Resultaten voor keuken van sofie gemarineerde zalm

Gravad Lax - gemarineerde zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gravad-lax-gemarineerde-zalm

... Gravad Lax - gemarineerde zalm - Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene kruiden en dan met het zoutmengsel. Laat 10 uur rusten in de koelkast. Spoel de zalm af en dep lichtjes droog. Snijd de zalm ...

Gemarineerde zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zalm-0

... gemarineerde zalm - Meng de chilisaus, de sesamolie, de zonnebloemolie, de bouillion, de koriander, het zeezout, de peper, de look en de sesamzaadjes in een kom. Leg de zalm in een ovenschaal, smeer hem in met de marinade en laat hem een halfuur rusten in de koelkast. ...

Gemarineerde zalm met rode kool | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zalm-met-rode-kool

... gemarineerde zalm met rode kool - Snijd de zalm in reepjes. Snijd de kool in fijne reepjes. Snijd de appel in kleine blokjes. Snijd de bloedworst in blokjes. Maak een vinaigrette van het limoensap met honing, grenadine, sesamolie en olijfolie. Schik de zalm op het bord ...

Taboule met gemarineerde zalm - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/taboule-gemarineerde-zalm/

... ezien we hier beiden zo van hebben gesmuld, moest ik die wel thuis namaken! Nu wordt sojasaus niet gebruikt in de Midden-Oosterse keuken, maar toch heb ik dit gebruikt om de smaken in balans te brengen. Dat mag de pret niet drukken, toch ;-)? Instructies Snijd de gember fijn en meng met de honing, sinaasappelsap, rasp, azijn en sojasaus. Leg hier de zalm in om te marineren. Maak de bulgur klaar volgens de instructies op de verpakking en doe de bulgur in een grote kom. Meng de platte peterselie, granaatappelpitjes, toma ...

Jeroen Meus - Toast met gemarineerde zalm en citrusdrank - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-met-gemarineerde-zalm-en-citrusdrank

... ot een smeuïge crème. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en rooster de amandelschilfers goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Snijd het brood in dikke sneden en rooster ze in de broodrooster. Afwerken en serveren Haal het citrussap uit de koelkast en giet er de tonic en een scheut suikersiroop bij. Stop enkele takjes verse munt in de kan. Smeer de feta-ricottacrème op de toasten. Leg er enkele toefjes tuinkers en de gemarineerde zalm op. Werk af met partjes citrus, geroosterde amandelschilfers en een drupje honing. ...

Gemarineerde zalm met courgette en dille | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zalm-met-courgette-en-dille

... gemarineerde zalm met courgette en dille - Snijd 1 courgette in lange, fijne schijven en leg ze op aluminiumfolie. Schik er dunne schijfjes zalm bovenop en kruid het geheel met peper en zout en een beetje fijngehakte dille. Besprenkel met een beetje citroensap en olijfolie. ...

Wilde zalm met gember | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wilde-zalm-met-gember

... Wilde zalm met gember - Snijd de zalm in kleine plakjes en leg ze in een schaaltje. Overstrooi met grof zeezout, beetje suiker, de gehakte dille en een scheutje zoete vermouth. Leg het rijstblad in lauw water. Leg het noriblad op het rijstblad, de gemarineerde zalm, ...

Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/barbecuetip-aziatisch-gemarineerde-zalm

... Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm - Liever een stukje vis op de barbecue? Marineer het eerst in deze heerlijke zelfgemaakte marinade. Eenvoudig en lekker! Snij de lente-ui fijn. Pers of hak de look fijn. Meng de lente-ui, look en al de rest onder elkaar. Doe een ...

Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-gemarineerde-zalm-wakame-en-curryvinaigrette-0

... Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette - Kook het appelsap tot de helft in en laat afkoelen. Maak de vinaigrette met 1 dooier, 1 heel ei, 1 el mosterd, currypoeder en het ingekookte appelsap. Doe dit alles in de blender en werk dan op met de dr ...

Jeroen Meus - Carpaccio van raapjes met gemarineerde zalm en crème van geitenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-raapjes-met-gemarineerde-zalm-en-creme-van-geitenkaas

... Carpaccio van raapjes met gemarineerde zalm en crème van geitenkaas - Koken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Met enkele ingrediënten maak je in geen tijd een gezond en lekker voorgerecht. Deze carpaccio van raapjes en gemarineerde zalm met geitenkaasc ...