Resultaten voor visbouillon

Visbouillon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/visbouillon

... visbouillon - Wil je visbouillon maken, koop vis en groenten dan liefst zo vers mogelijk. Je kan graten en koppen kopen bij de visboer, maar hele vissen zijn nog net iets beter. De gefileerde stukken kan je later in de soep gebruiken. - Maak de vissen schoon. Verwijder ...

Papillot van witte vis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/papillot-van-witte-vis

... stomaatjes. Vouw een enveloppe van zilverpapier. Leg de groenten in de papillot, leg de vis erbovenop en voeg de witte wijn en de visbouillon toe. Sluit de enveloppe goed af en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Ingrediënten 125 gr witte vis 100 gr prei 100 gr wortel 100 gr kerstomaatjes 250 gr aardappel 50 gr ui 1 el witte wijn 1 el visbouillon ...

Dorade met olijven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/dorade-met-olijven

... n en look. Leg ze in een ovenschotel en voeg er de fijngesneden sjalotten, de citroen, de witte wijn, het water, de tomaten en de visbouillon aan toe, evenals de olijven en een beetje boter. Zet dit gedurende 30 à 35 minuten in een oven van 180°C (eventueel afgedekt met aluminiumfolie). Ingrediënten tijm laurier rozemarijn look 4 sjalotten 24 ...

Aardappelpaëlla

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelpaella

... Aardappelpaëlla - Aardappelpaëlla - Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm. Gaar ze in de visbouillon en giet af. Bewaar de bouillon doe er de saffraandraden bij en laat trekken.Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in de olijfolie. Voeg ...

Scampi in yoghurtsausje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-yoghurtsausje

... mpi en de saus. Werk af met een beetje kervel. Ingrediënten 20 scampi ¼ witte kool 4 el frambozenazijn 8 el water 1 th lepel PH visbouillon 1 el frambozenconfituur ½ vanillestokje 4 el yoghurt ½ fijngehakte sjalot kervel bakboter ...

Recept voor brodetto of traditionele vissoep uit ancona | njam!

http://www.njam.tv/recepten/brodetto-traditionele-vissoep-uit-ancona

... bereiden: maak de visbouillon: Breng het water aan de kook, voeg de rode poon en groenten toe en laat 45 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper, zout en peterselie. maak de vissoep: Bak de inktvis kort aan in olijfolie, doe de knoflook en gambas erbij en kruid ...

Saltimboca van zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/saltimboca-van-zalm

... zalm (1 cm dik) 1 bolletje mozzarella 4 schijven Gandaham 20 blaadjes basilicum 1 gehakte sjalot 2 dl witte wijn 2 dl water 1 el visbouillon 2 dl room 12 halfgedroogde tomaten pomodorikruiden 1 teentje look boter ...

Recepten - Visbouillon

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visbouillon

... el alle graten en kop-pen grondig af onder koud, stromend water. Snij alle groenten fijn. Ze moeten gaar worden in 30 minuten. De visbouillon mag namelijk niet langer koken, anders lost er te veel gelatine op. Doe alle ingrediënten (behalve de wijn en de vis-filets) in een kookpot. Overgiet met 3 liter water en laat 20 minuten zachtjes pruttelen zonder deksel. Schep het schuim eraf en blijf dit doen. Overgiet met de wijn en laat nog 10 minuten koken. Giet de bouillon dan door een neteldoek in een kom. De visbouillon is nu klaar voor gebruik. Natuurlijk kunt u de bouillon ook invriezen. ...

Kruidensoepje met zeebaars | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kruidensoepje-met-zeebaars

... (ontschubd met vel) 1 bussel tuinkers raket sla 1 bussel peterselie 2 sneetjes oud brood 1 teentje look 2 dl water 2 el Maggi PH visbouillon 1 dl sojaroom olijfolie citroensap ...

Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schelvis-met-venkel-lamsoor-en-groene-curry

... inuten met het sap van de citroen en een scheut olijfolie.Snijd de venkel in fijne reepjes meng ze met olijfolie en azijn.Kook de visbouillon 5 minuten samen met de gember piment look koriander gesnipperde sjalot en citroengras. Voeg op het einde de room toe. Mix het geheel en giet door een fijne zeef.Maak met een lepel enkele cirkels visbouillon op het bord. Leg een stukje schelvisfilet in het midden. Schik daarboven de lamsoren en de venkelslierten.Recept B ...