Resultaten voor versiering kerststronk

Ijskoude chocolade kerststronk | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ijskoude-chocolade-kerststronk

... Ijskoude chocolade kerststronk - Smelt de chocolade met de boter. Klop de dooiers met 50 g suiker. Klop de eiwitten met 50 g suiker. Klop de room stijf. Meng de chocolade met de eierdooiers, daarna met de eiwitten en dan met de geklopte room. Stort het geheel in een stronkvorm ...

Frisco's van banaan en chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/friscos-van-banaan-en-chocolade

... nij de banaan in stukjes van 5 à 6cm. Steek er een lollystokje in en vries ze een paar uur in. Smelt daarna de chocolade. Doe de versiering in aparte kommetjes. Haal de banaan door chocolade, laat even uitlekken en dop ze even in de versiering naar keuze. Laat even opstijven. Smullen maar! Ingrediënten 2 banan ...

Kerststronk | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kerststronk

... iwitschuim in een spuitzak. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en spuit lijntjes, de hele bakplaat vol. Deze dienen straks als versiering.De bakplaat mag nu 20 minuten in een voorverwarmde oven van 90°.Laat afkoelen.  Bereidingswijze lepelbiscuit:Scheid de eieren. Het eiwit gaat in een grote mengkom, de eidooiers in een ander kommetje.Doe de suiker bij het eiwit en klop op tot een stevig schuim. Voeg er vervolgens de eidooiers aan toe en vermeng. Doe er tenslotte de bloem bij. Doe dit ...

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... m of boterroom. Ingrediënten 120 gr kristalsuiker 150 gr bloem 5 eieren 50 gr suiker 50 gr water slagroom of boterroom confituur versieringen ...

Kerststronk met chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kerststronk-met-chocolade

... kerststronk met chocolade - Doe de eieren in een kom, samen met de suiker. Klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige, luchtige massa. Meng de bloem met het cacaopoeder. Zeef dit bij de opgeklopte eieren en meng voorzichtig met een spatel. Leg bakpapier in een ovenslede. ...

Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/luchtige-kerststronk-met-sinaasappel-en-mandarijntjes

... Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes - Verwarm de oven voor op 230 °C.  Klop de eieren met de suiker op tot een witte, schuimige en héél luchtige massa. Meng er de bloem, de poedersuiker en het amandelpoeder onder. Bedek de allergrootste bakplaat die ...

Gebakken zeetong 'Meuniere' | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-meuniere

... e geplette aardappelen samen met de gebakken champignons en een klontje boter ( hou eventueel 3 mooie champignons aan de kant als versiering). Kruid af met peper en zout. Hak het bieslook en de platte peterselie fijn en meng als laatste bij de aardappelpuree. Fileer de gebakken zeetong en verwijder de middengraat. Lepel er eventueel een beetje bakboter van de zeetong naast of over de vis als versiering. Ingrediënten 1 zeetong grote bintjes aarappelen 50 gr gemengde champignons bloem scheutje melk boter platte peterselie 1 klontje ...

Jeroen Meus - Sneeuwwitte bûche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sneeuwwitte-buche

... Sneeuwwitte bûche - De kerststronk, gebaseerd op de traditionele rolcake, met mangocompote, slagroom en witte chocolade. - 0. Schil de mango’s, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe ze in een pot, voeg de suiker toe, wat citroensap en een scheutje ...

Pokemon Parmezaan cookies | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/pokemon-parmezaan-cookies

... et deeg. Steek uit in vormpjes naar keuze. Leg op een bakplaat. Bak 10 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 190°C. Voor de versiering: meng roomkaas met curry en kurkuma voor een gele kleur. Doe hetzelfde met het tomatenconcentraat en paprikapoeder en het cacaopoeder voor respectievelijk de rode en zwarte kleur. Doe in spuitzakjes.  aat de koekjes even afkoelen. Versier met de kleurtjes. Ingrediënten voor het deeg 160 g Parmezaanse kaas (geraspt) 4 el kokosolie 260 g volkoren bloem 1 snuifje cayennepeper 1 ei 1 snuifje zout extra bloem voor de versiering 200 g roomkaas een paar kl kurkuma een paar kl currypoeder een paar el tomatenconcentraat een paar kl paprikapoeder een paar kl cacaopoeder ...

Meringues met rozenwaterroom - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/meringue/meringues-rozenwaterroom

... rediënten 2 eiwitten 115 g fijne tafelsuiker 200 ml slagroom 1½ eetlepel rozenwater een handjevol onbespoten rozenbloesem als versiering Bereiden Verwarm de oven voor op 130 °C. Klop de eiwitten in een schone kom tot stevige pieken. Klop lepel voor lepel de suiker erdoor tot het mengsel dik en glanzend is.Vorm met behulp van twee dessertlepels 16 meringues en leg die op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Bak ze ongev ...