Resultaten voor eitjes

Chocolade paaseitjes zelf maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocolade-paaseitjes-zelf-maken

... Bereiding Snijd de eitjes in de lengte in twee en droog ze goed uit. Giet er de gesmolten chocolade in en giet ze er onmiddellijk weer uit, zo bekom je een laagje chocolade. Vul dan de eitjes met de chocolade naar keuze. Laat de eitjes een nacht in de koelkast liggen ...

Kwarteleitjes in een nestje

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/227/kwarteleitjes-in-een-nestje-1

... Kwarteleitjes in een nestje - Wat een verrassend aperitiefhapje - Kook de eitjes 4 minuten (of gebruik kant-en-klaar gekookte kwarteleitjes - u vindt ze in het koelvak van de supermarkt). Doe de geraspte kaas met de verse kruiden, de olijfolie, peper en zout in de k ...

Chocolade paaseitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocolade-paaseitjes

... Chocolade paaseitjes - Snijd de eitjes in de lengte in twee en droog ze goed uit. Giet er de gesmolten chocolade in en giet ze er onmiddellijk weer uit, zo bekom je een laagje chocolade. Vul dan de eitjes met de chocolade naar keuze. Laat de eitjes een nacht in de koelkast ...

Mimosa-eitjes met kaas en walnoten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mimosa-eitjes-met-blauwschimmelkaas-en-walnoten

... Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten - Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten - Kook de eieren hard pel en snijd ze doormidden in de lengte.Haal het eigeel uit de eieren en prak het fijn. Meng met de room en blauwschimmelkaas. Voeg eventueel ...

Gepocheerde eitjes met karnemelkpuree en filet de sax | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gepocheerde-eitjes-met-karnemelkpuree-en-filet-de-sax

... Gepocheerde eitjes met karnemelkpuree en filet de sax - Schil de aardappelen en stoom ze gaar. Snij het brood in dikke plakken en bak krokant in boter. Snij een ui fijn. Bak glazig, en voeg hier de gekookte aardappelen aan toe. Stamp goed en voeg peper, zout, muskaatnoot ...

Gepocheerd en gefrituurd ei met puree van sla | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepocheerd-en-gefrituurd-ei-met-puree-van-sla

... e sla aan toe. Voeg er tevens een beetje boter, lookolie en room aan toe en meng goed tot het een stevige puree wordt. Pocheer de eitjes. Paneer ze in de bloem, het eigeel en het paneermeel. Frituur de eitjes en serveer ze met de slapuree. Ingrediënten 4 eitjes 6 a ...

Aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergesoldaatjes-met-een-zachtgekookt-eitje

... rges eerst door de bloem, dan door het eiwit en tenslotte door de panko. Frituur ze kort. Laat uitlekken op keukenpapier. Kook de eitjes zacht in vier à vijf minuten.  Serveer de eitjes met de kruidige aspergesoldaatjes. Ingrediënten ½ kg groene asperges (dunne) 100 g panko 3 el paprikapoeder 100 g eiwit 100 g bloem frituurolie 4 eitjes ...

Slaatje met avocado, eitjes en spek

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/107/slaatje-met-avocado-eitjes-en-spek-1

... Slaatje met avocado, eitjes en spek - Rijkelijke salade - Spoel 100 g gemengde sla en dep droog. Schil een avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes. Besprenkel het met het sap van 1 limoen. Kook 20 g kwarteleitjes (of 4 gewone eieren). Halveer 20 ...

Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/trio-van-roerei-met-zalm-ganda-ham-en-foreleitjes

... Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes - Knip van de eitjes het bovenste gedeelte van de schaaltjes weg. Doe de inhoud van acht eitjes in een kommetje en kluts ze. Voeg er de room aan toe alsook wat olie, kruiden peper en zout. Roer op een licht vuurtje tot ...

Gevulde eitjes met zalm en "kaviaar" | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-eitjes-met-zalm-en-kaviaar

... Gevulde eitjes met zalm en "kaviaar" - Kook de eieren hard. Snij ze in twee en haal er de eigelen uit en doe deze laatste in een kommetje. Prak de eigelen samen met de yoghurt en de mayonaise. Roer er de kruiden onder. Snij de zalm heel fijn en roer onder het eimengsel. ...