Resultaten voor gebakken makreel met mosselsaus

Zelf mosselsaus maken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zelf-mosselsaus-maken

... Zelf mosselsaus maken - Doe het ei in een hoog, smal recipiënt waar je mixer in kan. Doe achtereenvolgens alle ingrediënten erbij. Zet de mixer erin en mix tot een vloeiende mayonaise. Vanaf dan kan je smaken naar keuze toevoegen vb viskruiden, lookkruiden,.... Ingrediënten ...

Jeroen Meus - Makreel met remoulade van pastinaak en gebakken krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/makreel-met-remoulade-van-pastinaak-en-gebakken-krieltjes

... makreel met remoulade van pastinaak en gebakken krieltjes - Remoulade wordt op klassieke wijze gemaakt met knolselder. Jeroen bewijst dat een moderne versie van remoulade met pastinaak minstens even lekker is. Maak het gerecht af met gebakken makreel en aardappelen bereid ...

Jeroen Meus - Gebakken makreel met zuurkool en mosterdpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-makreel-met-zuurkool-en-mosterdpuree

... gebakken makreel met zuurkool en mosterdpuree - Dagelijkse kost pur sang! Zo kan je deze gebakken makreelfilet met mosterdpuree en licht gepimpte zuurkool het best omschrijven.  - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.Laat ...

Crostini met gestoomde makreel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/crostini/crostini-gestoomde-makreel

... Crostini met gestoomde makreel 10 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen HapjeVisItaliaans bevat per portie115 kcal 5 g eiwit 8 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 2 meergranen pistolets, elk in 5 lange dunne plakjes 1 ...

Aardappelsalade met makreel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/aardappelsalade/aardappelsalade-makreel

... Aardappelsalade met makreel 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen VoorgerechtVisHollands Ingrediënten 100 g (mini)krieltjes 1 gerookte, gestoomde makreel 100 g augurk, in kleine blokjes ½ ui, gesnipperd 1 theelepel ...

Salade met rode vruchten en makreel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kruidensalade-met-rode-vruchten-en-makreel

... Kruidensalade met rode vruchten en makreel - De kruidensalade met rood fruit zorgt voor een frisse toets bij de makreel met mosterdsausje. Samen is het een lekker lichte lunch die je snel en zonder moeite klaarmaakt. - Snijd de courgette in plakjes.Besmeer de courgetteplakjes ...

Makreelfilet met knolseldersalade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/makreelfilet-met-knolseldersalade

... ilets pas om als ze bijna gaar zijn en neem de pan van het vuur. Verdeel wat knolselder-makreelsalade op het brood en leg daar de gebakken makreel op. Ingrediënten 4 makreelfilets 200 gr gerookte makreel 1 kleine knolselder 2 eieren 1 citroen (sap) 1 th lepel mosterd ½ dl arachideolie peper zout 3 fijngesnipperde lente-uitjes 4 sneden donkerbruin brood ...

Ratjes met makreel en mosterdvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ratjes-met-makreel-en-mosterdvinaigrette

... Ratjes met makreel en mosterdvinaigrette - Snijd de ui fijn en bedek de makreel ermee. Voeg mosterdzaad en venkelzaad, geplet in de vijzel, toe. Overgiet met warme frambozenazijn, water, grenadine en stevia. Meng de mosterd met water, azijn en olijfolie. Snijd de gekookte ...

Broodje gerookte makreel met wortel en dille - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/makreel/broodje-gerookte-makreel-wortel-dille

... Broodje gerookte makreel met wortel en dille 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 11 waarderingen LunchgerechtVisHollands bevat per portie445 kcal Ingrediënten 100 g worteljulienne 1 eetlepel citroensap 1½ eetlepel verse dille, ...

Ikan pepesan (pittige Indische makreel) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/ikan-pepesan/

... Ikan pepesan (pittige Indische makreel) Af en toe eet ik een visje. Vaak (wilde) zalm, soms ook sardines of ansjovis ergens doorheen. Dit keer ging ik voor makreel om het bekende Indonesische gerecht Ikan Pepesan te maken: pittige Indische vis. De (gerookte) makreel stoom ...