Resultaten voor hoe bereidt men cervela

Gefrituurde cervela met een pittig sausje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-cervela-met-een-pittig-sausje

... Gefrituurde cervela met een pittig sausje - Snij de cervela's eerst in drie gelijke stukken en maak inkepingen: één over de lengte en drie per stuk over de breedte. Frituur de stukjes worst tot ze mooi openkrullen en goudbruin zijn. Maak een sausje door de ketchup ...

Wormen met stinkvoetensaus en heksenhersenen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/wormen-met-stinkvoetensaus-en-heksenhersenen

... Wormen met stinkvoetensaus en heksenhersenen - Kook de pasta gaar in gezouten water. Maak een roux: smelt 50 gram boter, en doe daarbij 50 gram bloem. Meng goed, en voeg dan al roerend de melk toe. Voeg niet teveel melk tegelijk toe. Doe de gemalen kaas erbij, en ...

Paprika op de barbecue

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/paprika-op-de-barbecue

... op de barbecue - Een barbecue wordt echt hemels als je er ook groenten op bereidt. Deze paprika is alvast een winner. - Snijd het hoedje van de paprika en verwijder de pitten. Bak de paprikakort langs alle kanten in olijfolie met verse tijm. Kruid deze af met peper en zout ...

Ribbetjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ribbetjes

... Ribbetjes - Concrete tips hoe je ribbetjes op de barbecue bereidt? Bekijk hier onze tips.  Verwarm de oven voor op 160 graden. Smelt een klontje boter in de pan en schroei de ribbetjes dicht langs beide zijden zodat er een mooi goudbruin korstje op komt. Als je ...

Aardappelen in de schil met gorgonzalocrème en paddenstoelen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gorgonzolacreme

... Aardappelen in de schil met gorgonzalocrème en paddenstoelen - Iedereen bereidt wel eens aardappelen in de schil op de barbecue. Terecht, want het is niet alleen makkelijk maar ook lekker. Wil je dit gerechtje eens naar een hoger niveau tillen, dan is deze stevige ...

Vegetarische kruidentaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vegetarische-kruidentaart

... Vegetarische kruidentaart - Verwarm de oven gedurende 10 minuten voor op 220 graden. Neem het bladerdeeg uit de koelkast, rol het uit en leg het in de taartvorm. Laat het deeg rusten terwijl je de rest bereidt. Stoof de uien, look en courgette in boter en voeg er ...

Recept voor Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/een-forse-omelet-gemengd-met-garnalen-groenten-en-visbouillon/

... ƒÂ«nten - voor 4 personen 150 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…) Toevoegen 12 hoeve-eieren Toevoegen 40 g Solo margarine Toevoegen 1 sjalot Toevoegen 100 g grijze garnalen Toevoegen 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis Toevoegen Bereidingswijze Breek de eieren in een kop en mix er zorgvul ...

Lamsyakitori, lekker lam op een stokje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsyakitori-lekker-lam-op-een-stokje

... Bereiding Voor de brochettes van gemarineerd lamsvlees: meng de fijngehakte look, de versnipperde basilicum, het limoensap, het paprikapoeder, een beetje olijfolie, peper en zout.  Voeg de blokjes lamsvlees toe en meng. Prik de blokjes lamsvlees op 8 kleine satà ...

Verse loempia's - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/verse-loempias

... Verse loempia's 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen LunchgerechtVisJapans Ingrediënten 4 rijstvellen, geweekt in water zodat ze zacht zijn 1 babykomkommer 1 kleine wortel ½ avocado 2 eetlepels yofoe (to ...

Steak bearnaise met frietjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/steak-bearnaise-met-frietjes

... Steak bearnaise met frietjes - Eet jij je steak-friet het liefst met bearnaisesaus? Goed nieuws: met dit recept maak je deze Vlaamse klassieker helemaal zelf en smaakt hij nóg beter.  - Schil de aardappelen was en droog ze en snijd ze in dikke frieten.Bak ...