Resultaten voor marinade voor wild van jeroen meus
Stoofpot van wild en wintergroenten | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofpot-van-wild-en-wintergroenten
... Stoofpot van wild en wintergroenten - Kuis de spruitjes. Schil de raapjes en snij ze in grote stukken. Schil de wortel en snij ze in dikke reepjes. Kook de groentjes net gaar in gezouten water. Giet ze af en hou ze aan de kant. Stoof in een ketel de ui en look aan in boter. ...
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/fond-van-wild
... Fond van wild - Smeer de hazenbeenderen een beetje in met tomatenpuree, leg ze in een ovenschaal en bak ze mooi bruin in de oven op 200°C. Snij wortel, ui en selder grof. Pel de teentjes look. Als de beenderen gekleurd zijn leg je ze in een kookketel. Leg de groenten ...
Wild wild en tam wild | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/wild-wild-en-tam-wild/
... wild wild en tam wild Vandaag schrijf ik in de Volkskrant over wild in al zijn facetten. Erbij kwam een grote foto van wilde konijnen, met als onderschrift ‘kersthazen’. Tja… Maar hoe het ook zij, ook hier dan even de tekst voor iedereen die meer wil weten ...
Jeroen Meus - Goudbrasem met oosterse marinade en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-oosterse-marinade-en-rijst
... Goudbrasem met oosterse marinade en rijst - Dit recept met goudbrasem doet z’n naam alle eer aan. In plaats van de vis te bakken, gaat hij de hete olie in om ‘m goudbruin te frituren. De spicy marinade on top zit dan weer boordevol oosterse smaken. Meer dan ...
Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/soepje-van-wild-met-bospaddenstoelen-en-truffelschuim
... Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim - Snipper de look en sjalot zeer fijn. Snij de paddenstoelen en bak hevig aan in boter. Voeg de zeer fijn gesnipperde look en sjalot toe en stoof even mee aan. Voeg de wildfond toe en breng aan de kook. Warm de melk ...
Recept voor marinade met sojasaus / mirin / wasabi | njam!
http://www.njam.tv/recepten/marinade-met-sojasaus-mirin-wasabi
... bereiden: Meng alle ingrediënten voor de marinade. Wrijf de tonijn hiermee in en zet minstens een uur op een koele plaats. Ingrediënten 1 elsojasaus 1 elmirin 1 tlsesamolie 1 tlwasabi of mosterd 1/2 tlgeraspte mierikswortel ...
Recept voor marinade met sinaasappel / gember / look | njam!
http://www.njam.tv/recepten/marinade-met-sinaasappel-gember-look
... bereiden: Meng alle ingrediënten voor de marinade. Wrijf de vis hiermee in en zet minstens een uur op een koele plaats. Ingrediënten 50 mlolijfolie 50 mlsinaasappelsap 1 klsinaasappelzeste 1 tlgemberpoeder 2 elfijngehakte bieslook 2 elfijngehakte citroenmelisse ...
Recept voor marinade met chili / koriander / limoen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/marinade-met-chili-koriander-limoen
... ender de koriander met de knoflook en chilipeper en meng met de rest van de ingrediënten. Wrijf het vlees of in de vis in met de marinade en zet minstens een uur op een koele plaats. Ingrediënten 10 takjes koriander 6 teentjes knoflook 1 rode chilipeper, fijngehakt 1 tlzout 2 t ...
Recept voor Marinade van honing, mosterd en dille | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/marinade-van-honing-mosterd-en-dille/
... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 el vloeibare honing Toevoegen 1 el dijonmosterd Toevoegen 10 cl notenolie of neutrale olie Toevoegen ...
Recept voor Eendenborst in Thaise marinade met bulgursalade | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/eendenborst-in-thaise-marinade-met-bulgursalade/
... egen 4 vleestomaten Toevoegen 1 citroen Toevoegen 3 eetlepel olijfolie Toevoegen Bereidingswijze Maak de marinade voor het vlees. Hak hiervoor de koriander en de citroengrastengel grof en doe ze in een kom, samen met de Solo vloeibaar, honing, sojasaus en het sap van 2 limoenen. Schil het stuk gember en rasp het fijn in de marinade. Roer alles goed door elkaar.Snijd de eendenborstfilets in reepjes (laat het vel er best aan, dat houdt het geroosterde vlees straks lekker sappig). Voeg ze toe aan de marinade en roer opnieuw alles goed door elkaar. Laat het vlees een uurtje afgedekt marineren op een koele plaats.Spoel de bulgur in een fijne zeef onder stromend water. Doe de bulgur daarna in een kom en overgiet met kokend gezouten water tot hij helemaal onder staat. Laat een kwartiertje zwellen.Spoel de munt en de bladpeterselie. Pluk de blaadjes eraf, hak ze fijn met een scherp mes en doe alles in een sla ...