Resultaten voor alle recepten van jeroen meus hoe maak je soezen

Jeroen Meus - Gefrituurde soezen met kaneelsuiker en chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gefrituurde-soezen-met-kaneelsuiker-en-chocoladesaus

... bakbeurt in de friteuse, waarna ze een laagje kaneelsuiker krijgen en overgoten worden met warme chocoladesaus. - 0. Weeg en meet alle ingrediënten zorgvuldig. Dat geeft je de beste garantie op geslaagd gebak. 1. Zet een kookpot op een matig vuur en giet het water en de melk in de pot. Voeg de suiker toe en de boter. Vergeet ook het snuifje zout niet. 2. Zet het vuur op een laag pitje, zodra de boter gesmolten is. Strooi de bloem in de warme melk. Roer met een houten lepel tot je een mals egaal beslag krijgt. Ga door tot je een biscuitgeur ruikt, en het stev ...

Jeroen Meus - Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-soezen-met-pudding-rum-raisin

... Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dit dessert vergt wat moeite, maar het resultaat is verbluffend! Overheerlijke soezen gevuld met een zalige pudding met rum en rozijnen, afgewerkt met een lichte karamelsaus op basis van Caramella Mokatine snoepjes. ...

Soezen met mandarijnen of frambozen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/soezen-mandarijnen-frambozen

... soezen met mandarijnen of frambozen 12 stuks 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen GebakVegetarischHollands bevat per portie119 kcal 5 g eiwit 6 g vet 11 g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter of margarine 170 g bloem 4-5 ...

Soezen met ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soezen-met-ijs

... soezen met ijs - Kook het water samen met de boter en haal het vervolgens van het vuur. Verwarm de oven op 200 °C. Voeg de bloem eraan toe en meng goed door elkaar. Meng elk ei er één voor één doorheen met een houten lepel en roer goed. Zorg ervoor dat het deeg ...

Soezen met ijs | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/soezen-met-ijs

... soezen met ijs - Kook het water met de boter en haal van het vuur. Verwarm de oven op 200 graden. Doe er de bloem bij. Meng er ei per ei bij met een houten lepel. Goed roeren. Kijk goed naar het deeg, het moet half lopend blijven. Doe het deeg in een spuitzak en spuit ...

Jeroen Meus - Pasta alle vongole - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-alle-vongole

... Pasta alle vongole - Een onvervalste pasta alle vongole maak je à la minute klaar. In geen tijd staat er een geurige pot genot op de tafel. Gebruik wel verse venusschelpjes! - 0. Zet een ruime pot water op het vuur, om straks de pasta te koken. 1. Snipper de sjalotten ...

Kersttip: soezen met ijs | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/soezen-met-ijs

... htiger de soezen zullen zijn. Margarine is beter voor dit recept omdat het lichter is dan gewone boter. Voeg de bloem toe en meng alles goed tot een pasta. Gebruik een spatel. je mengsel is klaar als het niet meer kleeft aan de binnenkant van je mengkom. Zolang het er nog aankleeft, is het nog niet goed gemengd. Schrik niet als je langer dan 5 minuten moet mengen. Doe de eieren bij het deeg. G ...

Soezen met citroencrème en chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/soezen-met-citroencreme-en-chocolade

... soezen met citroencrème en chocolade - Doe het water met de boter en een snufje zout in een pannetje en warm op totdat de boter volledig gesmolten is. Doe er dan de bloem bij en droog het geheel onder voortdurend roeren. Voeg één voor één de eieren toe tot je ...

Parijse soezen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/parijse-soezen

... eierdooiers en de suiker in een grote kom en klop met een elektrische klopper romig. Voeg daarna de bloem toe en klop verder tot alles goed vermengd is. Zodra de melk het kookpunt bereikt heeft, giet je de helft ervan bij het eimengsel. Klop tot een gladde massa. Voeg de resterende melk toe en mix. Blijf kloppen terwijl je het mengsel terug in de pan giet en zet te ...

Puntpaprika alle Milanese

https://www.prinsessenboontjes.be/post/puntpaprika-alle-milanese

... Puntpaprika alle Milanese Dit is een super lekker veggie gerechtje. Want gegrilde puntpaprika, in een korstje van paneermeel en parmezaan, dat is smullen. Geïnspireerd op een ander super lekker gerecht van ons. Ingrediëntenpuntpaprika, zongedroogde tomaten, tomaten, ...