Resultaten voor passata

Zelfgemaakte passata

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-passata

... Zelfgemaakte passata - Deze passata kan je bewaren in gesteriliseerde bokalen of flessen. Vullen tot net onder de rand, stevig afsluiten met een schroefdop of schroefdeksel en zet de bokalen of flessen op hun kop. Laat rustig afkoelen. - Spoel de tomaten en snijd in grove ...

Patatas Bravas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/patatas-bravas

... rdappelen in de schil koken en deze op de bbq krokant grillen. Deze vervolgens in een grote kom scheppen. Voor de tomatensaus: de passata koken met cayennepeper en Italian Mix. Doe hierbij de balsamicoazijn en geplette look. Deze saus voor het serveren over de aardappelen gieten. Ingrediën ...

Gevulde tomaten met couscous | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-tomaten-met-couscous

... roentjes fijn, bak ze aan in een beetje boter en meng met de couscous. Haal het binnenste uit de tomaten en vermeng ze dan met de passata in een ovenschotel. Vul de tomaten met de couscous en zet de ovenschotel in de oven gedurende ongeveer 15 minuten op 180 graden. ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/lasagne-met-broccoli-basilicumricotta.html

... jke recept worden canneloni en een zelfgemaakte saus op basis van tomatenstukjes uit blik gebruikt in plaats van lasagnebladen en passata met kruiden. Doe er gerust je goesting mee :).Dit heb je nodig voor 4 personen:75 g erwten (diepvries)1 broccoli8 kerstomateneen potje basilicum250 g ricotta150 g mozzarellalasagnebladen2 el pijnboompitten400 g passata met kruiden Verdeel de broccoli in kleine roosjes.Schil de steel en snij in blokjes.Snipper de ui en knoflook fijn.Halveer de kerstomaatjes.Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en hou er e ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/lasagne-met-broccoli-basilicumricotta.html

... jke recept worden canneloni en een zelfgemaakte saus op basis van tomatenstukjes uit blik gebruikt in plaats van lasagnebladen en passata met kruiden. Doe er gerust je goesting mee :).Dit heb je nodig voor 4 personen:75 g erwten (diepvries)1 broccoli8 kerstomateneen potje basilicum250 g ricotta150 g mozzarellalasagnebladen2 el pijnboompitten400 g passata met kruiden Verdeel de broccoli in kleine roosjes.Schil de steel en snij in blokjes.Snipper de ui en knoflook fijn.Halveer de kerstomaatjes.Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en hou er e ...

Jeroen Meus - Homemade 'G6' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/homemade-g6

... er en snijd hem in stukjes. 7. Mix de gekookte tomaten in de blender en giet het mengsel door een zeef in de kookpot.gi 8. Zet de passata weer op het vuur en doe er de in blokjes gesneden groenten bij. Laat de groenten alles garen in de passata. 9. Laat de passata met groenten een beetje afkoelen en mix het tot groentesap in de blender. 10. Breng het sap op smaak met een paar druppels Worcestershiresaus en Tabasco en een snuif selderijzout. 11. Giet het sap in glazen met ijsblokjes en werk af met een tak selder en enkele takjes munt. ...

Pizza calzone | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pizza-calzone

... oven van 40°C om te rijzen. Haal het deeg uit de kom, verdeel in 4 en rol uit met een deegrol. Besmeer de helft van het deeg met passata, maar blijf 5 cm van de randen. Snij de paprika, ajuin, champignons en hesp in blokjes en strooi ze over de passata. Overstrooi met geraspte kaas. Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes en strooi ze erover. Dep de mozzarella droog, snij in schijven en leg ze op de groenten. Maak een kuiltje in het midden van de vulling en breek het ei erin. Overstrooi nogmaals met geraspte kaas en vouw dicht. Sluit de randen goed. Bebloem een ovenpla ...

Chili con carne | Makkelijk recept | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/chili-con-carne/

... e kruiden toe. Bak het gehakt rul en voeg daarna de knoflook, ui en tomatenpuree toe. Bak dit 1 minuut mee. Daarna kan de tomaten passata, bouillonblokje, water en de bonen toe. Laat de chili con carne circa 30 minuten zachtjes pruttelen. Ondertussen kun je bijvoorbeeld rijst koken om erbij te serveren. Serveer de chili con carne bijvoorbeeld met rijst, een schepje creme fraiche/zure room en wat geraspte kaas. 300 gr rundergehakt, 1 ui, 2 tenen knoflook, 400 gr kidneybone ...

Vegetarische cannelloni met ricotta en spinazie - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/cannelloni-ricotta-spinazie/

... ant). De cannelloni vul je met een ricotta-spinazievulling. Klinkt goed toch?! Instructies Verwarm de oven voor op 160 C. Meng de passata met de tijm en basilicum en verdeel over de bodem. Breng een pan water aan de kook. Blancheer hier de lasagnevellen ieder zo’n 3 minuten in en haal uit het water met een tang. Snijd doormidden en rol op. Bak de spinazie, samen met de ricotta op laag vuur in een pan. Laag het afkoelen en breng op smaak met citroenzest, peper en zout. Plaats de lasagne rolletjes rechtop op de passata. Vul de spuitzak met de r ...

Havermoutpizza met boschampignons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/havermoutpizza-met-boschampignons

... tpapje en de rest van het water zout en olijfolie. Kneed tot een soepel elastisch deeg. Laat 40 minuten afgedekt rijzen.Verhit de passata en voeg de oregano gerookt paprikapoeder peper en zout toe. Laat op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 15 minuten.Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de lente-ui in ringen snipper de knoflook fijn. Brokkel de geitenkaas in stukjes. Bak de champignons kort op een hevig vuur in wat olijfolie.Verwarm de oven voor op 250&d ...