Resultaten voor warme wijn
Vijgen in rode wijn | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-in-rode-wijn
... ak ze aan in de boter. Schel de sinaasappel en snijd deze in partjes. Leg de vijg in het midden van een potje, giet er wat van de warme wijn over, schik er de sinaasappelpartjes op en versier met wat dille. Ingrediënten 4 vijgen 2 dl rode wijn 3 stukken peperkoek 2 el suiker boter basilicum 1 sinaasappel ...
Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone
... nkoken tot een stevige jus, breng op smaak. Serveer de schijfjes everzwijn met de jus, een lepel speculoosmascarpone en daarop de warme vijg. Versier met kervel. Ingrediënten 4 el mascarpone 600 g everzwijnfilets 4 grote vijgen 2 el rode wijn 2 el frambozenazijn 2 speculooskoekjes 2 dl rode wijn 4 el suiker tijm laurier boter kervel ...
Welke wijn waarbij? | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/welke-wijn-waarbij/
... Welke wijn waarbij? Onder de titel Welke wijn waarbij bracht Hubrecht Duijker een jaar of twaalf geleden een handig boekje uit. Dit voorjaar kwam er een heruitgave, opnieuw van Inmerc. Mooi. Maar voor de Volkskrant ontwikkelde ik een net zo handig programma om ...
Risotto met saffraan | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/risotto-met-saffraan
... 60 gram boter fruiten. Meng de rijst erdoor en laat die glazig worden. Blus met de witte wijn en laat volledig verdampen. Giet de warme bouillon over de rijst tot het net onder staat. Laat op zacht vuurtje koken en roer af en toe met de spatel. Als de bouillon volledig is opgenomen door de rijst bevochtig dan opnieuw tot de rijst weer net onder de bouillon staat. Herhaal ...
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-wijn-punch
... Witte wijn punch - Snijd alle fruit in gelijke stukken. Doe er de witte wijn bij en zet enkele uren goed fris. Net voor het serveren strooi je er wat lavendel in. Serveer in een bowl met kopjes. Ingrediënten nectarine perzik Charantais meloenen kersen lavendel 2 flessen ...
Scheermessen in papillot | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/scheermessen-in-papillot
... umfolie en leg hierop de scheermessen. Kruid met peper en zout en besprenkel rijkelijk met witte wijn. Plooi toe en plaats op een warme barbecue. Ingrediënten 500 g scheermessen 1 dl witte wijn platte peterselie tijm 1 teen look 1 bot koriander 1 stengel groene selder 1 ui peper en zout ...
Vind je wijn bij je eten | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/vind-je-wijn-bij-je-eten/
... Vind je wijn bij je eten Op winewinewine is een testsite beschikbaar van een programma waarmee je wijn bij gerechten kunt vinden. Kijk er eens naar en vertel me wat je ervan vindt! ...
Jeroen Meus - Kaasfondue met garnituren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaasfondue-met-garnituren
... ren om je buikje mee rond te eten. Jeroen gebruikt twee typische kazen: Emmentaler en Gruyère. Ga gezellig samen rond de pot met warme kaassaus zitten en smullen maar. - De garnituren Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water.Snijd de roosjes van de broccoli en gaar ze enkele minuten in water.Kuis de champignons en halveer de grote exemplaren. Smelt een ...
Jeroen Meus - Kaasfondue met garnituren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaasfondue-met-garnituren
... ren om je buikje mee rond te eten. Jeroen gebruikt twee typische kazen: Emmentaler en Gruyère. Ga gezellig samen rond de pot met warme kaassaus zitten en smullen maar. - De garnituren Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water.Snijd de roosjes van de broccoli en gaar ze enkele minuten in water.Kuis de champignons en halveer de grote exemplaren. Smelt een ...
Recept voor eend met rode biet | njam!
http://www.njam.tv/recepten/eend-met-rode-biet
... jn. Bak het vlees kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 14 min. af op 180°C. Laat het vlees even afgedekt op een warme plaats rusten. Snijd het vlees in plakjes. Serveren: Leg plakjes vlees trapsgewijs op het bord. Nappeer de saus half over het vlees. Serveer met de knolselderpuree en het gekookt peertje. Ingrediënten voor 4 personen 4 wilde eendenfilets 1 gekookte rode biet 1/2 knolselder 3 aardappelen 4 stoofpeertjes 1/2 lkalfsjus 1,1 lrode wijn naar smaak balsamico 25 gboter 100 grietsuiker 2 kruidnagels ...