Resultaten voor draadjes vlees

Rilette van konijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rilette-van-konijn

... koelkast en spoel ze af. Konfijt in de oven gedurende 4 uur op 100° in het eendenvet. Haal het vlees van het been en trek het in draadjes. Hak de rozemarijn. Stoof de look aan en voeg er de draadjes konijn en rozemarijn bij. Meng met wat vet. Doe het in een steriliseerbokaal. Zet in de koelkast. Ingrediënten 2 konijnbillen grof zeezout eendenvet rozemarijn tijm laurier marjolein pepermix korianderbolletjes 1 th lepel suiker ...

Jeroen Meus - Ragu van schouderstuk met spaghetti - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ragu-van-schouderstuk-met-spaghetti

... rote pot op het vuur. Bak de stukjes vlees aan in de pan.Snipper de uien fijn en plet de look.Maak de selder schoon, verwijder de draadjes (schil ze eventueel) en snijd in fijne blokjes (brunoise).Schil de wortels en snijd ze in fijne stukjes (brunoise).Schep het gekorste vlees uit de pot en hou het even apart in een kom.Stoof de stukjes ui en de look aan in dezelfde pot tot ze mooi glazig zijn.Voeg de selder en de wortel toe.Schep de tomatenpuree erbij en laat even meebakken.Doe het vlees terug in de pot.Bevochtig de groenten en het vlees met de rode wijn en laat volledig uitkoken.Maak een kruidentuil van de rozemarijn, tijm en laurier en leg ze in de pot.Voeg de tomatenblokjes en een scheutje water toe. Kruid met peper en zout.Zet het deksel op de pot en laat de ragu gedurende 2 uur verder gar ...

Bouillon en ravioli van ossenstaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bouillon-en-ravioli-van-ossenstaart

... ossenstaartvlees van het kraakbeen. Verwarm de boter in een pannetje, voeg de ossenstaart toe en roer het vlees met een vork tot draadjes. Breng op smaak met zout, peper en bieslook. Rol het pastadeeg uit op een bebloemde werktafel en snij het in vierkantjes van +/-5 cm. Strijk de randen in met eigeel, en leg er - netjes van de rand weg - vulling op. Druk er een ander ravioli-vel over. Kook ‘al dente’ in gezouten water. Schenk de bouillon in voorverwarmde schaaltjes en garneer met de groenten en ravioli. Ingrediënten 1 kg ossenstaart 1 wortel 1 stengel bleekselder 1 grote ui 1 sjalot 1 wit van prei • kruidentuiltje (takje peterselie, tijm, laurier) 1 el fijngesneden bieslook 100 gr pastadeeg 30 gr boter 1 dl olie 1 dl Madeira-wijn 1 eigeel peper zout ...

De enige echte: Pulled Pork, een Amerikaanse klassieker | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/de-enige-echte-pulled-pork-een-amerikaanse-klassieker

... k in de oven doen. Welke methode je ook kiest, het vlees moet echt uit elkaar vallen. Je trekt het met twee vorken uit elkaar tot draadjes.  Serveer ze tussen een broodje met barbecuesaus of yoghurtsaus en koolsla. Ingrediënten 2 kg varkensvlees (schouder, met zwoerd) 3 kl zout 3 kl rietsuiker 1 kl paprikapoeder (zacht) 1 teen look 1 kl cayennepeper 1 kl tijm 1 kl mosterdzaad 1 kl paprikapoeder (gerookt) 50 cl cider koolsla broodjes yoghurtsaus barbecuesaus ...

Recepten - Kroketten van Witblauw draadjesvlees

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kroketten_van_Witblauw_draadjesvlees

... bouillon toe en breng aan de kook. Voeg het door en door gare Witblauw rundvlees toe en roer met een keukenvork tot het vlees in draadjes is getrokken. Laat de saus enkele minuten op laag vuur koken.  Meng de room en dooier en voeg bij de massa. Breng op smaak met zout, peper en peterselie en stort de vulling in een ingevette schaal. Laat een nachtje rusten.  Snij de vulling in blokjes van ongeveer 30 g. Haal eerst door de bloem en paneer in eiwit en broodkruim. Bak goudbruin in verse frituurolie en serveer met mosterd. ...

Risotto alla milanese met ossobuco | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-alla-milanese-met-ossobuco

... torijst 1 mespunt saffraanpoeder 1 rode ui 1 klont boter 1 glas vermouth 1 liter kippenbouillon 300 g parmezaan peper zout enkele draadjes saffraan ...

Jeroen Meus - Thaise salade met runderribben - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/thaise-salade-met-runderribben

... Thaise salade met runderribben - De runderribben in dit recept worden zo lang gebakken dat het vlees in draadjes van het bot kan gehaald worden. Het is erg lekker in combinatie met een frisse salade op basis van daikon, wortel en komkommer en een typisch Thaise dressing. ...

Dankbare Dinsdag

http://marloeskreatief.blogspot.be/2015/10/dankbare-dinsdag_20.html

... Dankbare Dinsdag Blij ben ik met mijn mooie draadjes, maar vooral met de schaapjes die iedere keer weer een vachtje voor ons hebben .Zoveel plezier die je er van krijgt.De natuur is fantastisch.....................en het volgende draadje is alweer in de maak, allemaal ...

Jeroen Meus - Ropa Vieja - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ropa-vieja

... n. Afwerken en serveren Kook de rijst gaar in gezouten water. Haal de stoofpot uit de oven. Haal het vlees eruit en trek het in draadjes. Doe het weer bij de groenten. Giet de rijst af. Serveer de Ropa Vieja met de moros y cristianos. ...

Varkenskroketjes met kruidensalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroketjes-met-kruidensalade-en-vinaigrette-van-kriekbier

... der het kookpunt. Haal de varkenspoten dan uit de vloeistof en ontbeen ze. Trek het vlees (samen met dat van de varkenswangen) in draadjes. Zet apart.Fruit de sjalot glazig in boter en voeg al het vlees toe. Overgiet met de groentenbouillon en laat ½ uur inkoken zonder deksel. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede kom en laat één nacht rusten in de koelkast. Snijd het opgesteven mengsel in stukken en rol dit tot bolletjes die allemaal even groot zijn. Wentel de bolletjes achtereenvolgens door bloem opgeklopt ei en paneermeel. Laat ze nog even opstijven in koelkast.Maak intussen de vinaigrette. Laat hiervoor het kriekbier inkoken tot een dikke stroperige massa. Laat afkoelen en mix vervolgens 3 eetlepels hiervan met de mosterd zonneb ...