Resultaten voor st jacobsnoten met garnalen en witte wijn
Garnalen in witte wijn - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/garnalen-in-witte-wijn/
... ijnsaus met peterselie, citroen en knoflook. Dat klinkt heel simpel. Ja, dat is het recept ook! Eet er bijvoorbeeld een simpele pasta met tomaatjes bij of een ciabatta brood met gepofte tomaat en een groene salade. De beste garnalen om te gebruiken voor dit recept, zijn de ongepelde reuzegarnalen uit het vriesvak. Deze zijn lekker groot en vol van ...
Aardappelpuree met garnalen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappelpuree-met-garnalen
... Aardappelpuree met garnalen - Kook de witte wijn, het water en de kreeftenbouillon in tot de helft. Voeg er de room aan toe, kruid met peper en zout en laat het geheel inkoken tot een gebonden saus. Hak de bieslook fijn. Serveer de puree met de garnalen errond, ...
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gazpacho-met-grijze-garnalen-en-geitenkaas
... t. Zeef de gazpacho door een fijne zeef. Kruid daarna af met peper en zout. Serveer in een diep bord met grijze garnalen en stukjes verse geitenkaas Ingrediënten 2 tomaten 1 teen look 0,3 komkommer ½ rode paprika 1 handvol blaadjes basilicum flinke scheut olijfolie ½ glas witte wijn scheutje sherryazijn 1 tomatenpuree 2 witte toastboterhammen (verkruimeld) 4 el geitenkaas 150 g garnalen ...
Vissoep met witte wijn en pastis | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vissoep-met-witte-wijn-en-pastis
... Vissoep met witte wijn en pastis - Snijd alle groenten in fijne brunoise en stoof ze aan in wat olijfolie. Bevochtig met de visfumet en witte wijn. Voeg er wat safraan bij alsook de tomatenpuree, pastis, tijm en laurier. Laat 1 uurtje koken. Snijd de vis in stukken ...
http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/02/knoflookgarnalen.html
... odig denkt te hebben)1-2 teentjes knoflookscheutje witte wijnscheutje ketjaplente-uitjeolijfolie Snijd de knoflook in hele kleine stukjes of pers hem uit.Verhit de olijfolie in een pan en smoor hierin de knoflook voor een minuutje. Bak de garnalen mee tot ze gaar zijn.Blus het geheel af met een heel klein scheutje witt ...
Gemengde rijst met garnalen-dillesaus recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R352612/gemengde-rijst-met-garnalen-dillesaus
... Gemengde rijst met garnalen-dillesaus - 0.5 pak wilde en witte rijst, 1 zak broccoliroosjes, 1 sjalot, 100 ml droge witte wijn, 125 ml crème fraîche, 2 bakjes cocktailgarnalen, 0.5 zakje verse dille ...
Oostendse zeetong | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oostendse-zeetong
... Oostendse zeetong - Kook de mosselen op klassieke wijze (selder, ui, tijm, laurier en peterselie, witte wijn, goed kruiden met peper). Stoom de zeetongen gaar met een klein beetje witte wijn, gedurende 2 minuten op 120 graden. Kook daarna het kookvocht (van de mosselen ...
Garnalen in tomatensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/arla/garnalen-tomatensaus
... a witte kaasblokjes in kruidige olie, uitgelekt Bereiden Fruit de uisnippers in de olie in een diepe pan. Hak de tomaten in grove stukken en doe ze met het vocht uit het blik, de wijn en de oregano in de pan. Laat zonder deksel ca. 30 minuten op laag vuur koken tot de saus ingedikt is.Verwarm de grill voor.Verdeel de garnalen over vier platte ovenschaaltjes. Giet de tomatensaus erover. Verdeel de kaasblokjes over de saus.Zet de schaaltjes ca. 3-5 minuten onder de grill tot de kaasblokjes aan de randen goudbruin beginnen te kleuren.Serveer met stokbrood. Het recept 'Garnalen in tomatensaus' wordt je aangeboden door ...
Gestoomde kabeljauw in spek met mosselen, garnalen en sabayon | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-kabeljauw-in-spek-met-mosselen-garnalen-en-sabayon
... Gestoomde kabeljauw in spek met mosselen, garnalen en sabayon - Snij de knolselder en de aardappelen in grote stukken. Voeg er een beetje water aan toe, breng op smaak en stoom gedurende 10 minuten op 120 graden. Maak er een puree van en kruid met peper en zout. ...
Tarbot met kervelboter | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tarbot-met-kervelboter
... witte wijn en de witte wijnazijn samen met de PH Visfumet in tot de helft en werk dit vervolgens op met 125 gram boter. Bak de 4 stukken zonnevis in een beetje boter (3 minuten aan elke kant). Kook de pasta, giet hem af en werk alles af met een beetje olijfolie. Voeg op het eind de fijngehakte kervel toe ...