Resultaten voor tartare saus

Steak tartare - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/steak-tartare/

... Steak tartare De steak tartare (of steak tartaar, 't mag allebei!) stond al zo lang op mijn 'to-do-lijstje'. Toch wilde ik het een keer maken als ik weer tijd had om naar de biologische slagerij te gaan. Het vlees is namelijk rauw en moet dus supervers zijn. Daarbij komt ...

Steak tartare | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/steak-tartare

... Steak tartare - De filet pur fijnsnijden in gelijke stukken en op smaak brengen met kappertjes, gehakte augurkjes, fijngehakte sjalot een scheutje olijfolie, peper, zout en enkele druppels tabasco. Zeker ervoor zorgen dat het niet té zuur wordt, dus regelmatig proeven. ...

Boterham met Tartare d’Anvers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-tartare-danvers

... Boterham met tartare d’Anvers - Suikervrij én gezond koken hoeft niet altijd slecht te zijn.Tip: kies voor versgemalen biefstuk of ‘filet americain natuur’. Schaaf de kaas in schilfers. Snij de rucola en selder fijn. Meng de biefstuk met de kaas, rucola en selder. ...

Steak tartare | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/steak-tartare/

... Steak tartare Het naderende najaar maakt mij beschouwelijk. Zittend in de zon met een me niet meer smakende pastis mijmerde ik gisteren over het mens zijn. Hoe we ons van de beesten wilden onderscheiden, en toen opeens weer niet. Dat we ons in vellen en later in ...

Tartare à la minute | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tartare-la-minute

... tartare à la minute - Snij het vlees fijn met een mes : eerst in plakjes, daarna in blokjes. Sjalot versnipperen en meng in het vlees samen met de graantjesmosterd, olijfolie, peper en zout. Snij de biet in schijfjes en steek rondjes uit met een cirkeltje in metaal of ...

Carpaccio van courgette met Parmigiano | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/carpaccio-van-courgette-met-parmigiano/

... Carpaccio van courgette met Parmigiano Hoe verpest je een steak tartare? O, daar is niks aan, zeg. Ga maar vragen bij Lou Castelet in Beaumes-de-Venise. Gewoon een matig stuk overleden rund nemen en dat in een of andere ‘cutter’ – zo noemen zelfs Franse koks ...

Jeroen Meus - Tartaarsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaarsaus-0

... Tartaarsaus - Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3. - 0. Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water. 1. Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, ...

Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/tartaar-van-gepekelde-zalm-met-radijsjes-en-granny-smith

... verkrijgen. Neem de zalm uit de pekel en spoel goed af onder koud water. Haal het overtollige vet eraf en snijd de zalm fijn tot tartare. Kruid af met peper en zout en breng op smaak met wijnazijn. Dep de sjalotten droog. Snijd de radijzen in partjes, de komkommer in lange reepjes en de appelen in julienne. Gebruik een serveerring voor de zalmtartaar en schik de hangop van yoghurt errond met een spuitzak. Dresseer met de radijzen en komkommer en voeg op het einde de appeljulienne toe. Werk eventueel af met peterselie. Ingrediënten 500 g verse zalm 200 ml whisky 200 g zout 200 g suiker 20 g zwarte peperbollen 250 g Griekse yoghurt 2 appelen (Granny Smith) 1 komkommer 1 bussel radijzen 3 sjalotten wittewijnazijn 2 el melk peterselie ...

Briljante Bourgogne van Bolomey | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/briljante-bourgogne-van-bolomey/

... begin je hiermee. Indrinken met Verdets Lutière is een van de beste dingen die je kan overkomen. Bij vitello tonnato, steak tartare, koud vlees, kip: de ultieme niet-barbecuewijn.   Bourgogne ‘En Lutière’ 2010, Aurélien Verdet, bij www. ...

Hollandaise saus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hollandaise-saus

... Hollandaise saus - Neem 4 eidooiers en doe die in een kookpot. Doe er 4 el wittewijnazijn en 4 el water bij. Het water zorgt ervoor dat se saus luchtig blijft en niet te zuur wordt. Ga er met een klopper door, dit op een licht vuurtje. Als je saus begint te schuimen, ...