Resultaten voor marinade voor lamskroontje barbecue

Recept voor Lamskroontje met lentegroenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lamskroontje-met-groenteschotel-met-champignons/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g lentegroenten Toevoegen 1 lamskroontje Toevoegen 1 blokje Knorr Finesse groentenbouillon ...

Recept Perzische Kip Marinade | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402379/Perzische-kip-marinade

... Heerlijke Perzische marinade voor bij de barbecue. Bereidingstijd: 0-10 minuten Keuken: Iraanse keuken Smaak: Anders Soort gerecht: BBQ/Fondue Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediënten voor 4 personen 1 Kilo kip (Filet, Borst, Pootjes etc. naar keuze) 100 ml yoghurt ...

Recept Gemarineerde Zalmfilets Op De Bbq! | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1389617/Gemarineerde-zalmfilets-op-de-bbq

... oer hier vervolgens het gemberpoeder, het knoflookpoeder en de honing doorheen. Snij uiteindelijk de ui fijn en meng deze door de marinade. Nu de marinade klaar is kunnen de stukken zalmfilet in het bord gelegd worden. Schep de marinade goed over de zalmfilets heen en zet het bord minimaal 30 minuten in de koelkast. Keer de filets halverwege het marineren nog eens om, zodat beide kanten van de vis de smaak goed opnemen! Bereidingswijze Op een hete barbecue kan de zalm nu kort geroosterd worden. Eventueel kan de marinade tijdens het roosteren over de vis heen gesprenkeld worden! Bron Internet */   zalmmoot ...

Cambridge recepten: Kip op zijn Mexicaans...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/04/kip-op-zijn-mexicaans.html

... ijn Mexicaans... Nodig: * 4 kipfilets * 6 eetlepels chilisaus * 1 theelepel cayennepeper * 1 theelepel tabasco Bereiding: Maak de marinade: vermeng in een kom de tabasco met de chilisaus en de cayennepeper tot een mooie egale marinade ontstaat. Leg nu de kipfilet in de marinad ...

Gemarineerd varkensvlees voor de grill of barbecue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bereidingswijze/barbecue/gemarineerd-varkensvlees-grill-barbecue

... n de gemberwortel (in de keukenmachine) heel fijn en meng het chilipoeder, bruine suiker en kokosmelk erdoor. Leg het vlees in de marinade en zet het afgedekt ca. 2-4 uur in de koelkast. Keer het vlees regelmatig. Bereiden Neem het vlees uit de marinade en dep het droog met keukenpapier. Breng de marinade in een steelpan aan de kook en laat deze ca. 5 minuten goed door koken. Roer de pindakaas erdoor en blijf roeren tot een dikke saus ontstaat. Rooster het vlees in een hete grillpan of op een hete barbecue in ca. 10 minuten bruin en gaar. Serveer de pittige pindasaus bij het vlees. Extra benodigd Keukenmachine, grillpan of barbecue, keukenpapier Het recept 'Gemarineerd varkensvlees voor de grill of barbecue' wordt je aangeboden doo ...

Kookvideo - Brochette van kip met koriander, verse munt en limoen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Brochette_van_kip_met_koriander_verse_munt_en_limoen

... Bereidingswijze Eerst maak je een marinade. Pers de limoenen uit. Voeg er de gehakte koriander en munt bij. Voeg er dan wat zonnebloemolie aan toe. Meng dit goed. Kruid de marinade met peper en zout. Snij vervolgens de kipfilets in gelijke blokjes. Giet er de marinade ...

Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/barbecuetip-aziatisch-gemarineerde-zalm

... arbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm - Liever een stukje vis op de barbecue? Marineer het eerst in deze heerlijke zelfgemaakte marinade. Eenvoudig en lekker! Snij de lente-ui fijn. Pers of hak de look fijn. Meng de lente-ui, look en al de rest onder elkaar. Doe een ...

Lamskroontje - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/lamskroontje

... lamskroontje By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: lamskroontjes : 2 olijfolie boter rozemarijn tijm look mosterd broodkruim Directions: 1. Verhit een weinig olijfolie samen met een klontje boter ...

Lamskroontje met kaviaar van aubergine, een Provençaalse bloempje, gekonfijte rode paprika met een jus van tijm en rozemarijn |

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/lamskroontje-met-kaviaar-van-aubergine-een-provencaalse-bloempje-gekonfijte-rode

... lamskroontje met kaviaar van aubergine, een Provençaalse bloempje, gekonfijte rode paprika met een jus van tijm en rozemarijn - Kaviaar van aubergine: de aubergine in de lengte in 2 snijden, besprenkelen met olijfolie en deze in een voorverwarmde oven van 200°C laten ...

Jeroen Meus - Varkenshaasje met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/varkenshaasje-met-spek-ratte-du-touquet-en-witloofsalade

... jk gerecht voor de eerste lentedagen. Steek de barbecue maar aan voor dit in spek gerolde varkenshaasje ingestreken met een zoete marinade waardoor het vlees een krokant laklaagje krijgt. Geef er ratte-aardappelen en een eenvoudige witloofsalade bij. - Het varkenshaasje Verwarm de barbecue.Kruid het varkenshaasje aan alle kanten met peper en zou ...