Resultaten voor vol au vent sophie dumont

Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/eenvoudige-vol-au-vent-met-maredsous

... Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous - Meng de Maredsous Crème de Fagotin samen met de melk op een zacht vuurtje om een Maredsous kaassaus te verkrijgen. Snij de kippenborsten in stukjes. Snij de paddenstoelen in vier. Kook de kippenborsten in kippenbouillon. Stoof ...

Vol-au-vent | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Zet water op en doe er de kip, prei, selder en ui in hun geheel in. Voeg de kippenbouillon bij en vervolgens goed afkruiden met peper en zout. Laat 45 minuten doorkoken. Rol ondertussen de balletjes allemaal even groot en rol ze door de bloem. Neem het ...

Jeroen Meus - Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vol-au-vent-van-noordzeevis-met-pommes-duchesse

... Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Jeroen maakt vandaag heerlijk klassiek eten: een vol-au-vent van vis met pommes duchesse. In plaats van een bladerdeegbakje, maakt hij een fleuron – een bladerdeegkoekje in de vorm van een halve maan dat perfect ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Videe (Vol-au-vent)

http://www.receptjes.be/recept_videe.html

... Videe (Vol-au-vent) In Belgie noemt men vol-au-vent meestal videe, terwijl in Nederland de naam koninginnehapje veel wordt gebruikt. Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 soepkip - 500 gr champignons - sap van 1 citroen - 300 gr kalfsgehakt - 1 eierdooier - 3 eetlepels ...

Vol au vent met frietjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vol-au-vent-met-frietjes-0

... vol au vent met frietjes - Zet het water op, doe er de prei, de selder en de ui in zijn geheel en de kip in. Voeg de kippenbouillon bij en kruid het geheel goed af met PH Pepermix & zout. Laat 45 minuten doorkoken. Rol ondertussen de balletjes allemaal even groot ...

Vol-au-vent van fazant | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vol-au-vent-van-fazant

... r de champignons bij en de balletjes. Haal het vlees van de fazant en trek in stukken, en doe bij de rest. Giet nu de room bij de vol-au-vent. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout en tijm. Ingrediënten 1 fazant 1 grote ui 2 grote wortelen 3 selderstengels 1 wit van prei 2 laurierblaadjes 1 th lepel tijm 4 peterseliestengels 4 kruidnagels 2 th lepel zwarte peperbollen zout 250 gr gemengd gehakt (gekruid) 1 bakje champignons boter Saus 50 gr boter 50 gr bloem 1 glas witte wijn 2 th lepel tijm peper, zout en nootmuskaat sap van 1 citroen 1½ dl room ...

Vol-au-vent | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Snijd de kipfilet in stukjes en laat een 5-tal minuten garen in de groentebouillon. Schep ze eruit en laat uitlekken. Meng het gehakt samen met de eieren, peper en zout en paneermeel en rol er balletjes van. Rol de balletjes in wat bloem en kook ze in ...

Uit de keuken van Levine: Cake met roquefort, spek en walnoten

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/09/cake-met-roquefort-spek-en-walnoten.html

... of gehakt2 snufjes versgemalen peper3 eieren, maat L150 gram bloem1 eetlepel bakpoeder½ dl walnotenolie½ dl arachideolie1 ¼ dl volle melk, lauwwarm 100 gram geraspte gruyère135 gram roquefort Verwarm de oven voor op 180 ºC.Bak de spekreepjes in de theelepel olie in een koekenpan op hoog vuur.Voeg de gehakte noten en peper toe. Schep alles door elkaar en laat nog 5 minuten op laag vuur staan.Klop in een kom de eieren, bloem en bakpoeder met een garde door elkaar.Voeg al kloppend geleidelijk beide soorten olie en de verwarmde melk toe.Schep de gruyère door het beslag.Verbrokkel de roquefort boven het spekmengsel en spatel door het beslag.Schep het in een licht ingevette en met bakpapier bekleedde vorm en bak ...

Uit de keuken van Levine: Cake met spek, kaas en ui

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/09/cake-met-spek-kaas-en-ui.html

... in reepjes100 gram reblochon (of Kernhem), in blokjes3 eieren, maat M150 gram bloem1 eetlepel bakpoeder1 dl zonnebloemolie1 ¼ dl volle melk, lauwwarm100 gram geraspte gruyère Verwarm de oven voor op 180 ºC.Fruit de gesnipperde uien in het klontje boter en eetlepel olie met zout en peper tot ze gaan kleuren. Roer de reepjes pancetta erdoor en laat ook dit licht kleuren. Zet het vuur uit (eventueel overdoen in bakje).Klop in een kom de eieren, bloem en bakmeel door elkaar.Voeg al kloppend geleidelijk de zonnebloemolie en de melk toe.Meng de reblochon en gruyère door het beslag en spatel het ui-/spekmengsel erdoor. Zonodig op smaak brengen met zout en versgemalen peper.Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van ...

Vol-au-vent met balletjes en frietjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vol-au-vent-met-balletjes-en-frietjes

... Vol-au-vent met balletjes en frietjes - De klassieker bij uitstek, de favoriet van de kinderen: hertoginnehapje of vol-au-vent met frietjes en een zelfgemaakt koekje.  Schil de wortelen, de ajuin en de selder. Snij grof. Zet allemaal op voor de bouillon. Laat 45 ...