomaten in de oven jeroen meus

Jeroen Meus - Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rog-uit-de-oven-en-geplette-aardappel-met-zongedroogde-tomaten

... Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - jeroen pocheert de rog in de oven met wat witte wijn. Daarbij maakt hij eenvoudige geplette aardappelen met veldsla en zongedroogde tomaten. Aan het einde krijgt de rog een lekkere kruidenkorst. Het ...

Jeroen Meus - Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/romige-pasta-met-ricotta-zure-room-paprika-en-zongedroogde-tomaten

... Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaten - jeroen begint het nieuwe jaar met een eenvoudige maar lekkere vegetarische pasta. de romige tapenade is klaar in een handomdraai en je brengt alles op smaak met kappertjes, basilicum en geraspte pecorino. ...

Jeroen Meus - Farfalle met amandelpesto, mozzarella, zongedroogde tomaten en olijven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/farfalle-met-amandelpesto-mozzarella-zongedroogde-tomaten-en-olijven

... Farfalle met amandelpesto, mozzarella, zongedroogde tomaten en olijven - Dat er niet altijd boterhammen in de brooddoos moeten zitten, bewijst deze lekkere lunchsalade van strikjespasta met zongedroogde tomaten, artisjokken, mozzarella en een heerlijke amandelpesto. Maak ...

Jeroen Meus - Farinata met zongedroogde tomaten en olijven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/farinata-met-zongedroogde-tomaten-en-olijven

... Farinata met zongedroogde tomaten en olijven - Ook de Italianen kennen iets van pannenkoeken. Zij het wel op basis van kikkererwtenbloem met een Zuiderse toets van zongedroogde tomaten, olijven en rozemarijn. Deze farinata is lekker als aperitiefhapje, warm uit de oven, ...

Jeroen Meus - Kalfskroon met gepofte tomaten en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalfskroon-met-gepofte-tomaten-en-puree

... Kalfskroon met gepofte tomaten en puree - In plaats van kruidenboter maakt Jeroen een ansjovisolie bij een fantastisch stuk kalfskroon. Hij geeft er gepofte trostomaatjes bij en een zuiderse aardappelpuree met olijfolie. Met dit gerecht zet je de zon ...

Jeroen Meus - Kalfslapjes met pasta en gekonfijte tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalfslapjes-met-pasta-en-gekonfijte-tomaten

... Kalfslapjes met pasta en gekonfijte tomaten - Deze op de barbecue gegrilde kalfslapjes met pasta doen denken aan de zomer in Italiƫ. jeroen maakt een licht pikante barbecueolie die hij vervolgens gebruikt voor de tomatensaus, het vlees en de gekonfijte tomaten. - 0. ...

Jeroen Meus - Brochette van merguez met een tomaten- en couscoussalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/brochette-van-merguez-met-een-tomaten-en-couscoussalade

... Brochette van merguez met een tomaten- en couscoussalade - Nodig maar wat vrienden uit voor dit eenvoudige maar superlekkere gerecht op de barbecue: brochettes van merguez en couscous met veel groenten en een koude dipsaus. - de saus Verwarm een scheut olijfolie in een ...

Jeroen Meus - Gebakken pieterman met puree van zongedroogde tomaten en pesto - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gebakken-pieterman-met-puree-van-zongedroogde-tomaten-en-pesto

... Gebakken pieterman met puree van zongedroogde tomaten en pesto - Pieterman is een minder bekende vis, maar wel een van Jeroens favorieten. de gevaarlijke vin op zijn rug maakt hem de giftigste vis uit de Noordzee. Gelukkig kan de vishandelaar die vin vakkundig verwijderen. ...

Jeroen Meus - Kabeljauw in de oven met peterseliepuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kabeljauw-in-de-oven-met-peterseliepuree

... an de chilipeper en snijd het pepertje in fijne ringen. Stoof het aan met de rest van de groenten. Verwijder het kroontje van de tomaten. Snijd ze in stukken en doe ze in de ovenschaal bij de rest van de groenten. Kruid met peper en zout. Leg er de tijm, rozemarijn en laurier bij. Voeg er de tomatenpuree aan toe en laat even mee bakken. Doe er de honing (of 50 g suiker) bij. Blus met een scheutje sherryazijn en wat witte wijn. Verdeel de kabeljauw in porties. Kruid met peper en zout. Leg de kabeljauw bij de groenten en doe er een vel aluminiumfolie over. Laat 15 minuten garen in de voorverwarmde oven. Snipper de peterselie. Giet de aardappelen af en plet ze tot puree met een klontje boter, de eierdooier en een scheutje melk. Kruid met peper en nootmuskaat. Plet er de gesnipperde peterselie door. Serveer de kabeljauw met de groenten en de peterseliepuree. ...

Jeroen Meus - Pittige pasta met pijlinktvis, tomaten en peterselie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pittige-pasta-met-pijlinktvis-tomaten-en-peterselie

... Pittige pasta met pijlinktvis, tomaten en peterselie - Met deze temperaturen moeten we het vooral hebben van zuiderse smaken in de keuken. In deze pasta zit veel olijfolie, maar het is dan ook een onwaarschijnlijk lekkere smaakbom. Voeg de tomaten, jalapeƱo en ...