Resultaten voor modern koud buffet
Hobbykok Pluis: Groente-notentimbaaltje
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/groente-notentimbaaltje.html
... Groente-notentimbaaltje Ingrediënten: 1 potje gegrilde rode paprika (295 g), uitgelekt 1 el zonnebloemolie 300 g spinazie 185 g roomkaas 100 g gezouten cashewnoten, gehakt 2 el pistachenoten, gehakt ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/563/saltimbocca-van-konijn
... Saltimbocca van konijn - Een Italiaanse klassieker in een modern jasje - Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte. Pel de ui en snij hem in fijne reepjes. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij elke konijnenfilet in 2 gelijke stukken. Schep op elk stuk ...
Hobbykok Pluis: Lentecouscous met geitenkaas
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/05/lentecouscous-met-geitenkaas.html
... Lentecouscous met geitenkaas Ingrediënten:300 g couscous (pak 500 g) 2 tl zout 1 tl gemalen komijn 2 tl geelwortel, gemalen 2 zakjes verse doperwtjes (a 200 g) 1/2 zak abrikozen zonder pit (a 500 g) 1 bakje munt (15 g), blaadjes fijngesneden 1 limoen, uitgeperst 5 ...
Trifle met vanillepudding en frambozen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/trifle-met-vanillepudding-en-frambozen
... rklassieker onder de desserts. Voeg frambozen, mascarpone en plakjes cake toe, stapel de ingrediënten en je hebt een leuk en modern nagerecht. - Plet 2/3 van de frambozen met de kandijsuiker fijn.Roer de vanillesuiker onder de mascarpone.Snijd de cake in blokjes.Vul een grote serveerschaal met een laag cake ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/gevulde-eieren
... Gevulde eieren Nostalgie. 💛Heerlijke lunch. En perfect als bijgerecht bij een salade of buffet.Met een kort gegrilde asperge erbij. Of misschien zelfs met een beetje gerookte zalm. Heerlijk!Ingrediënteneierenaspergesmostersmayonaiseyoghurt Bereidingswijze:Stap voor ...
Caribische tonijn ceviche - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/caribische-tonijn-ceviche/
... Caribische tonijn ceviche Een tijdje geleden viel er een boek op mijn deurmat met de gezellige titel "Modern Caribbean Flavors". Helmi Smeulders verruilde regenachtig Nederland voor zonnig Curacao en hing daar al snel haar toga aan de wilgen om zich vol op food te storten ...
Bloemkoolroom met spekjes of paddenstoelen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/bloemkoolroom-met-spekjes-of-paddenstoelen/
... We hadden al eens bloemkoolsoep met bacon en bloemkoolsoep met paddenstoelen maar dit recept is geen soep. Dit is een bloemkoolroom en kan dienen als voorgerecht of als amuse. In de versie die wij aten bij Vriend en Vriendin was het een amuse en de hoeveelheid van dit ...
Braun Multi Quick Artiste Buffet | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/braun-multi-quick-artiste-buffet/
... Vrijdag kwam het pakket binnen maar ik heb netjes gewacht met uitpakken tot zondag. Want zondag was ik jarig. Na het uitpakken hoorde ik een stem in mijn hoofd. Mijn naam is Bond. James Bond. Want het zou mij niets verbazen als James de volgende slechterik gaat verslaan ...
Hobbykok Pluis: Pastasalade met rivierkreeftjes
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/07/pastasalade-met-rivierkreeftjes.html
... Pastasalade met rivierkreeftjes Ingrediënten: 350 g penne rigate (pasta, zak a 500 g) 1 grote komkommer 2 x 3 bosuitjes (zakje a 3 stuks) 8 el Cardini's Original Caeser Dressing 2 el citroensap 300 g rivierkreeftjes (bakje a 100 g) 1 schaaltje alfalfa (40 g) Bereiden: ...
Jeroen Meus - Bavarois van geitenkaas met gegrilde asperges en gerookte zalm - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bavarois-van-geitenkaas-met-gegrilde-asperges-en-gerookte-zalm
... Bavarois van geitenkaas met gegrilde asperges en gerookte zalm - In dit gerecht zitten klassieke smaken verpakt in een modern jasje. De bavarois van geitenkaas neemt je meteen terug naar de jaren 80. In combinatie met de gerookte zalm en de gegrilde asperges, is dit ...