Resultaten voor fine food market vouchers
Colour Collaborative - September
http://sandra-cherryheart.blogspot.be/2015/09/colour-collaborative-september.html
... Colour Collaborative - September Berwick Street Market, Soho, London. 14 January 2006. Photographer: Fin Fahey. (Source)Market The trouble I've had with this post is getting over the initial image conjured up by the word 'market'. What pops into my head first is, I ...
“Tarte au fine” met pruimen en crumble | VTM Koken
https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/tarte-au-fine-met-pruimen-en-crumble
... “Tarte au fine” met pruimen en crumble - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol je bladerdeeg dun uit op een met bloem bestrooid werkoppervlak. Steek er zes rondjes uit met een diameter van 10 cm en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk rondje ...
Uit de keuken van Levine: Gerookt paprikapoeder en kaneel
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/05/gerookt-paprikapoeder-en-kaneel.html
... Gerookt paprikapoeder en kaneel Het gerookte paprikapoeder dat ik in de Kip met paprika, champignons en sinaasappel heb gebruikt heb ik in New York gekocht. Om precies te zijn bij Penzeys Spices in de Grand Central market in Grand Central Station. Als je ooit in New ...
Hazenrug fine champagne | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hazenrug-fine-champagne
... Hazenrug fine champagne - Oven voorverwarmen op 100°C. Frituurvet verhitten op 180°C. Breng 1 kg aardappelen aan de kook. Giet een bodempje water in een steelpan en doe er de veenbessen bij. Bestrooi met enkele snuifjes suiker naar smaak. Laat met het deksel op een ...
Aan tafel met Tanja: Sneeuwpoppen kleien en snert
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/sneeuwpoppen-kleien-en-snert.html
... uwpoppen kleien en snert Na een ochtend noeste arbeid met de buren: ballen rollen tot onhanteerbaar formaat, kleien, boetseren en fine tunen, staat ze eindelijk. Truus: twee meter lang en gewapend met schort, hoofddoek en pollepel (om het dan toch in de keukensferen te ...
Gözleme met gehakt, feta en peterselie - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gozleme-gehakt-feta/
... Gözleme met gehakt, feta en peterselie Voordat we op huwelijksreis gingen liepen we op een zaterdag gezellig door Utrecht en kwamen we uit op de Swan market op het Vredenburg. Daar aten we de meest heerlijke gözleme bij een foodtruck. Gözleme zijn een soort Turkse ...
Jeroen Meus - Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-fine-champagne-met-witloof-en-pommes-gaufrettes
... Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Af en toe haalt Jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige 'fine champagne' saus is daar een schoolvoorbeeld van. 'Fine champagne' ...
Vanilla bean coconut macaroons ââ?¬â?? vanille kokosmakronen (GF-DF)
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/02/vanilla-bean-coconut-macaroons-vanille.html
... 0g shredded unsweetened coconut1 fat, juicy, whole vanilla pod100 g shredded unsweetened coconut (yes I know, 2 times)50-100g unrefined cane sugar (depending on your sweet tooth)2 organic eggs, whisked loose Pre heat the oven on 180°C and put a sheet of baking paper on a baking tray.Grind the first 100 grams of coconut fine together with the vanilla pod. I use a coffee grinder for the purpose, to get really fine spots of vanilla. Is your vanilla pod somewhat dry, I suggest you cut it first into small pieces, before grinding.In a bowl mix the ground mixture with the other 100 grams of coconut and the sugar. Add the eggs and mix with your hands into a dough.Make small b ...
Pornstar martini mocktail - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/pornstar-martini-mocktail/
... rediënten goed door elkaar in een cocktailshaker of grote beker . Schenk de cocktail vervolgens in de glazen met behulp van een 'fine strainer' (fijne zeef). Zo zorg je ervoor dat er geen pitjes of stukjes in je drankje zitten. Om het af te maken kun je de glazen garneren met een halve passievrucht. ...
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/01/roasted-sunchokes-and-celeriac-soup.html
... aves2 l vegetable stock300g washed and cleaned kale (rip off the hard middle rib)1 tbsp cumin seed Juice of ½ lime1 tbsp freshly fine cut/grated ginger Pre heat the oven on 200 °C.Put a piece of baking paper on a baking tray.1. Prepare your veggies and put the cubes (2cm) of the sun chokes and celeriac on the baking tray. Add onion, garlic, thyme, pepper and salt and the olive oil. Mix with your hands and put the tray in the oven for about 30 minutes till the veggies are tender. Halfway, stir the vegetables.2. Heat the vegetable stock in a big soup pot and keep it warm till the vegetables are done.3. Wash and clean the kale and put in a colander.4. Roast the cumin seeds in a heavy bottom frying pan and grind them after cooling down.5. Add the roasted veggies to the stock together with the kale and bring to the boil, let it simmer, with the lid on for 15 minutes more.6. Grate or cut the ginger very fine.7. Add ginger, cumin and lime juice to the soup and blend the soup to a smooth consistency. Mine has still a little bite from the kale. Taste and add lime to your taste, maybe a little pepper.8. You?re done, enjoy this lovely grounding soup in this chilly time!! ...