Resultaten voor lange vingers

Tiramisu | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tiramisu

... er wanneer het eigeel een stevig schuim geworden is. Roer daarna het eiwit erdoor. Doe koffie en amaretto in een kom en dompel de lange vingers erin. Schik ze in een schaal en laat telkens een klein beetje ruimte tussen de verschillende lange vingers. Overgiet de lange vingers met een laagje van het mascarponemengsel en begin opnieuw. Zet de tiramisu 1 nacht in de koelkast. Overstrooi rijkelijk ...

Frisse perzik tiramisu met vlierbloesem en passievrucht - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/frisse-perzik-tiramisu-met-vlierbloesem-en-passievrucht/

... Frisse perzik tiramisu met vlierbloesem en passievrucht En klassieke tiramisu bevat lange vingers, mascarpone en koffie. In deze lichtere en zomerse variant gebruiken we ook lange vingers, maar in plaats van de mascarpone een plantaardige kwark. Op smaak gebracht met ...

Tiramisu met Flake - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/tiramisu/tiramisu-flake

... agerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 100 ml slagroom 150 g suiker 300 g mascarpone 6 eetlepels marsala 1 kleine espresso 24 lange vingers of Savoiardi (Italiaanse lange vingers) 3 Cadbury's Flakes (chocoladerepen, verkrijgbaar bij de snoepwinkel), verkruimeld 2 eetlepels cacao Bereiden Klop de slagroom lobbig en vermeng met de suiker en de mascarpone.Doe de marsala bij ...

Citroen tiramisu | Binnen 30 min. klaar! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/citroen-tiramisu/

... daarna de mascarpone en lemon curd toe en meng dit kort door de slagroom.  Doe de citroenlimonade in een bakje. Doop 1 voor 1 de lange vingers in de citroenlimonade en leg daarna in een kleine (oven)schaal. Verdeel de helft van het mascarpone mengsel hier overheen. Daarna weer een laagje lange vingers die je in de limonade hebt gedoopt. Als laatste verdeel je de rest van het mascarpone mengsel over de bovenkant. Maak af ...

Recept voor Tiramisu met aardbeien | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/tiramisu-met-aardbeien/

... s: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 100 g suiker Toevoegen 1 klein glaasje amaretto Toevoegen lange vingers Toevoegen opgeklopte room Toevoegen 600 g aarbeien Toevoegen 1 reep witte chocolade Toevoegen 3 e ...

Tiramisu | Een klassiek Italiaans dessert | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tiramisu/

... rheen. Als dit goed gemengd is schep je ook de eiwitten er doorheen. Doe de koffie en amandel aroma/amaretto in een kom. Doop een lange vinger even kort in dit mengsel en leg dan in een (oven)schaal (met de gesuikerde kant naar boven). Bedek de bodem van de ovenschaal met lange vingers die je allemaal in de koffie hebt gedoopt. Daarna verdeel je de helft van het mascarpone mengsel over de lange vingers. Daarna weer een laag lange vingers en eindig met een laag van het mascarpone mengsel. Strooi wat cacao over de bovenkant. Dit kun je doen met behulp van een zeefje. Zet de schaal een paar uur in de koelkast (het liefste een hele nacht), totdat hij goed is opgesteven. 100 gr suiker, 250 gr mascarpone, 2 eieren, cacaopoeder, 175 gr lange vingers, 90 ml espresso, 2 tl amandel aroma ...

Hobbykok Pluis: Frangelico tiramisu

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/frangelico-tiramisu.html

... ke espresso koffie 250 ml Frangelico likeur + 60 ml 2 eieren, eigeel en wit gescheiden 75 g basterd suiker 500 g mascarpone 375 g lange vingers (30 stuks) 100 g geroosterde hazelnoten, grof gehakt 3 tl cacaopoeder Bereiden: 1. Meng de koffie en de Frangelico. Klop de eiwitten stijf. Klop de eigelen met de 60 ml F ...

Tiramisu met banaan | In 25 minuten klaar! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tiramisu-met-banaan/

... suiker met de slagroom op totdat de slagroom stijf is. Voeg daarna de mascarpone toe en meng dit kort door de slagroom. Doop een lange vinger kort in de koffie en bedek de bodem van een schaal met lange vingers (die in de koffie zijn gedoopt). Vervolgens verdeel je de helft van de plakjes banaan er overheen. Daarna de helft van het slagroommengsel. Daarna weer een laagje lange vingers (die in de koffie zijn gedoopt), laagje banaan en vervolgens de rest van het slagroommengsel. Vervolgens verdeel je een laagje cac ...

Kleine Tiramisu | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kleine-tiramisu

... de suiker in een andere kom een bleke, luchtige massa. Spatel er voorzichtig de mascarpone en dan het eiwit door. Leg een laagje lange vingers in een diepe, rechthoekige schaal en bestrijk ze gelijkmatig met de koffie. Bedek ze met een laag mascarponeroom en bestrooi die met wat chocolade. Ga zo door met laagjes maken tot alle ingrediënten op zijn en eindi ...

Tiramisu met bosvruchten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tiramisu-met-bosvruchten

... warm water. Wring de gelatine uit en smelt ze in de opgewarmde aardbeienlikeur. Giet dit bij het kaasmengsel en roer door. Dep de lange vingers in de thee en bedek de bodem van een schaal ermee. Strooi de helft van de bosvruchten erover. Overgiet met de helft van het kaasmengsel. Leg hierover terug een laag geweekte lange vingers. Overstrooi met de rest van de bosvruchten. Overgiet met de rest van het mengsel. Zet minimum 2u in de koelkast om op te stijven. Versier met cacaopoeder. Ingrediënten 500 gr mascarpone 4 eierdooiers 4 eiwtten 100 gr kristalsuiker 4 gr gelatineblaadjes ½ dl aardbeienlikeur 2 dl bosvruchtenthee 30 lange vingers 1 pakje bosbessen 1 pakje aardbe ...