Resultaten voor zeewier in tempura

Tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tempura-tofu-oesterzwammen-groene-asperges-zeewier

... tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HapjeVegetarischJapans Ingrediënten 1 pak Alpro soya Tofu Basis, in reepjes van ca. 1 cm 8 groene asperges, onderkanten ...

Recept voor quinoa salade met tempura van zeewier | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quinoa-salade-met-tempura-van-zeewier

... met peper. Meng voor de tempura de bloem met de geraspte citroenschil en voeg water toe tot een klonterig deeg. Dompel het rauwe zeewier in het deeg en frituur het mooi krokant. serveren: Schik de quinoasalade in het midden op de borden. Leg er de tempura op en werk af met grof zout. Ingrediënten voor 6 personen voor de quinoa: 200 gquinoa 150 gtempeh in blokjes 150 gfijngesneden pompoen 1 rode ui 2 elolijfolie 2 elsojasaus 5 takjes munt naar smaak versgemalen peper - zeezout voor ...

Zalmtartaar met dille en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-dille-zeewier

... Zalmtartaar met dille en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 15 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 400 g zalmfilet, in kleine blokjes 4 takjes verse dille, fijngehakt 60 g gemengd vers zeewier (dulse, nori, ...

Tempura van tongschar met tartaar

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-tongschar-met-tartaar-van-tomaat

... tempura van tongschar met tartaar van tomaat - tempura van tongschar met tartaar van tomaat - Snijd de sjalot fijn. Pel de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de tomatenblokjes met de olijfolie zout en peper basilicum augurkje kappertjes ...

Tempura van schorseneren | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tempura-van-schorseneren

... tempura van schorseneren - Schil de schorseneren. Overgiet de schorseneren met citroensap. Stoom ze 2’ op 120° in de stoomoven. Neem het eigeel, 2 el azijn, 2 el water, 4 dl arachideolie, mosterd en mix tot een mayonaise met de ansjovisjes, kappertjes en gehakte p ...

Tempura-groenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-groenten

... Tempura-groenten - Met deze tempura-groenten serveer je aperitiefhapjes met net dat tikkeltje meer - Was de groenten snijd ze in fijne reepjes of stukken naar gelang de groenten.Meng de bloem met maïzena en voeg spuitwater toe tot je een dik papje krijgt.Verhit de ...

Kruidenboter met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/kruidenboter/kruidenboter-zeewier

... Kruidenboter met zeewier 1 portie 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischHollands Ingrediënten 125 g boter 1 eetlepel fleur de sel met zeewier Bereiden Snijd de boter in stukjes, doe ze in een kom en laat ...

Tabouleh met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/tabouleh/tabouleh-zeewier

... Tabouleh met zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 1 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 150 g bulgur 100 g gemengd vers zeewier, fijngehakt 4 takjes peterselie, fijngehakt 4 takjes verse koriander, ...

Loempia's met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/loempias-zeewier

... Loempia's met zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVisOosters Ingrediënten 4 grote gekookte, ongepelde garnalen 4 rijstvellen (voor loempia's) 30 g verse zeesla (zeewier) 8 blaadjes verse munt 4 takjes ...

Japanse Maatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/japanse-maatjes

... Japanse Maatjes - Het gedroogde zeewier (verkrijgbaar in natuurwinkel) gedurende 10 minuten in een weinig water leggen en laten opzwellen. Het maatje in kleine blokjes snijden. Besprenkelen met Japanse sojasaus. Dille fijnsnijden en met enkele zeer fijn gesneden stukjes ...