Resultaten voor langzaam garen
Langzaam gegaard kalfsgebraad | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/langzaam-gegaard-kalfsgebraad
... langzaam gegaard kalfsgebraad - De dag ervoor: Schil de aardappelen, kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto toe en breng op smaak met peper en zout. Vorm kleine kroketten. Haal ze eerst door de bloem, dan door het losgeklopt eiwit en ...
Risotto uit de Alpen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/risotto-uit-de-alpen
... in boter, voeg de rijst toe en roer goed. Voeg de wijn toe als de rijst alle boter heeft opgenomen. Laat de wijn verdampen. Voeg langzaam de warme bouillon toe en laat langzaam garen op een zacht vuurtje terwijl je regelmatig roert. Voeg de fijngesneden spinazie toe. Neem de pan van het vuur als de rijst gaar is en roer er de ricotta onder. Snij kleine kubusjes van oud brood (zonder korst) en bak aan in geklaarde boter. Serveer me ...
Recept voor Couscous met lamsvlees en zeven groenten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/couscous-met-lamsvlees-en-zeven-groenten/
... aan Toevoegen witte peper Toevoegen Bereidingswijze Snijd het vlees in beetklare stukken en laat het matig vuur langzaam garen in wat Solo met de ui de gember de saffraan en de peper.Voeg eventueel een beetje water toe Stoom intussen de groenten apart beetgaar en laat ze nadien uitlekken. Laat ten slotte de couscous garen in kokend water en schik in een schotel. Verdeel er het vlees en de groenten over, versier met de koriander en serveer meteen. Geniet van Couscous met lamsvlees en zeven groenten ...
Recept voor bellini / prosecco + perzik | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bellini-prosecco-perzik
... erwater en het sap van een citroenpartje in de blender. Vul het mixglas met ijsblokjes. Doe de perziken in het mixglas en voeg er langzaam de Prosecco aan toe. Kies voor één deel perziken en twee delen Prosecco. werk af: Roer alles langzaam door elkaar en zeef met een strainer in het champagneglas. Ingrediënten 1 witte perzik 1 cls ...
Vis in zoutkorst | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vis-in-zoutkorst
... out een laagje kruiden en daarboven op de vis. Bedek de vis terug met een laagje kruiden en bedek alles met het zoutmengsel. Laat langzaam garen in een oven van 200 graden gedurende 25 à 30 minuten. Ingrediënten tijm rozemarijn 3 eiwitten dragon basilicum dille 1 kg grof zeezout 650 dorade 1 eigeel ...
Jeroen Meus - Lamsbout met gegrilde groene asperges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsbout-met-gegrilde-groene-asperges
... akvolle stuk van het lam en past perfect bij een zomerse barbecue. Jeroen doet het op z’n Flintstones vandaag. Hij laat de bout langzaam garen in een saus van groenten en aardappelen, en serveert er groene asperges bij. - Pel de knoflook en snijd de teentjes in fijne plakjes.Maak met de tip van je koksmes enkele ...
Roodbaars met courgette en tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/roodbaars-met-courgette-puree-en-tomatensaus
... p;de chilipeper.Blus met rode wijn en de bouillon en voeg de citroentijm en de laurier toe. Kruid met peper en zout en laat alles langzaam garen.Zet het vuur uit en roer er de olijfolie onder.Schik de vis in een ovenschotel en kruid met peper en zout. Snijd de courgette in fijne schijfjes en beleg hiermee de visfilets.Overgiet met olijfolie en laat garen in de oven gedurende 12 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) op 200°C.Kook de aardappelen gaar en pureer ze met de olijfolie en de kruiden. Snijd de tomaten in gelijke kleine blokjes en voeg samen met de bieslook toe aan de puree.Schik eerst wat puree op het bord en leg hierboven de visfilet. Schep wat saus errond en werk af met de ti ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/navarin-van-konijn
... de tomatenpuree en de abrikozenconfituur over. Voeg laurier en tijm toe.Plaats het deksel op de stoofpot en laat het geheel langzaam garen of beter sudderen. Anderhalf uur op een zacht vuurtje.Af en toe eens controleren of er vloeistof genoeg aanwezig is en even doorroeren. Kruiden met peper en zout.Serveer met stukjes tomatenbrood. ...
Taart van pompoen met Brabantse verse kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/taart-van-pompoen-met-brabantse-verse-kaas
... Taart van pompoen met Brabantse verse kaas - De pompoen in kleine stukjes snijden en aanstoven met het sap van de sinaasappel, 50 gr suiker en een beetje water. De pompoen bevochtigen tot alles onder staat. langzaam laten garen tot al het vocht weg is. Laten afkoelen en ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aspergerisotto
... in gezouten water en haal dan de pan van het vuur. Laat de asperges in het kookvocht liggen. Door de resterende warmte zullen ze langzaam, maar zeer gelijkmatig garen. Als ze naar de bodem zakken, zijn ze perfect gaar. Snijd het onderste gedeelte van de asperges in kleine blokjes. Verwarm voor de risotto een scheutje olijfolie. Doe er de rijst bij en wentel alle korrels door de olie. Warm door tot de rijst net te warm i ...