Resultaten voor lamsbout met wortelen sofie dumont

Lamsbout met 'Anna' aardappelen | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lamsbout-met-anna-aardappelen

... elten om geklaarde boter te bekomen voor de ‘Anna’ aardappelen. Vet een ovenschaal in met boter. Maak kleine inkepingen in de lamsbout en vul op met de look, rozemarijn en abrikozen. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Laat gedurende 45 minuten ga ...

Lamsbout met Queen blend Fannings | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/lamsbout-met-queen-blend-fannings

... lamsbout met Queen blend Fannings - Verwarm de oven voor op 220 °C. Kruid de lamsbout met peper en zout en smeer hem gul in met de Fannings-thee. Braad de lamsbout aan in gesmolten boter. Zet de lamsbout ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Overgiet met het ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Lamsbout op Engelse Wijze

http://www.receptjes.be/recept_lamsbout_engelse_wijze.html

... lamsbout op Engelse Wijze Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 lamsbout (met een stuk been nog uitstekend) - zout en peper - enkele blaadjes rozemarijn - boterBereidingswijze Verwarm de oven voor op 175 graden. Verwijder het vet van de lamsbout en snij het in stukjes. W ...

Jeroen Meus - Lamsbout met gegrilde groene asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamsbout-met-gegrilde-groene-asperges

... aan het vlees.Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en wrijf de vetstof open. Strooi er nog wat grof zout over.Bak de lamsbout op de barbecue. Schuif er de braadslede naast zodat die al kan voorverwarmen.Maak intussen de saus met groenten. Pel en snijd de ...

Lamsbout met pistachenootjes en abrikozen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsbout/lamsbout-pistachenootjes-abrikozen

... etlepel milde currypasta 100 g pistachenootjes, gepeld 50 g gedroogde abrikozen, in stukjes 2 eetlepels verse munt, fijngeknipt 1 lamsbout (zonder been) van 1 kg, op kamertemperatuur 25 g boter Bereiden Verwarm de oven voor op 175 °C.Verhit 1 eetlepel olie in een s ...

Recept Piet Huysentruyt - lamsbout met steranijs - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/LAMSBOUT-MET-STERANIJS/671

... AMSBOUT MET STERANIJS Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 lamsbout1 lamsbout • 4 steranijs4 steranijs • 2 sinaasappels2 sinaasappels • wat tijm & laurierwat tijm & laurier • 1 sjal ...

Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option

... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de ba ...

Worteltaart met limoen-roomkaastopping | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/worteltaart-met-limoen-roomkaastopping

... Worteltaart met limoen-roomkaastopping - De laatste dag van de week is traditioneel bakdag in de Keuken van Sofie. sofie kiest voor een heerlijke worteltaart. Zeker eens proberen! Rasp de wortelen. Hak de noten. Weeg alles af. Stamp de kruidnagel fijn.  Meng de bloem ...

Lamsbout | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsbout

... lamsbout - Kruid de lamsbout langs beide kanten goed met peper en zout. Maak langs beide kanten 3 kleine villetjes met een mes en steek er overal een teentje look in en ook wat rozemarijntakjes. Let op dat de rozemarijn er niet uitsteekt want anders verbrandt die late ...

Spaghetti Bolognaise | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spaghetti-bolognaise

... Spaghetti Bolognaise - Spaghetti bolognaise, het is een klassieker onder de pasta's. Elk Belg heeft wel zijn eigen recept. sofie geeft je het hare.  Kleur het gehakt aan in olijfolie. Snij de ui en voeg bij het gehakt. Hak de wortelen, selder, paprika, venkel en look ...