Resultaten voor lomo pata negra

Spruitjes met Pata Negra-koteletten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spruitjes-met-pata-negra-koteletten

... Spruitjes met pata Negra-koteletten - De spruiten pellen en een kruisje in maken, stomen gedurende 10 minuten. In een pan de boter laten smelten en bak daarin de spekjes en de ui. In een andere pan, op hetzelfde moment de koteletten bakken in wat boter. Doe de spruitjes ...

Risotto met inktvis en ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/risotto-met-inktvis-en-ganzenlever

... Risotto met inktvis en ganzenlever - Stoof de gehakte sjalot en look aan in wat olijfolie. Voeg de rijst toe en bevochtig om beurten met water en wijn. Doe dit gedurende 20’, voeg er ondertussen de PH visbouillon en inkt bij. Laat doorkoken tot de rijst gaar is. ...

Chips van lomo | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chips-van-lomo

... Chips van lomo - Snijd de lomo in flinterdunne sneetjes en leg ze op een ovenplaat met bakpapier. Bak gedurende 30 minuten op 150°. Laat de chips afkoelen. Serveer ze bijvoorbeeld op enkele krokante broodcroutons (facultatief met zilverpoeder) met wat zoetzure sjalotjes, ...

Gegrilde sardientjes met pastasalade van artisjok, tomaat en olijven | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gegrilde-sardientjes-met-pastasalade-van-artisjok-tomaat-en-olijven

... Gegrilde sardientjes met pastasalade van artisjok, tomaat en olijven - Zet een grote pot met water op het vuur. Voeg een schep zout toe. Breng aan de kook. Voeg de pasta toe als het kookt. Kook gaar volgens de verpakking. Ontpit de olijven en snij in twee. Snij de ...

Paté met abrikozensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/pate/pate-abrikozensaus

... Paté met abrikozensaus 2 personen 15 min voorbereiden 5 min bereiden 30 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen VoorgerechtVleesFrans bevat per portie380 kcal 9 g eiwit 19 g vet 34 g koolhydraten Ingrediënten 4 gedroogde abrikozen, in stukjes 150 ml sinaa ...

Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chips-van-lomo-iberico-met-lookcreme-en-zoetzure-sjalotjes

... Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes - Snij de lomo in flinterdunne schijfjes, plaats op een ovenplaat met bakpapier en bak op 150°C, gedurende 30 minuutjes. Laat afkoelen. Doe de fijngesneden sjalotjes in een steelpan en strooi er de suiker ...

Ossenhaas met paté en peer - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/ossenhaas-pate-peer

... Ossenhaas met paté en peer 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 ossenhazen 50 g boter 100 g roompaté 1 peer, in 12 plakjes 150 ml rode wijn 150 ml vleesfond Bereiden ...

Paté met uiencompote - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/pate/pate-uiencompote

... Paté met uiencompote 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVleesHollands bevat per portie305 kcal 6 g eiwit 18 g vet 30 g koolhydraten Ingrediënten 1 grote ui, in ringen 4 eetlepels sinaasappelmarmelade ...

Zelfgemaakte paté met pistache - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/pate/zelfgemaakte-pate-pistache

... Zelfgemaakte paté met pistache 12 personen 0 min voorbereiden 2 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen VoorgerechtVleesHollands bevat per portie305 kcal 16 g eiwit 25 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter 1 ui, fijngehakt 1 teentje ...

Isla Negra Chardonnay Reserva 2009 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/isla-negra-chardonnay-reserva-2009/

... Isla negra Chardonnay Reserva 2009 Wat doen de Chilenen het toch goed! Neem nou deze Isla negra (en dat bedoel ik letterlijk). Die heeft alles wat je van een chardonnay verwacht, ras, uitbundig fruit met een mooi randje vers eikenhout, en een sappige, perfect ...