Resultaten voor cordon bleu met rijst en curry

Gourmet met cordon bleu, blauwschimmelkaas en peer

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gourmet-met-cordon-bleu-blauwschimmelkaas-en-peer

... Gourmet met cordon bleu, blauwschimmelkaas en peer - Met deze homemade gourmet maak je er sowieso een feestje van! cordon bleu met blauwe kaas en peer, een perfect match van smaken die je zeker zal bekoren. - Snijd de steaks horizontaal in twee platte stukjes. Leg tussen ...

Cordon bleu van wijting met rode bietensla en mierikswortelsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cordon-bleu-van-wijting-met-rodebietensla-en-mierikswortelsaus

... ren.Meng de mierikswortel met de honing en zure room kruid af met peper en zout.Smelt ruim boter en olie in een diepe pan. Bak de cordon bleu aan beide kanten goudbruin.Serveer met rucola rodebietensla en mierikswortelsaus. ...

Cordon bleu recept | Zo maak je 'm zelf! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/cordon-bleu/

... cordon bleu Met dit recept maak je binnen een mum van tijd zelf cordon bleu's. Tip: gebruik ook eens kipfilet in plaats van een varkensfiletlapje. Snijd de varkensfiletlapjes open, maar niet helemaal door (een beetje zoals bij een pitabroodje). Leg een plakje ham en ...

Cordon bleu met ham en abdijkaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cordon-bleu-met-gekookte-ham-en-affligem-abdijkaas

... cordon bleu met gekookte ham en Affligem-abdijkaas - Zelf cordon bleu maken? Dat lukt perfect met dit recept. Deze cordon bleu combineert gekookte ham met heerlijke abdijkaas. - Leg de kalfslapjes tussen twee vellen plasticfolie en plet ze (met een deegrol of een brede ...

Varkenskotelet cordon bleu | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenskotelet-cordon-bleu

... Varkenskotelet cordon bleu - Bak de varkenskoteletten aan beide kanten bruin in boter. Schik de ham erbovenop met daarbovenop het plakje raclettekaas. Plaats ze vervolgens 6 minuten in een oven van 180 graden. Haal de varkenskoteletten uit de pan en blus met het water ...

Jeroen Meus - Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cordon-bleu-van-kalkoen-met-witloof-en-denappeltjes

... cordon bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Een cordon bleu van kalkoen, ham en kippengehakt met witloofsalade en kroketjes of denappeltjes: dat is echte dagelijkse kost zoals we het graag eten. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 1. Leg een groot vel ...

Jeroen Meus - Cordon bleu met zuurkool en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cordon-bleu-met-zuurkool-en-puree

... cordon bleu met zuurkool en puree - Zelfgemaakte cordon bleu met zuurkool en puree. Kan het nog meer dagelijkse kost zijn dan dit? - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.Laat de boter smelten in een pot. Snipper de uien heel ...

Vis cordon bleu | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vis-cordon-bleu

... Vis cordon bleu - Neem de kabeljauw en leg hem voor je. Kruid met peper en zout langs beide kanten. Leg er een plak kaas en ham op en vouw dubbel. Steek vast met een prikkertje. Haal het pakje eerst door de bloem. Dan door het losgeklopte eigeel (met een beetje water ...

Cordon bleu van kalkoen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cordon-bleu-van-kalkoen

... 2 eigelen, die gemengd werden met een beetje water. Wikkel ze in het broodkruim en laat ze dan even rusten in de koelkast. Bak de cordon bleu in een beetje olie op een zacht vuurtje gedurende 2 Ć  3 minuten aan elke kant en snijd ze vervolgens in schijfjes. Meng nu het eigeel met de vanille. Versier het bord met balsamicosiroop en met het eigeel. Leg er de schijfjes kalkoen op en werk af met de truffelpasta en Parmezaanse kaas. Versier met een beetje kervel. Versier het bord met balsamico ...

Cordon bleu met wortelen en confituur | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/cordon-bleu-met-wortelen-en-confituur

... s en gekookte ham ongeveer even groot als het varkenslapje. Rol het varkenslapje op en prik het vast met 2 tandenstokers. Haal de cordon bleu door de bloem, het eiwit en tenslotte door het paneermeel. Doe dit 4x. Doe een goed klontje boter in een pan en laat de cordon bleus aankleuren. Als de cordon bleus aangekleurd zijn, gaan ze nog even de oven in zodat ze ook vanbinnen mooi gaar worden. Deglaceer met bruine fond, kruid af met wat zout. Ingrediƫnten 1 kg vaste aardappelen boter 1 dl bruine fond voor de cordon bleu 4 varkenslapjes 4 sneetjes gekookte ham 4 sneden jonge Gouda 4 eiwitten 500 gr bloem 500 gr paneermeel tandenstokers voor de papillot 1 ui 1 appelsien 1 teentje look 1 bussel wortelen abrikozenconfituur peper en zout aluminiumfolie ...