Resultaten voor schouder

Konijn met marinade en kruidenolie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schouder-van-konijn-op-de-barbecue

... er van konijn op de barbecue - schouder van konijn op de barbecue - Vermeng alle ingrediënten voor de marinade. Laat de schouders hierin enkele uren marineren.Meng alle ingrediënten voor de kruidenolie.Haal het vlees uit de marinade en wrijf het in met de kruid ...

Speenvarken op de barbecue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/speenvarken-op-de-barbecue

... n in je vlees en doe er een stukje knoflook, rozemarijn, tijm en een klein beetje laurier in. Snij het been van het bil en van de schouder. Neem een kookpot en vul die voor de helft met water. Doe het bil en de schouder erin en laat het zachtjes koken. Maak daarvoor ook een bouillon, dus doe er al de ingrediënten bij. Laat het bil 35 min à 45 min koken, de schouder heeft 1,5 uur tot 2 uur nodig. Laat het daarna nog een nacht in de bouillon trekken. Neem je vlees uit de bouillon en kruid het nog eens goed voor je het op de barbecue legt. Wrijf er ook nog een beetje olijfolie over. Draai het vlees regelmatig van kant. Laat het ongeveer 25 min tot 30 min op de barbecue bakken. V ...

Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/vitello-tonnato-kalfsvlees-met-tonijndressing

... zout. Werk af met een toefje rucola en een paar zongedroogde tomaatjes. Ingrediënten 400 gr kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder) 2 el olijfolie 50 gr tonijn uit blik (in olie bewaard) ½ dl mayonaise 10 kappertjes 2 el kalfsbouiilon 2 el citroensap 2 el sinaasappelsap 10 zongedroogde tomaatjes 75 gr rucola peper zout ...

Vitello 'Tomato' | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vitello-tomato

... e saus over uit. Garneer met de overige kappertjes en de basilicum. Ingrediënten 400 gr BCV kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder) versgemalen peper grof zout 4 el olijfolie 1 th lepel gehakte rozemarijn 1 th lepel tijmblaadjes 2 tomaten, liefst 'Coeur de boeuf' 50 gr tonijn (uit blik, in olie bewaard) ½ dl mayonaise 10 kappertjes 1 stukje ansjovisfilet (uit blik) enkele blaadjes basilicum ...

Jeroen Meus - Gestoofde varkensschouder - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gestoofde-varkensschouder

... Gestoofde varkensschouder - Een varkensschouder is een prachtig stuk vlees. De bal van de schouder heeft een mooi speklaagje dat voor extra smaak zorgt. Voor de bereidingswijze van zo’n malse varkensschouder laat ik me inspireren door de ‘boeuf bourgignon’. ...

Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpot-van-schapenschouder-met-olijven-oregano-en-griekse-pasta

... Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta - Op donderdag maakt Sofie het beste wat haar gast ooit at op reis. Deze keer reist ze met Stany Crets naar Griekenland. Op het menu: stoofpot van schapenschouder met Griekse pasta en yoghurtsaus. Tip: ...

Lamsschouder met eierdooier | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder-met-eierdooier

... Lamsschouder met eierdooier - Bak de schouder bruin langs alle zijden nadat je ze vooraf gekruid hebt met PH pepermix. Voeg er de versneden groenten bij. Bevochtig met de wijn, het zuiver water en de maggi PH rundsbouillon. Voeg er de verse kruiden bij. Laat 4 uur braiseren ...

Reeschouder met eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reeschouder-met-eekhoorntjesbrood

... Reeschouder met eekhoorntjesbrood - Week het gedroogde eekhoorntjesbrood in water. Snij de scharnieren van de reeschouder los, kruid de schouder en bak het vlees goed aan alle kanten aan in veel vetstof. Voeg er de fijngesneden ui en de look aan toe en ook de tijm en de ...

Hertenragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hertenragout

... ode wijn. Zet onder water en roer goed door. Laat 1,5 à 2u sudderen op een laag vuurtje. Ingrediënten 1,2 kg hertenvlees van de schouder peper en zout boter 1 ajuin spekblokjes champignons boschampignons tijm en laurier 1 fles rode wijn 1 el kristalsuiker bloem runds- of wildfond ...

Stoverij van ree met veenbessenconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoverij-van-ree-met-veenbessenconfituur

... en gestoomde aardappel, (opgewarmde) veenbessenconfituur en een takje verse tijm. Ingrediënten 1,2 kg stoofvlees van ree (bil of schouder) 3 el bloem 1 el rozemarijn 1 takje tijm laurier 16 sjalotten 1 l rode wijn 1 l water 1 el PH Wildfond 2 sneetjes Breydelspek 10 grote champignons Alpro soya Bakken en Braden gestoomde aardappelen veenbessenconfituur ...