Resultaten voor truffelpasta

Glaasje met langoustines, roerei en truffels | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/glaasje-met-langoustines-roerei-en-truffels

... met een klein beetje zachte boter, peper en zout. Dresseren : in een hoog glas, eerst het vlees van de coquilles, daarop het ei, truffelpasta en afwerken met een veldslablaadje en toastje. Ingrediënten peper en zout cayennepeper 2 eieren klein brokje truffel 4 truffelpasta 20 gr boter 1 tomatenpuree 1 dl room 8 langoustines enkele blaadjes veldsla ...

Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/soepje-van-wild-met-bospaddenstoelen-en-truffelschuim

... zeer fijn gesnipperde look en sjalot toe en stoof even mee aan. Voeg de wildfond toe en breng aan de kook. Warm de melk op met de truffelpasta en mix tot je een schuim laagje krijgt. Werk de soep af met peterselie en truffelblokjes. Ingrediënten 4 dl wildfond 200 g eekho ...

Jeroen Meus - Pasta met champignons, selder, andijvie en truffelpasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-champignons-selder-andijvie-en-truffelpasta

... Pasta met champignons, selder, andijvie en truffelpasta - De perfecte pasta met veel groenten, volle smaken en een romige saus. Ideaal comfort food op een herfstachtige dag. - Verhit een klont boter in een hoge pan.Maak de champignons schoon en snijd ze in stukken. ...

Jonge aardappelen met truffelroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jonge-aardappelen-met-truffelroom

... e aardappelen en kook ze gaar op een niet te hoog vuur (te hoog doet ze barsten). Ze moeten traag garen. Meng de zure room met de truffelpasta en kruid met peper en zout. Bak de aardappeltjes in bakboter en kruid met peper en zout. Voeg de raketsla toe aan de aardappelen, wacht even tot deze licht geslonken is. ...

Ravioli met eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-met-eekhoorntjesbrood

... t van de porto bij, de kippenbouillon, laat dit inkoken, doe er het truffelsap en de Alpro soja cuisine bij. Op het einde nog wat truffelpasta toevoegen. Neem de wonton vellen, leg 1 vel voor je, smeer 1 vel in met eigeel, op het andere vel leg je een lepel van het eekhoo ...

Cordon bleu van kalkoen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cordon-bleu-van-kalkoen

... t eigeel met de vanille. Versier het bord met balsamicosiroop en met het eigeel. Leg er de schijfjes kalkoen op en werk af met de truffelpasta en Parmezaanse kaas. Versier met een beetje kervel. Versier het bord met balsamicosiroop en met het eigeel. Leg er de schijfjes kalkoen op en werk af met de truffelpasta en Parmezaanse kaas. Versier met een beetje kervel. Ingrediënten 4 schijfjes gekookte ham 4 kalkoenlapjes 4 schijfjes rauwe eendenlever 8 el parmezaanse kaas 4 el truffelpuree 2 eigelen bloem broodkruim kervel culinaire olie ½ vanillestok 2 el Balsamicosiroop ...

Jeroen Meus - Salade met venkel, salsiccia en polenta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-venkel-salsiccia-en-polenta

... ekruid is met venkel. Jeroen maakt er een salade bij van witte kool, venkel en radicchio. De romige polenta op smaak gebracht met truffelpasta maakt het gerecht helemaal af. - 0. Haal de salsiccia uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 1. Rasp de witte kool en de venkel. Haal het harde stukje uit de radicchio en snijd hem fijn. Meng de groe ...

Recepten - Aardappelsoepje met zwarte truffel en croutons

http://www.lekkervanbijons.be/recept/aardappelsoepje-met-zwarte-truffel-en-croutons

... n fruit hierin de aardappelen en de groenten. • Voeg de bouillon toe en laat die 20 minuten inkoken tot een soepje. • Roer de truffelpasta (of truffelolie) door de soep en kruid met peper en zout. • Werk af met de croutons (en wat geschaafde truffel voor de liefhebbers).   ...

Jeroen Meus - Ricottabeignets met een salade van truffel en spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ricottabeignets-met-een-salade-van-truffel-en-spinazie

... Zijn spinaziesalade met truffelolie is een begrip in de Japanse keuken. Omdat Jeroen niet zo gek is op truffelolie, gebruikt hij truffelpasta. Hij serveert de salade met beignets op basis van ricotta. - Was de spinazie en verwijder de harde steeltjes. Laat uitlekken in een vergiet.Smelt een klont boter in een hoge pan.Snijd de champignons in grove stukjes en bak ze in de boter. Schud ze regelmatig even op.Kneus en pel d ...

Jeroen Meus - Spaghetti met truffelpasta, rucola en pecorino - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-met-truffelpasta-rucola-en-pecorino

... Spaghetti met truffelpasta, rucola en pecorino - Textuur, krachtige smaken en verfijning: deze vegetarische spaghettischotel heeft het allemaal. Ook voor de doorgewinterde carnivoor bevat dit gerecht genoeg punch. Laat je verleiden door de Italiaanse topingrediënten en geniet ...