Resultaten voor recept brandade kabeljauw johan segers

Recept voor brandade van schelvis | njam!

http://www.njam.tv/recepten/brandade-van-schelvis

... uit met een ring van dezelfde grootte en schep het voorzichtig op de brandade. Werk af met olijfolie en grof zeezout. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 2 personen voor de brandade: 1 schelvis (ca. 400g) 500 gaardappelen, in blokjes 1 teentje knoflook 1 scheutje olijfolie voor het spiegelei: 1 klontje boter 2 eieren vers gemalen peper - zeezout extra: 2 dresseerringen ...

Brandade van kabeljauw | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brandade-van-kabeljauw

... brandade van kabeljauw - Stoom de aardappelen gaar gedurende 3 minuten op 120 graden. Leg de vis in een diepe schaal en kruid hem met peper en zout en PH Viskruiden. Leg de aardappelen erbij en overgiet het geheel met soya melk. Zet alles gedurende 2 minuten op 120 ...

Brandade van witvis en aardappeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/brandade-van-witvis-en-aardappeltjes-met-salie-en-chorizo-olie

... brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie - brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie - Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water.Verdeel de vis in kleine stukken en bak hem gaar in wat gesmolten boter op een laag vu ...

Brandade met kabeljauw | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brandade-met-kabeljauw

... brandade met kabeljauw - Breng de krielaardappelen (met de schil) aan de kook. Snij pommes chateaux (of tonnetjes) van de grote aardappelen en kook in water met de saffraandraadjes en een snuifje zout. Snij sliertjes van de courgette met behulp van een mandoline en blancheer ...

Brandade met sprot en soldaatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/brandade-met-gerookte-sprot-en-soldaatjes

... brandade met gerookte sprot en soldaatjes - Klein maar fijn, zo kan je deze brandade met gerookte sprot omschrijven. Serveer in een glaasje voor een leuke presentatie op de kersttafel. - Gaar de geschilde aardappelen in licht gezouten water. Giet af en pureer.Breng de ...

Jeroen Meus - Zuiderse brandade met geroosterde groenten en gepocheerd ei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zuiderse-brandade-met-geroosterde-groenten-en-gepocheerd-ei

... Zuiderse brandade met geroosterde groenten en gepocheerd ei - Een stevige ovenschotel boordevol zuiderse groenten met als klap op de vuurpijl gezouten kabeljauw, ook wel ‘bacalhau’ genoemd. - Laat de oven voorverwarmen op 180 graden.Pel de ui en de look, ...

Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-kabeljauw-kroketje-van-brandade-en-mayonaise-van-chorizo

... Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo By: Wout Bru Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kabeljauw Directions: 1. Espuma van tomaat (1/4de fles): Alle ingrediënten ( mayonaise, mosterd, ...

Brandade met mosselen en kabeljauw | VTM Koken

https://koken.vtm.be/taste/recept/brandade-met-mosselen-en-kabeljauw

... brandade met mosselen en kabeljauw - Begin met het schillen van vier aardappelen. Schil en snij ook het kwart van een knolselder. Kook de knolselder met de aardappelen in licht gezouten water. Was en snij de groene selder grof. Plet het teentje knoflook. Was de mosselen ...

Jeroen Meus - Preisoep met brandadeballetjes van kabeljauw - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preisoep-met-brandadeballetjes-van-kabeljauw

... en lange werkdag of na een fikse winterwandeling door het bos, kortom dit kan je elke dag eten. Jeroen heeft al veel soeprecepten, maar deze keer maakt hij er balletjes van kabeljauw bij. Toch weer eens iets anders! - Spoel 2 frietaardappelen en leg ze op een laagje grof zout in een ovenschaal. Schuif de ovenschaal in de oven en pof ...

Brandade de morue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brandade-de-morue

... brandade de morue - Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Leg ze in een kookpot met koud water, samen met de look en laat koken tot ze zacht zijn. Giet melk in een andere kookpot en leg de vis erin. Voeg visbouillon, tijm en laurier toe en laat 5 à 6 min. ...