Resultaten voor gevogelte garen in rational

Ballotine van gevogelte met groenten uit de tuin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/ballotine-van-gevogelte-met-groenten-uit-de-tuin

... Ballotine van gevogelte met groenten uit de tuin - Maak een mousse van gevogelte met room en eiwit . Vul hiermee de kipfilet. Sluit de filet opnieuw goed af en wikkel in plasticfolie. Laat opstijven in de koelkast. De courgette, prei, champignons, lente-ui koken in water ...

Kipfilet met mosterdsaus

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/205/kipfilet-met-mosterdsaus-1

... Kipfilet met mosterdsaus - Een heerlijk pittig sausje, past perfect bij gevogelte - Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aardappelen in stukjes. Snipper de sjalotten. Bestrijk de bovenkant van de kipfilets met graantjesmosterd. Bestrijk een bakplaat met boter ...

Schijfjes zoetzure butternut met een zalfje van butternut | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/schijfjes-zoetzure-butternut-met-een-zalfje-van-butternut

... j de butternut in blokjes en stoom dit op 120°C voor 5 minuten. Als de butternut klaar is, doe hem in een blender met de room en gevogelte fond. Mix dit geheel en kruid bij met peper, zout en een klontje boter. Mix nog een keer goed door. Ingrediënten Zoetzuur 5 el suiker 50 ml appelsiensap 150 ml witte wijnazijn 3 el dragon 1 el korianderbollen 1 butternut pompoen Zalfje 1 Butternut pompoen 3 el room 2 el gevogelte fond 1 el boter peper en zout ...

Stoofpotje van kip | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoofpotje-van-kip

... t de kip onder water en voeg alle kruiden toe die je hebt samengebonden. Zout het water voldoende en voeg 1 maggi bouillon hartje gevogelte toe. Zet onder deksel en voeg de groenten toe. De prei vouw je gewoon in twee. Laat alles sudderen tot de kip heel gaar is. (totale tijd 2 à 2 ½ uur). S ...

Gebraad van heerlijk vederwild met echte polenta | Jamie Oliver

https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/gebraad-van-heerlijk-vederwild-met-echte-polenta

... vlees aan zit (maar het heerlijke vlees rond de poten moet je wel bewaren) en open de vogel zoals een boek. Dan kun je het andere gevogelte opvullen met aromaten: een takje rozemarijn, een takje tijm en een beetje sinaasappel- of citroenschil. Doe de ui, de selderij en de wortelen in een grote braadschotel (of twee kleintjes) en leg de worsten en het gevogelte erbovenop. Gooi de laurierblaadjes erbij samen met de rest van de tijm en rozemarijn. Besprenkel met olijfolie en masseer die in het ...

Jeroen Meus - Gyros van kalkoen met groenterijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gyros-van-kalkoen-met-groenterijst

... n Grieks. De kwaliteit van het vlees is belangrijk, maar het geheim van een lekkere gyros zit in de marinade. De kruidige reepjes gevogelte zijn een goed team samen met zilvervliesrijst en fijne groenten, krokante ijsbergsla en een eenvoudig yoghurtsausje. - 0. 1. 2. 3. Schenk een flinke bodem olijfolie in een mengschaal. 4. Meng alle droge specerijen en kru ...

Eetplezier: Torres Casta Rosada

http://eetplezier.blogspot.be/2011/06/torres-casta-rosada.html

... smaak is droog, fris met wat grapefruit en in de ondertoon zit een bittertje. Daardoor heel geschikt om aan tafel te schenken bij gevogelte, kalfs- en varkensvlees en pastagerechten. Serveertemperatuur 9ºC. tot 10ºC. Ik koop deze wijn bij Gall&Gall. Geplaatst door Nell Nijssen op 18:59 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Wijn ...

Zeeuwse stamppot | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/zeeuwse-stamppot

... tje olie tesamen met de gesnipperde knoflook, champignons, wortel. Voeg de mosterd toe, flambeer met cognac en blus af met met de gevogelte bouillon en kalfsjus. Laat zachtjes inkoken. Zeef de saus, werk op met enkele klontjes koude boter vlak voor het serveren. Vis Doe de olijfolie in een kookpotje, en laat warm worden (tot ong. 60°C). Doe de kabeljauwfilet in de olie, en laat zachtjes garen, ongeveer 7 a 8 minuten. Haal uit de olie en laat even uitlekken op keukenpapier.  Kruid met fleur de sel, peper en sap van limoen. Houd warm. Garnituren Snijd de augurken en komkommer in lange, fijne balkjes. Kuis de wortelen (laat er een klein stukje groen aan), en kook of stoom beetgaar. Snij in stukjes van ongeveer 2 cm en stoof vlak voor het serveren nog kort even aan in wat boter. Bak de mosselen en kokkels in een hete pan met een scheutje olijfolie. Blus af met witte wijn, voeg klontje boter toe en sap van limoen. Breek de bovenste schelp van de mosselen af. Serveren Doe de stamppot in een m ...

Recept voor pommes fondantes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pommes-fondantes

... dappelen in de bouillon, dek af met zilverpapier en laat ze in 40 minuten gaar sudderen op een zacht vuur. tip: Lekker met vlees, gevogelte of natuur met een snuifje grof zeezout. Ingrediënten voor 2 personen 100 gbruine kalfsfond 200 gwitte kalfsfond 1 kruidentuiltje (tijm, laurier, peterselie) 1 teentje look, gepeld 6 aardappelen arachideolie ...

Champignonroomsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/champignonroomsaus

... nonroomsaus - Champignonroomsaus is een klassieker onder de sauzen. Deze saus kan je heel makkelijk zelf maken. Een stukje vlees, gevogelte, wild, vis… met dit eenvoudig recept voor champignonsaus worden ze nóg lekkerder. Smakelijk! - Borstel de champignons proper ...