Resultaten voor karnemelk stampers sofie
Karnemelkstampers | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/karnemelkstampers
... Karnemelkstampers - Giet de karnemelk in een pot en spoel de fles uit door ze te vullen met 1/3 water. Doe het water ook in de pot. Voeg de bloem toe en klop hard. Kruid met peper en zout. Laat opkoken en laat vervolgens 25 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de ...
Broodpudding van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/broodpudding-van-sofie-dumont
... k de walnoten eventueel, snij in twee. Snij het krentenbrood in stukken. Kluts de eieren los en meng met amandelmelk, stevia en karnemelk. Meng de appelstukjes zonder vanillepeul, krentenbrood, noten, pistachenoten, karnemelk en amandelmelk onder elkaar. Duw in een bakvorm met bakpapier. Bak 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C.Haal uit, laat even afkoelen en serveer. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Karnemelkpuree met garnalen, papsaus en gepocheerd eitje | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/puree-met-garnalen-papsaus-en-gepocheerd-eitje
... out. Pel de garnalen. Snij de ajuintjes in ringetjes. Smelt een stukje boter. Laat op een zacht vuurtje bruin worden. Warm de karnemelk op. Stamp de aardappelen tot puree. Voeg wat boter en een scheut van de karnemelk toe. Kruid met peper, zout en muskaatnoot. Breng het water tot net onder het kookpunt. Voeg een flinke scheut azijn toe. Doe de eitjes elk in een tas. Giet in het water. Laat ze drie minuutjes pocheren. Meng de gesmolten boter met evenveel karnemelk. Roer los, zodat het niet schift. Leg een hoopje puree op het bord. Maak een putje in het midden en lepel er het eitje in. Strooi er garnaaltjes en ajuintjes over. Werk af met de papsaus. Ingrediënten 4 eieren 500 g garnalen 800 g aardappelen (bloemig) ½ l karnemelk 200 g boter peper zout muskaatnoot 1 scheutje azijn 1 ui ...
Rode bietensoep met karnemelk | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-bietensoep-met-karnemelk
... Rode bietensoep met karnemelk - Snijd de rode bieten in brunoise. Kook ze in 4 dl water en 200 gr suiker en laat afkoelen. Meng de karnemelk met de suikersiroop tot een soepje. Serveer rode bietjes, blokjes mozzarella, snuifje zout, het soepje en de gesmolten chocolade ...
Chocolade-espressotaart | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolade-espressotaart
... Chocolade-espressotaart - Een chocoladetaart is altijd scoren. Deze versie van sofie met koffie en karnemelk is een op en top Amerikaanse klassieker. Meng alle droge ingrediënten in een kom: de bloem, suiker, cacao, bakpoeder, bicarbonaat. Meng de karnemelk, eieren, maïsolie ...
Karnemelkpap | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/karnemelkpap
... Karnemelkpap - Zet een steelpan op het laagste vuur. Giet de karnemelk in de steelpan met de suiker en de rijst. Meng de bloem met wat karnemelk en giet bij het geheel. Roer 10 tot 15 minuten op een zacht vuurtje. Als het begint op te koken haal je de steelpan van het vuur. ...
Karnemelk pannenkoekjes - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/karnemelk-pannenkoekjes/
... karnemelk pannenkoekjes Toen ik een half pak karnemelk over had besloot ik er pannenkoeken mee te maken. In de pannenkoeken zorgt de karnemelk voor een heerlijke, fluffy textuur en voor een lichtfrisse smaak. Wees niet bang dat je echt karnemelk proeft, dat is echt niet ...
Jeroen Meus - Preskop en gestampte aardappelen met karnemelk en mosterd - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preskop-en-gestampte-aardappelen-met-karnemelk-en-mosterd
... Preskop en gestampte aardappelen met karnemelk en mosterd - karnemelk en hoeveboter uit Jabbeke, mosterd uit Torhout ... Kaantjes en een stuk preskop zijn typische ingrediënten voor een fantastische West-Vlaamse maaltijd! - 0. Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten ...
Karnemelkstampers met Pecorino en hoeve-ei | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/karnemelkstampers-met-pecorino-en-hoeve-ei
... Karnemelkstampers met Pecorino en hoeve-ei - Keiremelkstampers, karnemelkstampers...het is een klassieker en één van de bekende recepten van onze grootmoeders. Zelf eens maken? Stoom de aardappelen gaar. Doe de karnemelk in een pannetje en voeg wat nootmuskaat, peper ...
Pap met bruine suiker en Yofusorbert | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pap-met-bruine-suiker-en-yofusorbert
... Pap met bruine suiker en Yofusorbert - Meng een beetje bloem met een beetje karnemelk. Warm de karnemelk op en voeg de bloemmengeling en rijst eraan toe. Voeg de suiker eraan toe. Blijf roeren tot de rijst gaar is. Laat het geheel afkoelen. Serveer samen met de bruine suiker ...