Resultaten voor een theelepel hoeveel ?
Uit de keuken van Levine: Handige gadget: lepelweegschaal
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/02/handige-gadget-lepelweegschaal.html
... Handige gadget: lepelweegschaal Als ik brood (of gebak) ga maken weeg ik alles nauwkeurig af. Je kunt niet - zoals bij koken - een beetje van dit nemen en een snufje van dat of maar een beetje gokken. De digitale weegschaal die ik gebruik weegt tot op de gram nauwkeurig. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/dadelcake
... lcake - Ontpit de dadels en snij ze in fijne stukjes. Week ze in het water en doe er de theelepel vanille-essence bij. Zet het op een laag vuurtje en laat gedurende 3 minuten koken. Doe ondertussen de bruine suiker in een keukenrobot en voeg de 2 eieren toe. Klop het ...
Cambridge recepten: Bouillon...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/bouillon.html
... lepels) met heet water tot het helemaal opgelost is. * Doe dat bij de bouillon. je moet even kijken hoeveel je wil ...
Recept pasta met courgette, ricotta en munt | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-pasta-met-courgette-ricotta-en-munt/
... toch wat campings gezien hoor. Ze zijn allemaal zwart, groot, klein of nog kleiner, en op pakweg elke vierkante meter zit wel een nest. Colonnes kruisen overal mijn pad, stoeten mieren die strootjes dragen, stukjes blad, of helemaal niks. Dit moest me even van het hart, ook al heeft het niks met eten te maken. Ik eet althans geen mieren, en de Corsicanen al evenmin. Maar Italianen? Toen ik de wankele leeftijd van elf jaar had, wist iemand mij wijs te maken dat zij mieren oppeuzelden. ‘Antipasto’, daar hoorde toch duidelijk het Engelse woord ‘ant’ in, nietwaar? Corsicanen lusten trouw ...
Witlof met gehakt uit de wok...
http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/04/witlof-met-gehakt-uit-de-wok.html
... itlofstronken in reepjes (of schat zelf in hoeveel a.h.v. de grootte)300 g gehakt1 ei1 groene peper, fijngehakt (met zaadjes voor een extra pittig gerecht)1 teentje knoflook, fijngeperst1 theelepel gemberpoedereen bosje verse koriander, fijngehakt (of verse peterselie als je niet van koriander houdt)2 theelepels kerriepoe ...
Briochebrood met ricotta en honing
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaasschotel-met-frisse-groentetoets
... Kaasschotel met frisse groentetoets - Kaasschotel met frisse groentetoets - hoeveel kaas je nodig hebt en hoe je de kazen het best versnijdt lees je in onze tips.Serveer met kerstomaatjes komkommer mosterd noten tuinkers en donker brood.Donkere ...
Kaasschotel met fruitige toets
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaasschotel-met-fruitige-toets
... Kaasschotel met fruitige toets - Kaasschotel met fruitige toets - hoeveel kaas je nodig hebt en hoe je ze het best versnijdt lees je in onze tips.Serveer met peer druiven vijgen broodstengels en chutney.Kriek Frambozen- of bosbessenbier donkere of blonde ...
Cambridge recepten: Cajunkip...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/cajunkip.html
... ding: * Verwarm de oven voor op 180graden. * Alle kruiden mengen. * Wrijf 1 kant van de kipfilets in met het kruidenmengsel. * In een pan op een hoge vlam de olie verhitten. * De kipfilet met de gekruide kant naar onder 1 minuut bakken. Keren en wederom 1 minuut bakken. * De kipfilet op bakpapier leggen en 5-10 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot het vlees wit is en het vleessap helder. 01:42 | Labels: Eetweek, Hoofdgerecht, Kip | You can leave a response ...
Gepofte aardappel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/gepofte-aardappel/
... Je leest weleens over gepofte aardappels en dan moeten ze altijd ik-weet-niet-hoeveel-uur in de oven op ik-weet-niet-hoeveel-graden. Allemaal onzin. Neem grote (biologische !) aardappels. Liefst van het kruimige soort. Boen ze goed af. Prik met een vork hier en daar ...
Kaasschotel met zoetzure toets
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaasschotel-met-zoetzure-toets
... Kaasschotel met zoetzure toets - Kaasschotel met zoetzure toets - hoeveel kaas je nodig hebt en hoe je de kazen het best versnijdt lees je in onze tips.Serveer met druiven crackers noten rozijnen ajuinconfituur.Straffe Hendrik Leffe blond of bruin Grimbergen ...